WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.874.067
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
protjeran
Re: WindowsPhone - Općenito

Da bar napises nesto konstruktivno.

Zvucis kao moja pokojna baba:

"Ljudi nikad nisu letjeli u svemir! Sve je to snimano i namjesteno! Zemlja je ravna ploca, a njom upravljaju gmazovi!"

Sta ces, neke ljude pamet napusti u mladim danima. Tema je inficirana tvojim glupostima, jer se ponasas kao streptokok,

kojeg svi izbjegavaju u sirokom luku. I nitko te ne shvaca ozbiljno, dok te ne dobije (u temu), a onda te moraju antibiotikom

po repu (zutim kartonima), pa da ublaze malo sirenje zaraze na ostale teme.

Al problem je sto se lijeci poslijedica, a ne uzrok. Bakteriju eliminirati u potpunosti je jedini pravi put.

9 godina
odjavljen

Za razliku od tebe ja pricam o telefonu i osu a ti ides ko balavac samo vrijedjati.... Al ok to je tako u tvojim godinama ;) 

7 godina
protjeran

Cinjenica je da ti pricas o necemu o cemu nemas pojma - nit si power user, niti korisnik W10m uopce.

Zasto ne odes pisati u temi za astro-fiziku ili nuklearnu kemiju? Vjerovatno i tamo imas nesto "pametno" za napisati,

makar se u to kuzis kao Mara u sveto pismo.

Vidis li mene da pisem u temi za Linux? Ne, jer ne koristim i ne zanima me.

Ljude koje zanima bi zeljeli ovdje pisati, cak i zatraze pomoc, ali si ti toliko nedokazno bezobrezan, davez,

da nedas stvarnim korisnicima doci do izrazaja. S takvim ponasanjem nemas sigurno velik krug prijatelja.

Takve ljude moze samo mater voljeti.

13 godina
Opet ste trolenta naljutili... Ajde daj neke konkretne dokaze da je microsoft odustao..

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Samo do 3 znas brojati

1 0 hvala 0
11 godina

aaa zato je mene izostavio 

MISCREATED
13 godina
Ak mu zbrajanje nejde 'pjesice' nek uzme digitron

0 0 hvala 0
7 godina
protjeran

I to sa Windowsa, jer on je najprecizniji za zbrajanje do 10.

13 godina

0 1 hvala 0
15 godina
Leon189 kaže...

kada me uhvati sjeta, melankolija ili anaksioznost ... ... ja dođem na ovu temu i odmah mi je bolje 

opet me uhvatilo ... pa dosao malo na temu ... bolje mi je definitivno ..

16 godina
neaktivan
davor333 kaže...

čekaj, jesi ti svjestan svoje nesvjesti, to je to, the next big microsoft thing

stavljaš link na koncept za microsoft za koji ljudi potpisuju peticiju, znači nema nikakve veze sa microsoftom

a peticiju je potpisalo svega 26 ljudi, smiješan si sa svojim postevima

iPhone is a smartphone for dumb people
13 godina
WindowsPhone - Općenito

čekaj sad će iza 5 navalit kad ovi poslovni ljudi dođu sa posla

What could possibly go wrong?

9 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
da malo aktualiziram temu.

In terms of 'why develop this for Windows Phone, rather than (say) Android?', the developer replied:
"It’s on Windows Phone for some very good reasons:
The handsets are FIPS140-2 compliant (as are iPhones) – That allows it to legally store medical records both here and in the USA. This rules most Android devices out.
The cost – Although many UK doctors can afford iPhones, many UK nurses cannot and the NHS certainly cannot. A device such as a 5” Lumia 535 is more than adequate for our software and it won’t bankrupt the NHS @ £95 per handset.
Our software works ‘Off-Grid’ and once set up does not need a connection. This allows it to work in parts of the world that can’t afford iPhones. We are producing an Android version but we will tell users about the security risks.
Medics are often in dangerous and risky situations. Flashing an iPhone or an iPad is often not a good idea even here in the UK. It’s doubtful anyone will mug you for your Windows phone and even if they did it would be hard to sell on.
I also think Windows Phone is more popular than is thought as it is used by many businesses who lock the phones down so much that they don’t show on the Ad Duplex figures. For example, our Bosch dishwasher broke down and the repairman’s company phone was a Windows Phone with one company app."

Riječ je o AAA Medical, the perfect NHS hospital phone app, UWP app for Windows 10, AAA Medical will run on any Windows Phone 8.1 phone or above.

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

wow 58 ocjena... Ovo je bestseller na storeu....;)

12 godina
Mali,na spavanje
dajac
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Ti to meni? ccccc ti mora da si neki strasni čiko.... Prepade me ;) 
Neizmjerno zabavna ekipa ;) Svi meni kazu da trolam a najvis emojih postovoa je on topic ;)

13 godina
Trolent, malo smanji s alkoholom, počinješ frfljati

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
To mu je neki punoljetni prijatelj kupio alkohol

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

mislim da bi bilo najpametnije ovu temu spojit sa ovom temom, razlozi su više nego očigledni

2 1 hvala 0
9 godina
odjavljen

Pa jedino tamo ce moći kupiti w10m telefon.... Mozda.... 

7 godina
protjeran
karlanal kaže...

mislim da bi bilo najpametnije ovu temu spojit sa ovom temom, razlozi su više nego očigledni

Zasto onda ne spojimo sve iPhone teme u jednu, pa zajedno sa kineskim mobitelima, jer u principu je i iPhone kinez.

8 godina
neaktivan
U toj cajna temi bih ja bio hejter

0 0 hvala 0
11 godina
karlanal kaže...

U vezi tebe i sličnih je mnogo toga očigledno dok moja Lumijica nema nikakve veze sa Kinezima, naime ona je iz Vietnama

MISCREATED
16 godina
neaktivan
nicky.sl kaže...
karlanal kaže...

U vezi tebe i sličnih je mnogo toga očigledno dok moja Lumijica nema nikakve veze sa Kinezima, naime ona je iz Vietnama

Jadni roditelji... Nitko, ali baš nitko više ne proizvodi wp mobitele osim nekih "žnj" kineza, i to ne neki poznat kineski brend nego proizvođači za koje i oni sami kažu da je ćing ćong smeće. Vidim ja da tebi lift ne ide baš do najgornjeg kata kad ne razumiješ napisano.

8 godina
neaktivan
Sad ne mogu piti kavu od uzasa

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
WindowsPhone - Općenito

Gates na androidu i to samsungu. Jao. To je kao da ti Bog okrene ledja. Ja bi ga spremio u ladicu i nikad vise ne bi vadio.

0 2 hvala 0
9 godina
odjavljen
bnaci kaže...

Gates na androidu i to samsungu. Jao. To je kao da ti Bog okrene ledja. Ja bi ga spremio u ladicu i nikad vise ne bi vadio.

Hehheheh Koliko blesav trebas biti da branis wp a gates ga ne koristi.....DIjete koje ni majka ne voli ;)

13 godina
Dijete, majka,... Vi ste pukli totalno... Tu vam je tema tematski određena, malo ste skrenuli s nje... Ha, ha

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Nema veze,bar se mozemo hejterima nasnijati

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice