T-mobile servis?

poruka: 3
|
čitano: 3.007
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
T-mobile servis?

Dakle, iphone 4 sam odnio u t-centar pošto mi se konstanto gasio i rebootao bez ikakvog razloga. Izvan garancije je i već je jednom bio na servisu (iCentar Zg). Nakon točno tjedan dana iz servisa zovu i govore da je uređaj neovlašteno otvaran i izvan garancije te je jedino što oni mogu zamjeniti ga za novi za 1500kn ili će vratiti ovaj bez popravljanja. Rekli su da u roku od 10 dana javim svoju odluku u T-centar gdje je i donešen. Odmah isti dan sam pošao u T-Centar i platio tih 1500kn te mi je izdan račun i gospođa je rekla da kad uređaj dođe da će me kontaktirati. Međutim niti 10 dana nakon mobitel primio nisam niti sam kontaktiran. Zanima me kome oni šalju uređaje na servis. Mislio sam da je Agramservis, međutim oni tvrde da im T-Centri uređaje uopće ne šalju. A kome šalju?

Šalju u MESC. Problem riješen, može lock

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.1.2013 23:53 (mesomeone).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: T-mobile servis?

Nije ti palo napamet nazvati t mobile SZK ili otići u trogivnu di si platio s računom i pitat di je telefon?

16 godina
neaktivan
Re: T-mobile servis?
Zoran kaže...

Nije ti palo napamet nazvati t mobile SZK ili otići u trogivnu di si platio s računom i pitat di je telefon?

Ne, nije mi uopće palo na pamet. Zvao sam i službu za korisnike i poć u T-Com. Kako bi mi to samo plao na pamet.

Naravno da sam pošao, tjedan dana nakon uplate, da bi mi žena ponovno rekla - kada dodje, obavjestit ćemo Vas.

Inače, bio sam uvjeren da je mmm Agramservis ovlašteni servis gdje šalju uređaje.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice