Touch mobitel do 2000kn

poruka: 33
|
čitano: 8.506
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Touch mobitel do 2000kn

Htio bih kupiti mobitel s WLAN-om i Touch Screen-om   do 2000kn-2500kn.

Prijedlog?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Touch mobitel do 2000kn

SONY ERICSSON G900i

2.549,00 kn

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.5.2009 22:16 (macak).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Touch mobitel do 2000kn

prijedlog: povećaj iznos - takav mobitel ne postoji. jedino nokia 5800 XM, ali mu je TS jadan. moraš ga praktički tući da bi reagirao.

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Touch mobitel do 2000kn
Matatata krele od zanata kaže...

prijedlog: povećaj iznos - takav mobitel ne postoji. jedino nokia 5800 XM, ali mu je TS jadan. moraš ga praktički tući da bi reagirao.

Si siguran? Danas sam bio u vipu da malo probam i jako je brz i dobarTS
17 godina
Touch mobitel do 2000kn

Jedan lik ga kupio u školi i danas sam probao 1min i sve super radi i brzo. Dobro reagira na prste. Mislim na nokia xm5800.

Ali ja bih još pričekao , vele da će sada u novoj verziji xm5800 dodati kapacitivni touch screen umjesto rezistivnog (pročitaj u novom bug-u), te neće više dolazit sa stilusom.

Tu još imas i LG arenu slične karakteristike kao XM5800 ,ali bez par stvari. Prednost u odnosu na nokiu je cijena i kamera od 5MP(nokia -> 3,1MP)

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.5.2009 22:33 (Hyperion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ne znam sta se desava kod tebe..mozda ti je kineska verzija nokie..salim seSmijeh...touchscreen mu je veoma brz na dodire...provjereno
16 godina
neaktivan

da li ti se svidja lg cookie za 1400kn,prosiriv karticama do 8GB,dobar fon http://intelkom.hr/opis.php?id=2426

16 godina
neaktivan
Touch mobitel do 2000kn

e sad citam na forumima da su ovi kupovali nokiu 5800xm za 1500kn u simpi!!! WTF???

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Touch mobitel do 2000kn

http://121.78.112.122/

Ovo ti je od LG arene emulator, mislim da je sličan software na cookie-u.

Ja ću nokia-u xm5800 kupit za 1300-1400kn na pretplatu 2god u t-mobile-u na 60kn.

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

lažeš ko pas... TS je solidan ako imas male prste bez problema s prstima radiš, stylus mu je jedino grozan... 2200 dođe u t-mobile-u

mobitel kao mobitel nije loš, nakon sony ericssona (k800) ovaj mi se čini užasno spor i to mu je jedna od mana, sve ostalo je na razini
C'est la vie
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.5.2009 23:16 (leo_819).
16 godina
neaktivan
Touch mobitel do 2000kn

Nov iz trgovine ili nov iz oglasnika?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dodge_167 kaže...

Prijedlog?

mislim da si stavio pre malu cjenu jer takav mobitel nemožeš naći, barem ne novi
16 godina
neaktivan
dogman kaže...

da li ti se svidja lg cookie za 1400kn,prosiriv karticama do 8GB,dobar fon http://intelkom.hr/opis.php?id=2426

da taj bi bio savršen za njega da ima wlan. 

leo_819 kaže...

lažeš ko pas... TS je solidan ako imas male prste bez problema s prstima radiš, stylus mu je jedino grozan... 2200 dođe u t-mobile-u

mobitel kao mobitel nije loš, nakon sony ericssona (k800) ovaj mi se čini užasno spor i to mu je jedna od mana, sve ostalo je na razini
 ne lažem ja sam ga imao dok nisam ga odnio na servis. još uvijek čekam da čujem kaj mu je sve, jer vidim da ljudi i po drugim forumima da je mob super osjetljiv na dodire unatoč rezistivnom ekranu.
Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
16 godina
neaktivan
Random. kaže...

novi, sad sam do kraja pročitao temu, oni su imali jednu grešku na blagajni u t-mobileu   pa su umjesto simpa mix prodavali kao simpa, ljudi su kupovali po 2-3 komada.
al sada ima još jedan problem kod tog moba, početkom prodaje mob je bio s ful opremom (torbica, trzalica, 2 stylusa...) al sad nema nicega od toga, tako sam barem pročitao ili je to samo u vipu 
16 godina
neaktivan
Dodge_167 kaže...

Prijedlog?

Pa uzmi Iphone 8gb uz tarifu 150. Kosta 1898kn, jedini bed je sto moras potpisati ugovor na 2 god.

Evo ti LINK
xfire> bmw144 Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
16 godina
neaktivan
Independent kaže...
Dodge_167 kaže...

Prijedlog?

Pa uzmi Iphone 8gb uz tarifu 150. Kosta 1898kn, jedini bed je sto moras potpisati ugovor na 2 god.

