Sony Xperia U

poruka: 2.057
|
čitano: 765.805
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Sony Xperia U
mozes al trebas root
boze kako mi danas steka mobitel pa bacit cu ga u zid... bas danas na moj rodendan...
Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Sretan rođendan domac :)

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Sony Xperia U

I ovdje da ga čestitam! Nek je sretan! {#}{#}

ŽIVOT je kao pozornica, dođeš, vidiš, odeš. .
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
protjeran
Re: Sony Xperia U
Prilika kaže...

Domac jedino ti, ja i još par njih vrti xperia u oko malog prsta.. šta će biti sa ovim likovima što su pojurili na ICS bolje da ni ne znamo {#}

vidim da se hvalis, pa te molim da mi odgovoris na pitanje koje sam jucer postavio koje je ocito svatko zaobisao...

"imam jedno pitanje...neka mi netko pojasni tako da znam na cemu sam...ugl, imam ovaj mobitel i vratio sam stock GB...zanima me dali postoji nacin za izvrsiti root na navedenom mob, bez flashanja prerooted firmware-a?" hvala

15 godina
Sony Xperia U

mislis bez flashanja prerooted kernela? ne postoji nikakav drugi nacin

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Molim vas objansnite mi molim vas,unapred hvala :)

Na zvanicnom site pokusaoda svoj  xperia U  updatujem tel. na ((Latest available software: 6.1.1.B.1.10 Release date: 2012-09-28)) posto imam na telefonu android 2.3.7 ((6.0.B.3.184)) ali pise da moj telefon ima poslednju verziju softvera i to je to. :((( ZASTO? tako je isto i preko ((Sony PC Companion 2.1)) 

POMOZITE IM I OBJASNITE PLEASEEEEE!!!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.1.2013 19:24 (balan_ki).
17 godina
neaktivan
bokita kaže...

Molim vas objansnite mi molim vas,unapred hvala :)

Na zvanicnom site pokusaoda svoj  xperia U  updatujem tel. na ((Latest available software: 6.1.1.B.1.10 Release date: 2012-09-28)) posto imam na telefonu android 2.3.7 ((6.0.B.3.184)) ali pise da moj telefon ima poslednju verziju softvera i to je to. :((( ZASTO? tako je isto i preko ((Sony PC Companion 2.1)) 

POMOZITE IM I OBJASNITE PLEASEEEEE!!!

jer update još nije došao za tvoju državu/SI/providera i slično.  

12 godina
neaktivan

jbg :( u svakom slucaju HVALA

12 godina
neaktivan
15 godina
Sony Xperia U

skini seus pa probaj preko njega...ili se nauci koristit flashtoolom pa si sam flashaj ics

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Xperia U

jel bi mi netko mogao objasniti kako da downgradam svoju xperia u sa ics-a na gingerbread? imam problema sa baterijom, lažnim ispraznivanjem i slično, a i gb mi je puno ljepše izgledao. hvala!!!!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony Xperia U

flashtool

http://androxyde.github.com/

a GB firmware imaš u ovoj temi par strana nazad.

http://d-h.st/jyS 

eto ga, to je iz bonbon xperie u, nema brandinga i to. čisti generički rom s otključanog telefona. ako ti treba onaj t mobile brandirani, imaš na xda

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2029415

edit; 

još malo tweekanja;

prekopao sam sve aplikacije (uključujući settingse telefona) i svuda redom gasio ono "send usage data" (viber, settings, office...) i lokacijske usluge apovima di sam mogao (tipa google search, ne znam jel se još ikome moglo ugasit, jedino sam geotagging ostavio na kameri), check for updates (unutar apova, nema potrebe da sam traži neki update kad ga traži i google play).

+maknio live wallpaper (za ovo znam i inače da je bolna točka androida).

I evo zasad ne laga. Doduše bio je i restart nakon svih tih podešavanja, pa možda i zbog toga. 

+brisao sam cache kroz appove di se moglo (browser, dropbox), nikakav cache cleaner ili task manager. ravnno u settingsima aplikacije. 

