WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.953.946
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: WP8 - Općenito
2200
@Smooth
Da, iPhone 5..
Why so serious?
15 godina
WP8 - Općenito

Ima li kakva aplikacija da je slična ringdroidu sa androida ?

Ono, da ubacim neku pjesmu i onda isječem dio koji želim da mi svira za melodiju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Da se priključim temi, prije koji dan sam boljoj polovici pribavio HTC 8x (uglavnom vođen komentarima ljudi tu sa foruma) tako da sam imao prilike malko se upoznati sa uređajem.

Super jednostavan za korištenje, mogućnosti komunikacije i isprepletenost svakojakih računa na kojekakvim socijalnim portalima je odlična.

Integracija MS aplikacija/office paketa i online portala je dosta dobra.

Poneke stvari bih volio da su bolje realizirali (bolja korisnička kontrola nad raznim aplikacijama koje koriste podatkovne veze i pozicioniranje).

Nebi bilo loše da na marketu ima više aplikacija, ali i to će se promijeniti s vremenom.

Ne bi škodilo da su u telefon ugradili i aplikaciju za povezivanje sa WMP serverom (npr za streming muzike, videa, fotki sa PC-a ili obrnuto), ali s obzirom na politiku MS-a u novim windozima 8 i doplatom za WMP, ne bih se čudio da i to dođe uz doplatu.

Baterija je solidna, traje cca dan i pol sa normalnim (nezahtjevnim) korištenjem (vjerujem da će se to vrijeme produljiti kad ja maknem svoje pipke sa telefona :) )

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.2.2013 11:29 (Zura).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina

Korisnik sam WP7.8, ali posto je ova tema vise aktualna od one s WP7 (tj. Omnia 7 - rapsrava) pisem ovdje.
dali se itko pitao sta ce biti s MSN/FB chatom dok M$ ukine WLM krajem ozujka?
Dali ce ponuditi skype(a time i WLM i fb) kroz poruke kako je sada bio WLM ili nece vise biti nista od jednostavnog chatanja kroz live tile "poruke"?

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
15 godina
zabranjeniples kaže...

Ima li kakva aplikacija da je slična ringdroidu sa androida ?

Ono, da ubacim neku pjesmu i onda isječem dio koji želim da mi svira za melodiju.

Ringtone Maker

16 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Od danas PortoRico je pušten, ja ga upravo preuzimam.

http://www.wpcentral.com/windows-phone-portico-update-rolling-out-new-wave

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!

1 0 hvala 1
16 godina
odjavljen

nakon njega bi još koji update trebao dobit pa malo obrati pozornost.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
neaktivan
skank666 kaže...

Javim kako prođem, upravo se instalira.

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
16 godina
Smooth Operator kaže...
skank666 kaže...

Javim kako prođem, upravo se instalira.

Daj reci koja mreža i koji mob.

Ja još niti jedan update na 8x nisam dobio. Kupljen je u vip-u ali sad ga koristim na tele2.

Nije zaključan na niti jednu mrežu. {#}

16 godina
Jel taj update samo za htc 8x? Ili i za 8s?
Windows Phone FTW
16 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Nokia Lumia 820, Adratic SW, mreža Eronet, BiH.

Sad stoji ima 15min na Priprema instalacije i 100%. Nikako da se pomakne, da ide dalje.

EDIT: Evo ga, instalira.

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.2.2013 10:50 (Smooth Operator).

0 0 hvala 1
16 godina
WP8 - Općenito

Može li se nekako viditi koji zadnji update na mobu imam?

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.2.2013 10:40 (amater_2).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Evo ga... ali nažalost, ja ne vidim niti persistent wi-fija, niti reject by sms... WTF?!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Mogu  li  se  nokijine  aplikacije  kao  npr.  city  lens  ili  nokia  drive  koristit  na  drugim  uređajima (htc  8x)?  Mislio  sam  čekat  lumiu  920 al s  ovim  bezobraznim  cijenama  u  tmobile-u  ce me izaći kao 2 htc-a.

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.2.2013 11:24 (voci).

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

ne, to su nokijine app, doduše, drive češ moći jednom kad izađe iz bete. ima ga sad skinuti na marketu ali ti neće radit. UK, USA and CANADA only.

@smooth

wtf?! ima li još koji update?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
neaktivan
skank666 kaže...

wtf?! ima li još koji update?

Pogledao opet za ažuriranja, ali nema više, jedino ako ne ponudi nadogradnju kroz trgovinu, zasad ju nije ponudio.

16 godina
odjavljen

neće kroz trgovinu... ali lumije su poznate po kašnjenju updejta. možda kroz koji dan. čudno

16 godina
neaktivan
skank666 kaže...

neće kroz trgovinu... ali lumije su poznate po kašnjenju updejta. možda kroz koji dan. čudno

Ide, trebaju se postavke ručno izabrati... Wi-Fi->Napredno, i Poziv->Postavke.

16 godina
odjavljen

pa da... mislio sam da si gledao tu već. :/

15 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Taj update sam pokupio krajem siječnja dok sam kupio HTC 8x, t-mobile....

Nemam 14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
WP8 - Općenito

I meni je bio na mobu odkad sam ga kupio, to je vjerovatno firmware update koje je različit kod svakog modela a tice se povezanosti hardwera i softwera

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
WP8 - Općenito

Konačno mi stigao case za 8x. 40 dana sam čekao... Ali super izgleda smeđa. {#}

Whatsapp je konačno dobio update, ali mi sad kasni prikaz poruka u samoj aplikaciji.

Kasne do 10-ak sek. Ima li tko još takav problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Gotovo identičan case (isto hard) sam dobio 10 dana nakon narudžbe.

Nemam 14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
WP8 - Općenito

Dostupne su nove HERE mape od nokie za sve WP8 uređaje.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.2.2013 13:22 (amater_2).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
amater_2 kaže...

Probao ih jutros, rade sad i za BiH, a prošli tjedan(dok nisu bile HERE) sam ih testirao uzduž HR primorja, Split, Trogir, Zadar, izvrsne su.

16 godina
Smooth Operator kaže...
amater_2 kaže...

Probao ih jutros, rade sad i za BiH, a prošli tjedan(dok nisu bile HERE) sam ih testirao uzduž HR primorja, Split, Trogir, Zadar, izvrsne su.

Još da puste za nas here drive+ (stari naziv za nokia drive).. 

E da, WhatsApp sad radi odlično nakon dva updata. 

16 godina
neaktivan
amater_2 kaže...

Kako misliš za nas? Misliš za 8x? Trebao bi biti danas.

16 godina
Smooth Operator kaže...
amater_2 kaže...

Kako misliš za nas? Misliš za 8x? Trebao bi biti danas.

Evo kako.

16 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Vidi u postavkama, jeli odabrana licenca Globalno.

0 0 hvala 0
16 godina
Smooth Operator kaže...

Vidi u postavkama, jeli odabrana licenca Globalno.

Ako misliš u postavkama aplikacije nemogu jer mi ništa ne nudi.

Ako misliš na nešto drugo reci kume... {#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice