zanima me par pitanja
Dali se isplati izvadit celerona 2.8 i stavit pentiuma 2.8 ili 3.0 HT.
(dali cu primjetiti razliku u igrama)
Znam covjeka koji ima ovaj Intel pentium 3.0ghz HT koji ima 1jezgru a radi kao dvije (barem ocitava dvi jezgre,ili je to neko zavaravanje)
---on mi ga prodaje za 200kn
Sad imam
-Socket 775
-Ati HD3450
-80 GB HDD
-512 RAM
-intel celeron 2.8ghz
mislim privremeno ovo uradit tek toliko na par mjeseci jer oko 7mj cu novi pc slozit....
MORAM NACI NESTO JER MORAM URADITI NEKE OPERACIJE A NOVI PC NEMOGU CEKATI.
dali da kupim taj processor ili nesto drugo
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da, isplati se ako neplacas nista. Ubrzanje nece biti bajno jer je i taj P4 procesor prespor za danasnje igre, al svejedno ubrzanja ce biti.
Za koliko para?
Da, isplati se ako neplacas nista. Ubrzanje nece biti bajno jer je i taj P4 procesor prespor za danasnje igre, al svejedno ubrzanja ce biti.
da sve tu razumim al npr ako koliko je posto ovaj pentium 3.0 HT brzi od mog 2.8 celerona da znam od prilike
Za koliko para?
200kn
brzi je sigurno kakvih 25-30% al kazem ti neocekuj bas nista u igrama novo zbog takvog procesora
to ubrzanje ces dobit u windowsima i to u windowsima xp.
EDIT: Cjena ti je preskupa radije skupi para i uzmi polovan neki Athlon II X2/Pentium Dual Core E6300, i dogradi ploču i ram i bolje ce te izac 200x mada je skuplje al nema veze isplatit ce ti se puno vise.
takav komp se neisplati nadogradivat jer neces nista bitno dobit.
brzi je sigurno kakvih 25-30% al kazem ti neocekuj bas nista u igrama novo zbog takvog procesora
to ubrzanje ces dobit u windowsima i to u windowsima xp.
da koristim win XP...ev jedan primjer ako s ovom processorom imam 120fps u cod2 onda bi mogao imati 160fps mislim konstantno
to da, cod 2 i starije igre ce profitirati, al recimo nikako neocekuj od novih igara poput bc2, metro, stalker novi i sl. ako igras cod2 dobit ces dobar bost u perfomansama.