Skužio sam da čim upalim internet, mobitel brutalno zalaga, ko da se sve živo odjednom se želi spojiti, pa reko ajde da probamo pogasiti šta se da. Sad ćemo vidjet kako će ići kroz 24h.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.1.2013 18:12 (Zoran).

2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Instalirao novi flashtool na svjeze instalirani win 7 i ne zeli prepoznati uredjaj.. selektovao sam i fastboot i flashtool drivere, kao i driver za xperia u.

Kada prikopcam uredjaj, automatski mi zbaci u flashtoolu kao Drivers need to be installed for connected device, ERROR: You can find them in the drives folder of FlashTool... sve sam to odradio, restartao, ne želi, a uredno win7 instalira i prepozna uredjaj/drivere. ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Instaliraj pc companion za drivere.

Update mog "tweeka" - i dalje nema laga
16 godina
neaktivan
Prilika kaže...

Stavio FXP203 na novi brains FXP10MOD.

Već duže vrijeme nisam bio ovako sretan, kamera radi bolje nego singerica.. hahaha..

Probajte, uslika i to jos po noci za 1 sekundu, maksimum 2 zbog fokusa... prije je trebalo 10-15 sekundi da uslika po noci...

Fenomenalno!

evo, i ja danas probao taj brains rom za lockani BL

čini se ok, ali po pitanju fokusiranja nisam primjetio nikakve promjene, što si točno napravio ?!?!

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.1.2013 14:47 (darQ96).
13 godina
neaktivan
darQ96 kaže...
Prilika kaže...

Već duže vrijeme nisam bio ovako sretan, kamera radi bolje nego singerica.. hahaha..

Probajte, uslika i to jos po noci za 1 sekundu, maksimum 2 zbog fokusa... prije je trebalo 10-15 sekundi da uslika po noci...

Fenomenalno!

čini se ok, ali po pitanju fokusiranja nisam primjetio nikakve promjene, što si točno napravio ?!?!

Samo flashao taj FXP 203 pa brainsv10 mod, sad sam na v12, da bi bio na v12 moras flashat fxp 202 pa onda v12.. + clear cache i dalvik cache.. meni uslika u roku 2 sekunde, kvaliteta fokusa - 80%, imas i touch fokus, tada radi brutala slike i opet blicne za 3sekunde..

15 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Vratio 2.3.7, nema lagganja, fotić ko čigra, sunce sije, cvijeće cvate, potočić žubori, jedre djevojke trče proplankom...

Je'bo ICS.

s.f. - s.n.
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ninotocka kaže...

Vratio 2.3.7, nema lagganja, fotić ko čigra, sunce sije, cvijeće cvate, potočić žubori, jedre djevojke trče proplankom...

Je'bo ICS.

Imao sam isto mišljenje, no promijenio sam ga. FXP + BRAINS - {#} radi ko f1, pa ti vidi..

15 godina
neaktivan

Postajem starim i ozbiljnim čovjekom te izjavljujem - I'm too old for this shit :)

Ako iz kutije ne radi kako treba, nek ide u tri lepe.

s.f. - s.n.
14 godina
Sony Xperia U

da ali sa malo zezanja pola sata posla u vrh glave i imas jako fluidan mobitel :) fxp cini cuda

XS LT26i

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Pa stock GB je fluidan... a i garancija je još uvijek tu ;) što će mi ''fluidnije'' od toga.. nisam vidio laga od prvog dana.. možda je fora kaj korisitm ES Task manager Widget. Još samo kad bi mogao izbrisati stock šit app.. a da mi ne ode garancija(gb) i imao bi meni osobno savršen mob.

Slažem se hebes ICS. Skoro sam prešao na custom romove.. al kad sam vidio da rade na JB.. izgleda da ću morat pričekat bar godinu dana.. ako i ukoliko ga učine funkcionalnim i kako vi kažete fluidnim :D

btw oni koji nisu rootali mob.. 'Music Vol' *ebena app za pojačanje zvuka ;)

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.1.2013 16:37 (creativeone).

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
creativeone kaže...

