2x 4pinski konektor

poruka: 6
|
čitano: 1.192
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
2x 4pinski konektor

Pozdrav.

Imam pitanje.

Imam napajanje koje ima jedan 4 pinski konektor za napajanje na ploči za procesor.Na ploči se nalaze dva takva utora za napajanje za proc(jedan do drugog).

E sada me zanima može li to raditi i dali je to ispravno...

pozdrav

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: 2x 4pinski konektor
Kill Frenzy kaže...

Pozdrav.

Imam pitanje.

Imam napajanje koje ima jedan 4 pinski konektor za napajanje na ploči za procesor.Na ploči se nalaze dva takva utora za napajanje za proc(jedan do drugog).

pozdrav

Ne nalaze se dva 4 pinska, već jedan 8 pinski. U pravilu se može uštekat samo taj 4 pinski u jednu polovicu konektora, ali je bolje provjeriti u manualu. U većini slučajeva ili može, ali se preporuča 8 pinski ili ukoliko je procesor TDP-a iznad neke vrijednosti, mora biti 8 pinski.

Uglavnom, manual.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.
16 godina
neaktivan

8 pinski EPS služi da da više snage CPU-u i ostalim komponentama na ploči. Uglavnom imao sam i ja jadno vrijeme (dok sam bio na Raptoxx 750W napajanju) ukopčan samo 4 pinski i radilo je kako treba. Uglavnom poželjno je spojiti 8 pinski pogotovo ako clockaš CPU u nebesa.

Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 4GB @ 800MHz | Sapphire 4870 @ 800/950 + Gainward 4870 @ 775/1000 | WD Caviar Black 640GB | Corsair HX850W | CM-690 |
15 godina
2x 4pinski konektor

Ne clockam samo želim probati  dali je moje tagan 600w napajanje riknulo i želim testirati komp na ovom napajanju http://www.njuskalo.hr/kucista/napajanje-xilence-power-xp550-oglas-1216176

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.5.2010 15:44 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Možeš testirati naravno. neće biti ništa ako ne spojiš puni 8 pinski nego samo 4 pinski

Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 4GB @ 800MHz | Sapphire 4870 @ 800/950 + Gainward 4870 @ 775/1000 | WD Caviar Black 640GB | Corsair HX850W | CM-690 |
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Pozdrav.

Imam pitanje.

pozdrav

Bolje je staviti oba 4 pin. te ako kupujes napjanje obavezno kupi ono koje ima 2 x 4 pin.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice