Evo ljudi treba mi jedan savjet, naime nakon dugogodisnjeg sudskog spora otac mi je dobio opremu iz bivseg disca u splitu, oprema je 8 godina lezala i nije paljena pa bi ju trebalo istestirat, naime problem je sto oprema nije kompletna i neznamo kako je pospajat :
4 peecker sound basa od 1000w
3 peecker sound visokotonca od 600w(bio je i 4. ali fali )
e sad za visokotonce imamo 4 pojačala a za basove fali jedno pojačalo, naime to nisu pojačala vec nekakve 4 kutije sa modulima unutra : svaki modul ovako izgleda http://img245.imageshack.us/i/fet800dissip01.jpg/
u svakoj kutiji su 2 modula i jedan modul za basove fali, pitanje je gdje se to moze nabaviti , to je oprema kupljena prije 12-13 godina, firma peecker sound jos postoji ali s novim serijama opreme, ako se nemoze nac bas identican takav modul dali se moze kupiti jedno obicno kilovatno pojacalo odgovarajuce impendancije i spojt?
osim toga medu opremom je jedna profesjonalna peecker sound mikseta s mislim 10 kanala , jedan bsd audio cd player sa 2 cd-a ali takoder fali kontrolna ploča za njega, jedan kazetofon, mislim jedan equilizer i jos neke gluposti neznam ni ja sad, ako se netko dobro razumije u audio opremu nek mi molimvas pomogne i savjetuje sto da radimo jer bi volili to prodat , gdje se mogu nac djlovi koji fale i kako to spojit, postoji jedna ogromna kutija sa tonom zapletenih kabela sad kako to spoojit samo bog zna.