Dečki jel vama radi xbox-live? Imam hrvatski account i pojavio se nakon updatea na 7.8 btw presretan sam kupio sam odma earthworm jim :P
WindowsPhone - Općenito
- poruka: 19.924
- |
- čitano: 2.953.948
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nego, opet maretplace je8e?

Danas sam zvao SZK Privredne banke, jer sam skužio da mi ne radi ni mPay. Onda je meni (očito dobro) informirana gospođa iz SZK rekla da mPay ne radi na WP?! Fakat genijalno. Na moje negodovanje da nema niti appa za mobilno bankarstvo, rekla je da se radi na tome, ali kad će izdati app da ne zna.
Aj ako se radi, dobro onda...
Hm, još mi nije stigao update...
Ima li koja mogućnost da se napravi force update?
Nego... Za sve vlasnike WP8 telefona sa 512 MB rama (zasad samo HTC 8S) - jel se primjeti nedostatak rama u svakodnevnoj uporabi?
Npr. Jel se dešava da vam prestanu dolaziti WhatsApp poruke (zato jer ga je "izbacilo van") ili ima nekih programa koji vam ne rade?
Znam da problem mogu stvarati igre sa detaljnijom 3d grafikom, ali to me ne zanima... Meni je za mobitel važno imati Wordament, šah i slično..
Ja ne primjecujem nikakav nedostatak
Nema programa ni igre koji koriste toliko rama a sam Os radi fluidno i sa 256
DEAL ALERT!
earthworm jim hd i assasins creed besplatni
mehdoh (twitter klijent) besplatan također i navigon na akciji, "samo" 50 funti :D
Iiizvrsno... :D Jel nam ostaju zauvijek na accountu? Ako slučajno obrišemo možemo li opet (kasnije) instalirati?

Iiizvrsno... :D Jel nam ostaju zauvijek na accountu? Ako slučajno obrišemo možemo li opet (kasnije) instalirati?
Ostaju ti za stalno aktivirani na accu.
Nego jeste vi svi dobili onaj update od htc-a?
Ja ga još čekam...
Ja još čekam Portorico na Nokiji. Rekli su early in Ferbuary, ali još ništa.
Nema update-a (T-mobile)
Ako imate hrpu neorganizirane glazbe, probjate novi alat MPATool, pomoći će vam da skinete slike za izvođače i albume, ima i malu manu, dodaje dummy mp3 file albumima, ali nije tako iritantno. Ima i jedan bug, nakon što ga zatvorite, neće ponovno da se otvori, tako na prvom pokretanju, odmah sve odradite, jer ćete kasnije ga morati deinstalirati/instalirati. Barem kod mene na 820.
Meni je stigao neki update od 330ak mb i nemam pojma čemu skuži, a instalirati ga ne mogu jer nemam mjesta na mobitelu... Sve mi je zauzelo onaj "Other" prostor... skoro 1 gb mi zauzima :S
Ha, meni ''other'' zauzima 2 i nešto GB. A update nikakav ne stiže. Na kojoj si mreži?
Ha, meni ''other'' zauzima 2 i nešto GB. A update nikakav ne stiže. Na kojoj si mreži?
Vip... a najgore je što ne mogu instalirat :D
Kada hoću neku aplikaciju instalirat, nema mjesta... Nadam se da ćemo uskoro moći i to na SD sve stavljati :P
Jeli upitanju 8s ili 8x?
Jeli upitanju 8s ili 8x?
Moj je 8S. Inače, ovo s memorijom je jedini problem na koji sam ja naišao sa WP8... Čini mi se da se neću micati s njega :)
ja imam 8s na vipu pa nemam nikakv update.... koje su to gluposti
ma kakav update OSa? 8.0.10211.204 je zadnji ?
Kod mene je taj i nemam nikakvih dostupnih updateova..

Da vas pitam, kakve su xbox igre za WP8? Prosječne,vrhunske,ništa posebno?
Da li se u WP8 moze napraviti screenshot toga sta je trenutno na ekranu ?
Može, power + windows tipke.

OT
Prodajem svoj 8x pa ako nekog zanima PM :)

OT
How much?
OT
Samo da preupitam, šta kupuješ iP5?