Dal itko ima informacije o tome kada dolazi u Hrv ?
Neka nagadanja su pocetkom godine, 1. mjesec, al to mi zvuci nekako prebrzo buduci da se u americi prodaje prebrzo i ne stignu bas proizvest dovoljno...
Dal itko ima informacije o tome kada dolazi u Hrv ?
Neka nagadanja su pocetkom godine, 1. mjesec, al to mi zvuci nekako prebrzo buduci da se u americi prodaje prebrzo i ne stignu bas proizvest dovoljno...
ma nije taj mobitel bog zna sto za mene je bolji iphone 3g,samsung omnia ili samsung pixon jedino sto mozes vidjeti kao u stvarnosti ulicu kako izgleda i to sto ima malo brzi internet
ma meni ne trebaju neki posebni featuresi, nego sam developer i vec sam se naucio na androidov SDK, a i googleovac sam xd
Koliko je meni poznato dolazi dogodine, mislim da će početkom godine biti, odnosno negdje do 4.mj. mislim da bude u T-mobile ponudi. Također ako se ne varam mislim da ga imaš i na crno ili ga imaš za kupiti u Austriji i Mađarskoj (najbliže) službeno kao Android Dev Phone 1 uređaj je prvenstveno namijenjen programerima kako bi na njemu mogli testirati vlastiti softver. Što je zatebe best buy i ktome je još odključan.
ma budem se strpio jos malo, trebao bi dobit jako jeftino kad dodje u hrv, receno mi je u t-mobileu ovako: dolazi sredinom 1. mjeseca sljedece godine, puna cijena ce bit oko 2500 kn, a ja bi ga trebao moc dobit za kunu ( flex team 700 xd )