Pa stock GB je fluidan... a i garancija je još uvijek tu ;) što će mi ''fluidnije'' od toga.. nisam vidio laga od prvog dana.. možda je fora kaj korisitm ES Task manager Widget. Još samo kad bi mogao izbrisati stock šit app.. a da mi ne ode garancija(gb) i imao bi meni osobno savršen mob.

Slažem se hebes ICS. Skoro sam prešao na custom romove.. al kad sam vidio da rade na JB.. izgleda da ću morat pričekat bar godinu dana.. ako i ukoliko ga učine funkcionalnim i kako vi kažete fluidnim :D

btw oni koji nisu rootali mob.. 'Music Vol' *ebena app za pojačanje zvuka ;)

Mozes pobrisati tako sto rootujes mob i instaliras neki blootware remover.. odnosno instaliraj titanium backup i sve pobrises sto ti se ne svidja.. zavrsis. Uradis unroot mobitela, sto znaci garancija se vraca, a glupih aplikacija nema.{#}

17 godina
neaktivan
Zoran kaže...
Instaliraj pc companion za drivere.

Update mog "tweeka" - i dalje nema laga

Zoran kaže...

flashtool

http://androxyde.github.com/

a GB firmware imaš u ovoj temi par strana nazad.

http://d-h.st/jyS 

eto ga, to je iz bonbon xperie u, nema brandinga i to. čisti generički rom s otključanog telefona. ako ti treba onaj t mobile brandirani, imaš na xda

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2029415

edit; 

još malo tweekanja;

prekopao sam sve aplikacije (uključujući settingse telefona) i svuda redom gasio ono "send usage data" (viber, settings, office...) i lokacijske usluge apovima di sam mogao (tipa google search, ne znam jel se još ikome moglo ugasit, jedino sam geotagging ostavio na kameri), check for updates (unutar apova, nema potrebe da sam traži neki update kad ga traži i google play).

+maknio live wallpaper (za ovo znam i inače da je bolna točka androida).

I evo zasad ne laga. Doduše bio je i restart nakon svih tih podešavanja, pa možda i zbog toga. 

+brisao sam cache kroz appove di se moglo (browser, dropbox), nikakav cache cleaner ili task manager. ravnno u settingsima aplikacije. 

Skužio sam da čim upalim internet, mobitel brutalno zalaga, ko da se sve živo odjednom se želi spojiti, pa reko ajde da probamo pogasiti šta se da. Sad ćemo vidjet kako će ići kroz 24h.

I nakon 24h još uvjek nema laga - osim fejs app i phone app koji lagaju po defoltu :D

izbornik i homescreen idu glatko i sve je kul. probajte!

16 godina
neaktivan
Prilika kaže...
darQ96 kaže...
Prilika kaže...

Fenomenalno!

Samo flashao taj FXP 203 pa brainsv10 mod, sad sam na v12, da bi bio na v12 moras flashat fxp 202 pa onda v12.. + clear cache i dalvik cache.. meni uslika u roku 2 sekunde, kvaliteta fokusa - 80%, imas i touch fokus, tada radi brutala slike i opet blicne za 3sekunde..

al neam otključan BL, tak da ne mog niš sa FXP-om...

ili sam nešto propustio {#}

16 godina
neaktivan
ninotocka kaže...

Je'bo ICS.

epic {#}

krepać od smijeha {#}

i ja već neko vrijeme razmišljam o istome odkak je moguće rootat mob na GB-u sa zaključanim BL-om

15 godina
Sony Xperia U

a imas fire droid radi sa zakljucanim BL-om..isti k ko i fxp

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Našao sam jedan odličan launcher,zove se Next Launcher 3D,i mogu reći da je fenomenalan: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gtp.nextlauncher&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5ndHAubmV4dGxhdW5jaGVyIl0.

Ako netko ima problema sa skidanjem nek me kontaktira na pp :)

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Znam da je odlican no guta ram strasno
robimarko@gmail.com
15 godina
neaktivan
robimarko kaže...
Znam da je odlican no guta ram strasno

Meni je on predobar,imam ga već cijeli dan i niti jedan jedini lag!! FXP 201 CM9 + Next Launcher 3D= savršenstvo :)

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice