Zaboravljena sifra na mobitelu

poruka: 3
|
čitano: 2.066
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
Zaboravljena sifra na mobitelu

Znaci imam probem sa mobitelom tj. zaboravio sam sifru jer ga nisam koristio 2 mjeseca i kada sam ga zelio upaliti ostala je sifra na njemu tj pin.Pokusao sam 70 puta,ali nije mi ponudilo opciju zaboravljena lozinka,probao sam hard resetom (tipka za power i za smanjiti galasnocu) ali nista se nije dogodilo.U pitanju je xperia M2 pa ako mi netko moze pomoc kako da ga otkljucam

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Zaboravljena sifra na mobitelu
Franko75 kaže...

Znaci imam probem sa mobitelom tj. zaboravio sam sifru jer ga nisam koristio 2 mjeseca i kada sam ga zelio upaliti ostala je sifra na njemu tj pin.Pokusao sam 70 puta,ali nije mi ponudilo opciju zaboravljena lozinka,probao sam hard resetom (tipka za power i za smanjiti galasnocu) ali nista se nije dogodilo.U pitanju je xperia M2 pa ako mi netko moze pomoc kako da ga otkljucam

Evo ti par linkova:

. Također probaj reset preko Sony PC Companion, ali ako ti nudi opciju, svakako napravi backup jer te ponekad spašava iz veelikih nevolja-gubitka podataka itd. 

Good Moaning! I was pissing by the door, when I heard two shats. You are holding in your hand a smoking goon; you are clearly the guilty potty.
8 godina
neaktivan
Re: Zaboravljena sifra na mobitelu
Hvala probat cu,ali ne mogu uc u Sony PC Companion bez upiaanog pina na mobitelu....
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice