Sony Xperia U

poruka: 2.057
|
čitano: 765.805
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Sony Xperia U
diskDEfragmenter kaže...

Jedina stvar koja je sporija na ICS-u nego na GB-u je aktivna pozadina tipa onaj čuveni Cosmic flow koji je bio po defaultu odabran na GB-u.

Citiram sebe jer ovo što sam rekao nije sasvim točno. Upravo sam stavio onu pozadinu s vodom i lišćem i ide besprijekorno, a čini mi se da je zahtjevnija od Cosmic Flow-a... Ovisi, dakle, od pozadine do pozadine kako će ići. Podižem ocjenu na 9/10. Evo slika. Joj, kad počnu Božićne.....

13 godina
diskDEfragmenter kaže...

Juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!! Evo gaaaaa!

I rootao sam isto! Znam da sam uspio po ovoj drugoj slici. Airdroid pristupa slici ekrana samo na rootanim mobitelima!!! Stvarno nije bilo teško, ali za mene n00ba to je više nego značajno!

Hvala što ste me nagovorili. Inače, mobitel je brži, sve ide nekako fluidnije - pogotovo scrollanje. Idem sad instalirat aplikacije. I da, interna mem. mi je netaknuta!

E, sad, još jedno pitanje. Kako ću deinstalirat onu hrpu nepotrrebnih gluposti tipa Google+ itd... Jel mogu preko Astro-a?

sta ti je ono skroz gore desno na drugoj slici ?

15 godina
neaktivan
anonymous_Zg kaže...

sta ti je ono skroz gore desno na drugoj slici ?

Sat od Windowsa 7.

15 godina
neaktivan
domac5 kaže...
Ja sam rootao sa v13 pa mi je valjda zato i uspjelo...
A od modova sam instalirao u status baru one precace gore, samo je trebalo root explorerom zamjenit 2 apk datoteke...a kad dode neki kernel onda cu imat cwm

Daj link please.

Korisnik bonbona? Imas smarthpone koji pokreće android?, onda šta čekas: http://www.probonbon.net
14 godina
neaktivan
Sony Xperia U

moj telefon poprilicno steka i stvarno ne kontam koji mu je k...

telefon sa dual core procesorom i dobrim GPUom voli da steka neg ista

mogul kako oslobodit jos rama?

sramoti me telefon

moj stari 3gs isao ko podmazan naspram ovog cuda

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.10.2012 18:18 (mersimh).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mersimh kaže...

sramoti me telefon

Si radio wipe cache?

Korisnik bonbona? Imas smarthpone koji pokreće android?, onda šta čekas: http://www.probonbon.net
14 godina
neaktivan
Uny kaže...
mersimh kaže...

sramoti me telefon

Si radio wipe cache?

nisam sta ti je to hehe

15 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Isto sto je i cache na kompu, dobro dode obrisati, dobijes na prostoru, a i zna biti uzrok zbog kojeg uredaja uzasno sporo radi. Kad si flashao ICS u flashatoolu sa desne strane si mogao vidjeti opciju wipe cache (automatski je bila oznacena, nadam se da je nisi odznacio). Inace je i kasnije mozes obrisati, ali ja jedino znam preko recovery-a, a njega trenutno nemozemo imati na ovom mobu, drugi nacin nezz. Ak budes imao volje, ponovno flashaj, nema smisla imati mob u takvom stanju, kad svima kao radi podmazan. (meni takoder)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Sony Xperia U

Je li stete mobitelu aplikacije tipa App Cache Cleaner i Advanced Task Manager?

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.10.2012 18:38 (Zvona22).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Uny kaže...

Isto sto je i cache na kompu, dobro dode obrisati, dobijes na prostoru, a i zna biti uzrok zbog kojeg uredaja uzasno sporo radi. Kad si flashao ICS u flashatoolu sa desne strane si mogao vidjeti opciju wipe cache (automatski je bila oznacena, nadam se da je nisi odznacio). Inace je i kasnije mozes obrisati, ali ja jedino znam preko recovery-a, a njega trenutno nemozemo imati na ovom mobu, drugi nacin nezz. Ak budes imao volje, ponovno flashaj, nema smisla imati mob u takvom stanju, kad svima kao radi podmazan. (meni takoder)

ma naravno da nisam nista cackao ali et osjetim po neki lag i poglupo je

15 godina
neaktivan
Zvona22 kaže...

Je li stete mobitelu aplikacije tipa App Cache Cleaner i Advanced Task Manager?

App Cache Cleaner ne, brise ti nakupljene gluposti, oslobada ti prostor, ne vidim tu nista lose :) Sto se tice task managera osobno mislim da je app nepotrebna, ICS ima lijep razvijen sustav sto se tice upravljanja aplikacijama, svaka aplikacija nakon koristenja ode u memoriju, i tamo ceka da je korisnik ponovno pozove, tom aplikacijom te aplikacije brises, tj nasilno zaustavljas i "stedis" bateriju, to stima, al sta kad ponovno palis aplikaciju? onda ti povuce vise baterije nego sto bi da je bila u memoriji, ugl da ne petljam...u jednu ruku pomaze, al s druge strane moze ti samo povecati potrosnju baterije (jer se ponovno pokrene), a i sam sustav ugasi zadnju koristenu aplikaciju kad osjeti da mu je potrebno memorije (kad mob pocinje stekati)...osobno ne koristim...

mersimh kaže...
Uny kaže...

ma naravno da nisam nista cackao ali et osjetim po neki lag i poglupo je

Flashaj again, ne gubis nista, osim 5 min.

15 godina
Sony Xperia U
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
da na ics -u je super jer aktivne aplikacije pomices lijevo i izgasis ih... oke hvala na odg app je bezveze
Jel ima netko dobrih wallpapera za ovaj mob?
15 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Zna tko dobar tut za modificiranje SystemUI.apk filea, naime u njemu se rade izmjene sto se tice baterije, dodaju quick paneli, htio sam si sam sloziti jedan, al ni sam nezz odkud poceti, nigdje nista nije povezano.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Je možda netko danas provjerio za update preko PC Companiona?

Išao sam iz znatiželje na repair, nisam mu dopustio da dovrši, nego samo da mi skine firmware...skinuo je ICS, napravio sam ftf i raspakirao pa usporedio s onim francuskim što sam ga skinuo. Nisam primjetio da je išta različito...sad se pitam što je to companion skinuo, francusku ili hrvatsku verziju?! Ne mogu biti siguran dok je ne flasham, a to bi značilo da opet moram sve konfigurirati. Anyway...javite što companion kaže

EDIT: Francuska verzija...sad dobite listu što možete deinstalirati jer moram sve ispočetka

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.10.2012 19:45 (sky016).

0 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia U
Ma svejedno bitno da nije brandirana, i da baseband odgovara...tak i tak svaki ima hrv jezik
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nije valjda da opet moram sve iznova zbog hrv verzije?
dr. Watson
15 godina
Sony Xperia U

ma nemoras...isti k...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Xperia U

jel primjetio tko kašnjenje prilikom javljanja na poziv...

odnosno, kad mob zvoni, nakon javljanja prvih sec-dvije sugovornik me ne čuje

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia U
Jeli zna netko di se može kupiti OTG kabel kod nas (osim u oglasnicima)?
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Pa naruči s ebaya za 1 dolar
robimarko@gmail.com
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Jeli zna netko di se može kupiti OTG kabel kod nas (osim u oglasnicima)?

na cinabuye kosta dolar i po,ja cu naruciti ovih dana jedan

15 godina
Sony Xperia U
Ma naručio bi i ja sa ebaya, ali mi je glupo čekati 10-15 dana da mi stigne jedan obični kabel, maloprije sam vidio na stranici chipoteke da oni imaju pa ću valjda tamo uzeti.
Treba mi taj kabel da spojim xbox gamepad i uživam u emulatorima i ostalim igrama :)
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Jučer je ICS izašao za dosta SI brojeva: Lista

Vi koji niste flashali firmware nego čekate na PC Companion, provjerite ima li nadogradnje.

I ako netko dobije update neka napiše svoj SI broj. Hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Jel' vama trza Angry Birds? Otkad imam ICS, to je jedina igra koja ne ide baš kako bi trebala. Na GB-u je išla super. Ne znam ni sam do čega je. Možda do RAM-a. Ali, opet, kad izađem iz igre vidim da je dosta RAM-a bilo oslobođeno. Možda igra treba još koju nadogradnju za ICS...? Što mislite?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Nema updatea na PC companionu.

Meni isto laga kod javljanja poziva (ustvrdili smo na cafe.mobil forumu =))

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sony Xperia U

koliko vi imate slobodno rama ovak na telefonu?

u mene vecinom samo 60-80MB ://

pici mi telefon po zivcima pomalo

ocekivao sam da ce ici sve ko podmazano na ovom telefonu a vala ima stalno neki lag se osjeti

aj da ponovo flashujem ICS sta sve da markiram???

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.10.2012 21:30 (mersimh).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mersimh kaže...

koliko vi imate slobodno rama ovak na telefonu?

u mene vecinom samo 60-80MB ://

pici mi telefon po zivcima pomalo

ocekivao sam da ce ici sve ko podmazano na ovom telefonu a vala ima stalno neki lag se osjeti

aj da ponovo flashujem ICS sta sve da markiram???

sve što ti je pod wipe u flashtool-u

kod mene je 140MB minimalno

15 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Ja imam cca 70MB slobodnog, ali opet ne osjetim nikakva trzanja...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia U

vi koji kažete da vam šteka, sigurno koristite Sonyev launcher koji je 10 puta sporiji i trzaviji od Nova ili Apex launchera, instalirajte to i spasite se.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice