Samo da upozorim korisnike ove "mreže" da roaming po principu izbora radi na tele2 mreži.
Prije otprilike 2mj. sam prvi put iskusio probleme sa roamingom na tele2 mreži kada sam imao rutu Austrija, Slovačka i Mađarska nije mi radio mobitel niti u jednoj državi !!
Sada sam se vratio iz Mađarske i opet nije radio !!
Da ne bude zabune djevojka koja je išla samnom na sva ta putovanja je normalno imala svugdje tele2 roaming.
Isto tako nisam amater pa sam probao :
upisati 1 ispred pina
koristiti njen mobitel u kojem je 100% radilo sa njenim brojem
tako da sam maknuo sve moguće moje pogreške, znači mreža nije radila samo na mom broju. Ona je isto kao i ja prebacila sa VIP mreže na tele2 ona u 7mj. ja u 9mj. , izgleda da su zaboravili platiti koncesije za nove korisnike ili su jako traljavo odradili posao sa prebacivanjem brojeva iz druge mreže.
Ono što me ljuti je to što kada sam prvi put reklamirao prije 2mj. da sam dobio odgovor : "nazovite sa telefonske govornice našu službu za korisnike iz zemlje gdje ne radi", znači trebam nazvati sa telefonske govornice službu da mi riješi probleme koje nebi ni trebao imati. To se zove neprofesionalna usluga i jako loš odnos prema klijentu.
Sada sam im naravno slao mail kada sam uspio doći do interneta da mi mreža ne radi u roamingu ali naravno da gospoda u teh. službi ne rade preko vikenda.
Tako da ako imate problem za vikend ništa od rješavanja.
Ovo su moja loša iskustva a mislim i zadnja sa tele2 mrežom, tražit ću ponovno vračanje na VIP mrežu jer si nemogu priuštiti ovakve probleme ponovo a testirati više neću sigurno.