Star tv x10

poruka: 17
|
čitano: 2.829
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Star tv x10

Tražim savjet vas tehnički obrazovanijih....

Želio bih si uzeti ovog kineza

http://www.focalprice.com/MHP29B/Star_X10_38_HVGA_Touch_Screen_Quadband_Dual_SIM_Dual_Standby_Cell_Phone_with_FM_TV_JAVA_WIFI_GPS_Bluetooth_Camera_and_2GB_TF_Card_Support_Black.html

Po karakteristikama mi se čini kao fenomenalan mobitel....a čista bagatela....

e sad...po vašem-Isplati li ga se uzimati i da li se često kvari?

Da li je itko imao iskustva s takvim kopijama? Valjaju li išta?

review: 

0 0 hvala 0
16 godina
Star tv x10

ROFL to ti nis ne valjda, vjerojatno nema ni Android gore, ako ima, ima 433Mhz Proc, a meni i na 1000MHz nekad zasteka.

3.650 postova - Black Ops : Troll] U mad bro | Prestige 2, Level 31
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Star tv x10

Nije na Android OS, ima neki svoj sustav...

al me ne dira na čem radi...bitno da radi xD

samo me zanima jel to valja išta? jel valja ekran? može li to normalno funkcionirati i tako te opće stvari...nisam baš prezahtjevan, al bitno mi je da radi normalno. ipak ne mogu ništa previše očekivati za tu cjenu, ne? :D

15 godina
neaktivan
Star tv x10

Ne valjaju ti te kopije uopce...

Imao je moj frend slicno nesto ovome i stalno je bagovao...

Ne isplati ti se da uzimas kineze kada imas, vrlo kvalitetni android mobitele za ispod tisucu kuna.

Kad si vec kod X 10 ->

Pogledaj na primer Sony Ericsson X8, super model i jeftin...

Ovo ti ne bi preporucio.

0 0 hvala 0
17 godina

weight: 391 g   wtf??

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
16 godina
Lol, ja sam mislio da je n95-2 teska...

17 godina
Star tv x10

ja sam imao u rukama kopiju od iphonea i izgled je lijepo kopiran,ali touch screen je da se nakon 5 min koristenja ubijes ili da razbijes taj telefon od zid.

1 R34LLY L0V3 T0 R1D3 MY 81K3!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Bacanje 100 baksa. Rađe kupi nešto normalno sa androidom (treba ti 150-200kn više) i što možeš servisirat/popravit u RH a ne da ga šalješ nazad u Kinu nakon što ti TS krepa za 5 dana... I ko zna kakav je touch i software. Možda ga poželiš zakucati u zid kad ga upališ. To je kupovina mačka u vreći. A 100$ nije malo.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
16 godina
Star tv x10

Pa moj frend ima nekog kineza vec pol godine, radi bez greske.... a za ovo, nez

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Star tv x10

težak je 92 g

a dobro, kao što je rekao...kupnja mačka u vreči....nikad ne znaš što će te dočekati..

al ima dosta recenzija po tubeu i čini mi se da ima samo softwerske greške (tipa pokretanja više programa odjednom, ne radi skype, nekima ne funkcioniraju tube videi itd....)

ako ga kupim, javit ću vam kakav je

:)

0 0 hvala 0
16 godina
Pa kaj si mislio da ce skype radit...
nemoj se pravit vazan s velkim ekranom, uzmes huawei ideos u bonbonu za 900kn i to je to.
14 godina
neaktivan
Star tv x10

evo,odlučio sam ga kupiti...i upravo ga držim u rukama :)

Display radi savršeno, sve radi onako kako treba...jedino malo sporije reagira pri naglom izlasku iz aplikacija. inače sve ostalo radi savršeno...samo mi je žao što ne mogu gledati tv jer je digi tv signal :(

0 0 hvala 0
16 godina
I jel rade Android appovi xD
Neaktivan.
14 godina
neaktivan

ne znam koji su to točno android appovi...ali preko wlana rade opera, fb, ebuddy itd...mogu se instalirati i ostali java programi...ali nema ti android os nego je neki tam :P

16 godina
Znam...
Neaktivan.
14 godina
neaktivan
Star tv x10

evo vam još jedna recenzija.

ovaj uređaj je fenomenalan za one koji nisu pre zahtjevni 
sve radi savršeno, čak mi se i baterija s jednim punjenjem i podosta mučenja fona (muzike, interneta, zivkanja) nakon 4 dana ispraznila samo do pola! touch radi fenomenalno....sve super!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Telefon cijena je oko US $ 90 jeftiniji, kupiti ovaj telefon, ako želite vidjeti ovdje: http://www.wholesale-cell-phone.com/star-x10-38-inch-touch-screen-dual-card-dual-standby-mobile-phone-with-dual-cameras-tv-cell-phone-p-101.html Oni nude free shipping, jednogodišnje jamstvo.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice