T-mobile tarife

poruka: 10
|
čitano: 4.095
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
T-mobile tarife

Pretplatnik sam u t-mob i došlo je vrijeme da mogu produžiti ugovor. Trenutno sam na tarii Flex 60, a bio sam na 150

Nova tarifa bi mi bila Flex obitelj 200 u koju bi stavio jos jedan broj koji koristi bonove.

-- Sad me zanima kad bi uzeo dva moba za ta dva broja dal mogu preći na recimo neku drugu manju tarifu ili moram biti vezan za nju do kraja ugovora?

-- Da li se   mogu sad prikljuciti drugoj Flex obitelji (drugoj pretplati)

0 0 hvala 0
16 godina
RE: T-mobile tarife

Mozes preci samo na vecu tarifu.. na manju tarifu mozes tek po isteka ugovora (ili se moza platti odredjeni penal koji iznosi cca. iznos pretplate x broj preostalih mjeseci > ovo je neprovjereno, ali mislim da je tako)

15 godina
neaktivan
T-mobile tarife

Ne mozes iz prostog raloga jer bi onda svi uzeli telefon na najjvecoj tarifi(jer su tako najnize cijene mobitela) a kasnije se vrate na manju tarifu...

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.4.2010 16:29 (stevan94).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
T-mobile tarife

kuzim

a znam da mi je buraz presel na obitelj 200 pa da se prikljucim na njegovu

jel to mogu; jer je on uzel jos jedan broj al ga ne koristi

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.4.2010 16:45 (Noa).

0 0 hvala 0
16 godina

Imas besplatni info telefon/sluzbu za korisnike.. ako te sramSmijeh, mozes poslati upit preko t-mobile portala

16 godina
neaktivan
T-mobile tarife

nije meni problem nazvati ali zbog ovoga postoje forumi da pišeš

0 0 hvala 0
16 godina

I mogucnost da dobijes krivi odgovor i onda zaj*b

Svrha foruma nije samo da nest pises 

17 godina
neaktivan

Naravno da mozes prijeci na manju tarifu, ali nakon sto platis 5 racuna, dakle nakon 5 mjeseci, bez ikakve penalizacije. i da tebi je istekao flex, dakle mozes koju god tarifu hoces uzeti i produziti ugovor. Bez problema..

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
T-mobile tarife

imam pitanje u vezi T-mobile tarife, naime zanima me dali iznos tarifnog paketa (recimo 200) možemo trošiti prema brojevima 064 ili 060 predznaka ili se poziv prema tim brojevima dodatno obračunava, isto pitanje me zanima i u svezi s Tele 2 tarifama,

bio bih vrlo zahvalan na odgovoruOsmijeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
T-mobile tarife

Da ne otvaram novu temu...

Starom mi za par dana može produžit ugovor i sad si planiram uzet iPhone 3GS ili X10, za ovaj novi mi se ne da čekat 3 mjeseca.

A i kad dođe možda još mjesec-dva neće bit dobavljiv zbog navale...

Sad moj stari je na tarifi flex 150, sad dali bi on mogao uzet tarifu i500 (s obzirom da je prvih 6mj 50%) i onda se vratit na flex tarifu nakon 4 mjeseca?

Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice