@Smooth
Da, iPhone 5..
Ima li kakva aplikacija da je slična ringdroidu sa androida ?
Ono, da ubacim neku pjesmu i onda isječem dio koji želim da mi svira za melodiju.
Da se priključim temi, prije koji dan sam boljoj polovici pribavio HTC 8x (uglavnom vođen komentarima ljudi tu sa foruma) tako da sam imao prilike malko se upoznati sa uređajem.
Super jednostavan za korištenje, mogućnosti komunikacije i isprepletenost svakojakih računa na kojekakvim socijalnim portalima je odlična.
Integracija MS aplikacija/office paketa i online portala je dosta dobra.
Poneke stvari bih volio da su bolje realizirali (bolja korisnička kontrola nad raznim aplikacijama koje koriste podatkovne veze i pozicioniranje).
Nebi bilo loše da na marketu ima više aplikacija, ali i to će se promijeniti s vremenom.
Ne bi škodilo da su u telefon ugradili i aplikaciju za povezivanje sa WMP serverom (npr za streming muzike, videa, fotki sa PC-a ili obrnuto), ali s obzirom na politiku MS-a u novim windozima 8 i doplatom za WMP, ne bih se čudio da i to dođe uz doplatu.
Baterija je solidna, traje cca dan i pol sa normalnim (nezahtjevnim) korištenjem (vjerujem da će se to vrijeme produljiti kad ja maknem svoje pipke sa telefona :) )
Korisnik sam WP7.8, ali posto je ova tema vise aktualna od one s WP7 (tj. Omnia 7 - rapsrava) pisem ovdje.
dali se itko pitao sta ce biti s MSN/FB chatom dok M$ ukine WLM krajem ozujka?
Dali ce ponuditi skype(a time i WLM i fb) kroz poruke kako je sada bio WLM ili nece vise biti nista od jednostavnog chatanja kroz live tile "poruke"?
Ima li kakva aplikacija da je slična ringdroidu sa androida ?
Ono, da ubacim neku pjesmu i onda isječem dio koji želim da mi svira za melodiju.
Ringtone Maker
Od danas PortoRico je pušten, ja ga upravo preuzimam.
http://www.wpcentral.com/windows-phone-portico-update-rolling-out-new-wave
nakon njega bi još koji update trebao dobit pa malo obrati pozornost.
Javim kako prođem, upravo se instalira.
Javim kako prođem, upravo se instalira.
Daj reci koja mreža i koji mob.
Ja još niti jedan update na 8x nisam dobio. Kupljen je u vip-u ali sad ga koristim na tele2.
Nije zaključan na niti jednu mrežu.
Nokia Lumia 820, Adratic SW, mreža Eronet, BiH.
Sad stoji ima 15min na Priprema instalacije i 100%. Nikako da se pomakne, da ide dalje.
EDIT: Evo ga, instalira.
Može li se nekako viditi koji zadnji update na mobu imam?
Mogu li se nokijine aplikacije kao npr. city lens ili nokia drive koristit na drugim uređajima (htc 8x)? Mislio sam čekat lumiu 920 al s ovim bezobraznim cijenama u tmobile-u ce me izaći kao 2 htc-a.
ne, to su nokijine app, doduše, drive češ moći jednom kad izađe iz bete. ima ga sad skinuti na marketu ali ti neće radit. UK, USA and CANADA only.
@smooth
wtf?! ima li još koji update?
wtf?! ima li još koji update?
Pogledao opet za ažuriranja, ali nema više, jedino ako ne ponudi nadogradnju kroz trgovinu, zasad ju nije ponudio.
neće kroz trgovinu... ali lumije su poznate po kašnjenju updejta. možda kroz koji dan. čudno
neće kroz trgovinu... ali lumije su poznate po kašnjenju updejta. možda kroz koji dan. čudno
Ide, trebaju se postavke ručno izabrati... Wi-Fi->Napredno, i Poziv->Postavke.
pa da... mislio sam da si gledao tu već. :/
Taj update sam pokupio krajem siječnja dok sam kupio HTC 8x, t-mobile....
I meni je bio na mobu odkad sam ga kupio, to je vjerovatno firmware update koje je različit kod svakog modela a tice se povezanosti hardwera i softwera
Gotovo identičan case (isto hard) sam dobio 10 dana nakon narudžbe.
Dostupne su nove HERE mape od nokie za sve WP8 uređaje.
Probao ih jutros, rade sad i za BiH, a prošli tjedan(dok nisu bile HERE) sam ih testirao uzduž HR primorja, Split, Trogir, Zadar, izvrsne su.
Dostupne su nove HERE mape od nokie za sve WP8 uređaje.
Probao ih jutros, rade sad i za BiH, a prošli tjedan(dok nisu bile HERE) sam ih testirao uzduž HR primorja, Split, Trogir, Zadar, izvrsne su.
Još da puste za nas here drive+ (stari naziv za nokia drive)..
E da, WhatsApp sad radi odlično nakon dva updata.
Još da puste za nas here drive+ (stari naziv za nokia drive)..
E da, WhatsApp sad radi odlično nakon dva updata.
Kako misliš za nas? Misliš za 8x? Trebao bi biti danas.
Vidi u postavkama, jeli odabrana licenca Globalno.
Vidi u postavkama, jeli odabrana licenca Globalno.
Ako misliš u postavkama aplikacije nemogu jer mi ništa ne nudi.
Ako misliš na nešto drugo reci kume...