Ovako ukraden mi je danas Iphone 3GS i sad me zanima jel se može kako locirat ili prijavit policiji Hvala.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mozes ponesi svoje papire racun i ostalo i prijavi policiji! moze se locirati!
... zaboravi ga!
neće ti policija a niti t-com ništa napravit bez naloga (koji se JAKO teško dobiva!)
..jedino možda ako znaš počinitelja pa da ga tužiš!
Ovako ukraden mi je danas Iphone 3GS i sad me zanima jel se može kako locirat ili prijavit policiji Hvala.
Ponesi papire od mobitel da prijaviš policiji jer policija može uči u trag pomoću lokacije i IMEI. Onda i obavezno otići kod davatelja operatera da vam isključe iz mreže da nebi još više zloupotrebio radi zaštite od neželjene telefonski troškovi.

samo ti prijavi nema veze ako je izvadio SIM karticu moze se i dalje locirati putem IMEI-a!
Inace frend mi radi u policiji i kaze da profesionalci nekradu niti laptopove niti mobitele zato sto ih se moze locirati! bas mi je neki dan o tome pricao!

Ma eto riješio sam to saznao sam od frenda ko ga ukro.
P.S Šaka je iz raja izašla
iPhone users -> they cant take out the batery...
Da su meni ukrali iphone koji nisam skupo platio, ja bih plako od sreće.
Imao bih razloga preći na nešto bolje
I gubiš garanciju, koja je itekako bitna koliko god kratka bila.
P.S. Mani se ćorava posla
ak ukrades mobitel briga te za garanciju jel tak? :) znaci ipak se ooze izbjeci lociranje iPhonea :P
ak ukrades mobitel briga te za garanciju jel tak? :) znaci ipak se ooze izbjeci lociranje iPhonea :P
Ja sam mislio da nov mobitel. Ali po ovome što si ti naveo je istina.
Ako ga misliš koristiti, morat ćeš vratiti bateriju.
A jednom kad te uhvate zbog krađe mobitela, onda ti policija pripiše sve nerješene krađe mobitela u tvom mjestu unazad nekoliko godina.
My sarcasm sense is tingling.
Ti to ne osjetis? :P
Valjda nisi pogledao video, ali to je daleko od "bez problema", hahah!
Ako ga misliš koristiti, morat ćeš vratiti bateriju.
A jednom kad te uhvate zbog krađe mobitela, onda ti policija pripiše sve nerješene krađe mobitela u tvom mjestu unazad nekoliko godina.
ahah nemozes sad opet tako negativno gledati :) hvala bogu nisi glup kad ukrades mobtel u ovom slucaju iphone da ces ga maknuti dalje od sebe i zaraditi bar nesto na tome ;) iskreno da nadem iphone odma bih ga prodao i to je to..ne bi se mucio puno oko njega
Ukradeš mob i onda te briga za garanciju? Ma bravo...
My sarcasm sense is tingling.
Ti to ne osjetis? :P
Valjda nisi pogledao video, ali to je daleko od "bez problema", hahah!
Dobro al opet bih to išao raditi da ukradem mob.
Ma eto riješio sam to saznao sam od frenda ko ga ukro.
P.S Šaka je iz raja izašla
i tko ga je ukrao?ja bi volio znati sta ces mu uraditi?
Ponesi papire od mobitel da prijaviš policiji jer policija može uči u trag pomoću lokacije i IMEI. Onda i obavezno otići kod davatelja operatera da vam isključe iz mreže da nebi još više zloupotrebio radi zaštite od neželjene telefonski troškovi.
pirjatelju ,možes se pozdraviti s mobitelom. Vjerovatno je prodan u roku od sat vremena... A sumnjam da ce se policija oko tvog mobitela z*jebavat...
... zaboravi ga!
neće ti policija a niti t-com ništa napravit bez naloga (koji se JAKO teško dobiva!)
..jedino možda ako znaš počinitelja pa da ga tužiš!
ne pricati gluposti, ja sam izgubio mobitel pred 4-5 godina, i policija ga nasla u roku tjedan dana. jedini uvjet je mislim bio da je mobitel vrijedniji od 1000kn i da je kupljen unutar godine dana, tak nekak. i naravno, moras imat sve papire od mobitela, posebno IMEI broj po kojem ga lociraju.
Nisam vidio , onda toga "prijatelja" sto ti je ukrao mobitel dobro izdegeneči...
Samo pazi da se nisi zabunio