http://www.vipnet.hr/privatni-pretplatnici/mobilni-telefoni/-/phone/4072
u vipovoj ponudi konacno... :D
Izgleda da ću ja prijeći na vip. Prvih 12 mjeseci je pola pretplate...
http://www.vipnet.hr/privatni-pretplatnici/mobilni-telefoni/-/phone/4072
u vipovoj ponudi konacno... :D
Izgleda da ću ja prijeći na vip. Prvih 12 mjeseci je pola pretplate...
a brijem da da ...da je ista šema ko u tele 2 ali tamo je cijena 3495 .... dakle ako mislis solo uredjaj bolje tamo jeld... :D
Pa VIPovci fakat nisu normalni. Prvo su namjerno stopali izlazak dok im prodje ova akcija sa SonyEricsson modelima za 9 kuna.
I onda sad napokon izadje i stave mu takvu cijenu??? Skuplji od iPhonea, skuplji od Sensationa, skuplji od Galaxy SII. KATASTROFA.
Otkljucan 3999, a na pretplatu 2999. A meni frajer tamo rekao prije dva tjedna da ocekuje cijenu kao i Arc kad je izasao. Znaci nekih 1799kn na pretplatu od 100kn. Haha.
To je bio jedini razlog zasto sam premisljao da ne predjem na "revoluciju" kod Tele2, jefitnija Xperia. A sad je i to propalo. Haha, bok VIP!
Pa VIPovci fakat nisu normalni. Prvo su namjerno stopali izlazak dok im prodje ova akcija sa SonyEricsson modelima za 9 kuna.
I onda sad napokon izadje i stave mu takvu cijenu??? Skuplji od iPhonea, skuplji od Sensationa, skuplji od Galaxy SII. KATASTROFA.
Otkljucan 3999, a na pretplatu 2999. A meni frajer tamo rekao prije dva tjedna da ocekuje cijenu kao i Arc kad je izasao. Znaci nekih 1799kn na pretplatu od 100kn. Haha.
To je bio jedini razlog zasto sam premisljao da ne predjem na "revoluciju" kod Tele2, jefitnija Xperia. A sad je i to propalo. Haha, bok VIP!
Nije skuplji.
iP4S je 4.9k
Nisi shvatio. Ne govorim o otključanim uređajima u slobodnoj prodaji, već o ponudi u pretplati.
Bas zato sam i ljut, sto su puno skuplji telefoni, na pretplatu jeftiniji od ove Xperie.
Zna li tko jel u vipu zakljucan bootoader ili ne?
Zagrijan sam ful, al je zakljucani bootloader big no-no...
pa nije li u tele 2 isto otkljucan za 3500 kn?
Ma stvar je sto sa u neku ruku ogranicen na Vip, uz moju tarifu i prodaju starog moba mogu ga kupiti za 2200 kn, sto na 12 obroka nije toliki udar po dzepu.
Ali zakljucani bootloader me ne odussevljava bas :/
Otključajte sami bootloader:
Vidim da si novi jos s bootloaderom. Ne mogu se svi otkljucati, jerbo ako je sklopljen ugovor izmedu sony-a i vip-a nemozes otkljucati bootloader ;)
pozdrav ekipo zanima me xperia s u tele2 ponudi dalke ovo: http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/mobiteli/sony-xperia-s/d302/
E sad kad bi ju uzimo u ovoj tarifi potrošnja 50 znači (24mj pretplata) platim mob 1695kn i mj plačam 150kn ? (100kn mob + 50kn potrošnja?)
Već imam jedan ugovor u tele2 koji traje još godinu dana...jel on može kak poslužit u nekom popustu za ovaj gore?
U VIP-u ga uopće nemaju (uređaj) u ponudi iako se reklamira na web-u. Bio u vip-u kod importane centra i u areni.
Gospodična u areni mi prvo nudila xperia arc s, kada sam joj pokušao objasniti da ne želim taj nego xperia s zbunjeno me gledala.
U VIP-u ga uopće nemaju (uređaj) u ponudi iako se reklamira na web-u. Bio u vip-u kod importane centra i u areni.
Gospodična u areni mi prvo nudila xperia arc s, kada sam joj pokušao objasniti da ne želim taj nego xperia s zbunjeno me gledala.
probaj u tele 2,ja cu se sutra zaletiti pa viditi
Ima ga u Tele2, a i u Vipu na Iblerovom (to je glavni Vip, uvijek idite tamo kad tražite nešto novo)
Iskreno, ekran je fenomenalan, a ostalo je ko svaki Android dvojezgrenaš...trebali su zapaprit sučelje, da nema potrebe za launcherima...ali nisu...
Ima ga u Tele2, a i u Vipu na Iblerovom (to je glavni Vip, uvijek idite tamo kad tražite nešto novo)
Iskreno, ekran je fenomenalan, a ostalo je ko svaki Android dvojezgrenaš...trebali su zapaprit sučelje, da nema potrebe za launcherima...ali nisu...
ti ga kupio?
mene zanima dal se bi ovo isplatilo, frend si kupuje novi mob,svida mu se novi sony :D
Nismo daleko od granice pa nije problem otici po mob,ali ga zanima dal moze dobiti povrat poreza na granici za taj mob i onda nista ne prijaviti na nasoj carini tako da bi ga na kraju dosao mob jeftinijie
jer je na ovom sajtu bez pdv niti 400 eura.
pozdrav ekipo zanima me xperia s u tele2 ponudi dalke ovo: http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/mobiteli/sony-xperia-s/d302/
E sad kad bi ju uzimo u ovoj tarifi potrošnja 50 znači (24mj pretplata) platim mob 1695kn i mj plačam 150kn ? (100kn mob + 50kn potrošnja?)
Već imam jedan ugovor u tele2 koji traje još godinu dana...jel on može kak poslužit u nekom popustu za ovaj gore?
Mene ovo isto interesira, jer to mi nema baš smisla onda.
Lag je tu i uvijek ce bit :) kao i na svakom android telefonu.
Ne znam kako ga nije bilo, meni su javili telefonom da je došao...
Izgleda da stvarno je tako, to je totalno neisplativo, dođe ti na isto ko da kupiš uređaj i odabereš si sam onda koju tarifu ili na bonove... A tamo si 2 godine vezan, a ionako platiš punu cijenu uređaja + pretplata... Bez veze, a čak nije nit flat net ili bar 1GB....
evo gledam baš na stranici od tele2,nema ga više ni u ponudi na pretplatu ni na bonove.a baš ga mislio ići danas naručiti
Izgleda da stvarno je tako, to je totalno neisplativo, dođe ti na isto ko da kupiš uređaj i odabereš si sam onda koju tarifu ili na bonove... A tamo si 2 godine vezan, a ionako platiš punu cijenu uređaja + pretplata... Bez veze, a čak nije nit flat net ili bar 1GB....
Pa kod drugih je isto tako samo duplo skuplje..
Nisi me skontao... problem je u besmislenoj ponudi pretplata vs. sami uređaj. Samo uređaj = 3345kn, a u pretplati uređaj = 1700kn (tarifa 50) + 100kn mjesečno za taj isti uređaj iduće 2 god = 2400kn (znači samo uređaj te ovako ispao 4100kn ) i onda još na to sve plaćaš pretplatu od 50kn mjesečno tj. 60 sa onom radijskom frekevencijom ili šta već iduće dvije godine... Kontaš sada?
Nisi me skontao... problem je u besmislenoj ponudi pretplata vs. sami uređaj. Samo uređaj = 3345kn, a u pretplati uređaj = 1700kn (tarifa 50) + 100kn mjesečno za taj isti uređaj iduće 2 god = 2400kn (znači samo uređaj te ovako ispao 4100kn ) i onda još na to sve plaćaš pretplatu od 50kn mjesečno tj. 60 sa onom radijskom frekevencijom ili šta već iduće dvije godine... Kontaš sada?
Znaci xperia s tele 2 revolucija (150kn + 10kn mj.):
UREDAJ: 1295kn + 100kn x 24mj = 3695kn
TARIFA: 160kn x 24mj. = 3840kn
TOTAL: 7535kn
Jel ovo tocno?
ne kuzim to placanje uređaja, ocemu pricate vi? pa ja u vipu nikad takvo sto nisam placao, tamo platis uređaj koji vrijedi 3000 kn 1000 kn i placas samo kolka ti je tarifa.