Evo ti LINK
  neznm, nekako mi je ova nokia zapela za oko. al vec moja sestra ima bijeli iphone pa mi je glupo imati isti
17 godina
neaktivan
Dodge_167 kaže...

e sad citam na forumima da su ovi kupovali nokiu 5800xm za 1500kn u simpi!!! WTF???

1000kn aparat +1200 kuna kreditiranja samog sebe ( svaki mj.100 kuna na racunu tokom 12mjeseci ) simpa-mix tarifa
s tim da iskoristis skupljene bodove t-mobile-a ( 500 kn popusta )

znaci sveukupno imas mob ( na prepaid ) za 1000kn Smijeh

provjereno-kupljeno!!!!
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.5.2009 23:49 (danygirl).
17 godina
Dodge_167 kaže...
Random. kaže...

novi, sad sam do kraja pročitao temu, oni su imali jednu grešku na blagajni u t-mobileu   pa su umjesto simpa mix prodavali kao simpa, ljudi su kupovali po 2-3 komada.
al sada ima još jedan problem kod tog moba, početkom prodaje mob je bio s ful opremom (torbica, trzalica, 2 stylusa...) al sad nema nicega od toga, tako sam barem pročitao ili je to samo u vipu 
 uvijek isto dolazi i u vipu i t-mobile-u... 2 stylusa, trzalica, slušalice, priklucak za mikrofon i ono za prebacivat pjesme, kabel za tv i to je to ja mislim
C'est la vie
16 godina
neaktivan
danygirl kaže...
Dodge_167 kaže...

1000kn aparat +1200 kuna kreditiranja samog sebe ( svaki mj.100 kuna na racunu tokom 12mjeseci )
s tim da iskoristis skupljene bodove t-mobile-a ( 500 kn popusta ) simpa-mix tarifa

znaci sveukupno imas mob (bez pretplate) za 1000kn  Smijeh

provjereno-kupljeno!!!!
  pise da kosta 1500kn za simpa mix al ja jos imam 5000 bodova, jel to nes pomaze?
17 godina
neaktivan
Touch mobitel do 2000kn

otkud ti 5000 bodova?  Šutim

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
danygirl kaže...

cek,cek moji starci imaju na flex obitelj 300 5000 bodova. na sta si ti mislio?

16 godina
neaktivan

Ma ova Nokia 5800 ima dosta los touchscreen, probao sam, trebas dosta jako stisnuti na ekranu, ponekada cak i dva puta, ionako su rekli iz Nokie da je taj model kao njihov ''test'' za prave touchscreen ekrane koji bi trebali biti Iphone ''killeri''

xfire> bmw144 Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
16 godina
neaktivan
Independent kaže...

Ma ova Nokia 5800 ima dosta los touchscreen, probao sam, trebas dosta jako stisnuti na ekranu, ponekada cak i dva puta, ionako su rekli iz Nokie da je taj model kao njihov ''test'' za prave touchscreen ekrane koji bi trebali biti Iphone ''killeri''

1. ja sam probao i super je (za razliku od wiewtya)
2. to je tako, kao na windowsima, i to je meni sasvim ok

17 godina
danygirl kaže...

ja sam svoj kupio s 18000 Belji se
C'est la vie
17 godina
neaktivan
Touch mobitel do 2000kn

ne na to ... 500 najvise...kupnjom bonova dobijes bodove...e sad neznam da li jos to vrijedi

p.s. zensko sam Belji se

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
leo_819 kaže...
danygirl kaže...

ja sam svoj kupio s 18000 Belji se
  eh, to smo mi potrosili na iphone.
17 godina
neaktivan
Independent kaže...

stvarno nikakve zamjerke na mobitel! odlican je !!!!
16 godina
neaktivan
danygirl kaže...

ne na to ... 500 najvise...kupnjom bonova dobijes bodove...e sad neznam da li jos to vrijedi

p.s. zensko sam Belji se

ups, sorry, nisam vidio.Izlanuo se 

nisam te bas razumio sta si rekla, kada si ti kupila taj mob?  

ti govoris o simpa bodovima? 

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.5.2009 0:03 (Dodge_167).
16 godina
neaktivan

Off topic, kako aktivirati tu opciju za skupljanje bodova ili je to samo za pretplatu?

17 godina
neaktivan
Dodge_167 kaže...
danygirl kaže...

p.s. zensko sam Belji se

ups, sorry, nisam vidio.Izlanuo se 

nisam te bas razumio sta si rekla, kada si ti kupila taj mob?  

ti govoris o simpa bodovima? 

da...o simpa bodovima...prije mj dana
nisam ja kupila nego moj decko... a on je skupljao te bodove 2g
hehe

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.5.2009 0:05 (danygirl).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice