Sony Xperia S

poruka: 2.039
|
čitano: 740.127
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Sony Xperia S
MujagaWudakhi kaže...

Izgleda da ću ja prijeći na vip. Prvih 12 mjeseci je pola pretplate...

16 godina
nabavio bratic testni model od mog kuma iz vipa.

kaze da je softverska baza dobro podkopana, ali da je hardver neiskoristen.
Ekran je plus, dosta bolji od SGSa.
Fluidnost je kao i na svakom high-end mobu.
Necete nigdje osjetit dvojezgrenost osim u benchmarku.

Sve u svemu, mobitel je jednako brz kao Arc S samo što je nekima ljepši i ima bolji ekran. Pored njega ima SGS2 koji je njegov, te ja imam Evo 3D i Defy
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
ATJLučko kaže...
@MujagaWadakhi, jeli ona cijena 3999.00 kuna za sami čisti nezaključan mob ili????

a brijem da da ...da je ista šema ko u tele 2 ali tamo je cijena 3495 .... dakle ako mislis solo uredjaj bolje tamo jeld... :D

MuWu
17 godina

Pa VIPovci fakat nisu normalni. Prvo su namjerno stopali izlazak dok im prodje ova akcija sa SonyEricsson modelima za 9 kuna.

I onda sad napokon izadje i stave mu takvu cijenu??? Skuplji od iPhonea, skuplji od Sensationa, skuplji od Galaxy SII. KATASTROFA.

Otkljucan 3999, a na pretplatu 2999. A meni frajer tamo rekao prije dva tjedna da ocekuje cijenu kao i Arc kad je izasao. Znaci nekih 1799kn na pretplatu od 100kn. Haha.

To je bio jedini razlog zasto sam premisljao da ne predjem na "revoluciju" kod Tele2, jefitnija Xperia. A sad je i to propalo. Haha, bok VIP!

16 godina
Dachande kaže...

Pa VIPovci fakat nisu normalni. Prvo su namjerno stopali izlazak dok im prodje ova akcija sa SonyEricsson modelima za 9 kuna.

I onda sad napokon izadje i stave mu takvu cijenu??? Skuplji od iPhonea, skuplji od Sensationa, skuplji od Galaxy SII. KATASTROFA.

Otkljucan 3999, a na pretplatu 2999. A meni frajer tamo rekao prije dva tjedna da ocekuje cijenu kao i Arc kad je izasao. Znaci nekih 1799kn na pretplatu od 100kn. Haha.

To je bio jedini razlog zasto sam premisljao da ne predjem na "revoluciju" kod Tele2, jefitnija Xperia. A sad je i to propalo. Haha, bok VIP!

Nije skuplji.

iP4S je 4.9k

17 godina

Nisi shvatio. Ne govorim o otključanim uređajima u slobodnoj prodaji, već o ponudi u pretplati.

Bas zato sam i ljut, sto su puno skuplji telefoni, na pretplatu jeftiniji od ove Xperie.

16 godina
Upravo iz tog razloga što ih ljudi više kupuju na pretplatu pa ih ovime prisile da uzmu veću pretplatu kako bi si mislili da će jeftinije dobit uređaj....sve je to pažljivo isplanirano, zato i jesu jedna od par tvrtki s profitom u HR
16 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Zna li tko jel u vipu zakljucan bootoader ili ne?

Zagrijan sam ful, al je zakljucani bootloader big no-no...

Lijeva ruka - Logitech UltraX Flat Desna ruka - Razer DeatAdder Oci - Samsung T200 Usi - Medusa 5.1 NX + Creative X-Fi

0 1 hvala 0
14 godina
Sony Xperia S
Danas sam i sam obišao VIP store i upitao o dolasku i otključanosti, i vijesti nisu obećavajuće, naime, u karlovački centar još nisu pršli i kada dođu, najvjerojatnije su lokot, zaključani, nažalost!
Po ovome, čist iz Svijeta Medija, je da je 4599.00, ali si miran od nekih ustezanja prava i svega ostalog!
ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Sony Xperia S

pa nije li u tele 2 isto otkljucan za 3500 kn?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Ma stvar je sto sa u neku ruku ogranicen na Vip, uz moju tarifu i prodaju starog moba mogu ga kupiti za 2200 kn, sto na 12 obroka nije toliki udar po dzepu.

Ali zakljucani bootloader me ne odussevljava bas :/

Lijeva ruka - Logitech UltraX Flat Desna ruka - Razer DeatAdder Oci - Samsung T200 Usi - Medusa 5.1 NX + Creative X-Fi

0 0 hvala 0
14 godina
Sony Xperia S
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Vidim da si novi jos s bootloaderom. Ne mogu se svi otkljucati, jerbo ako je sklopljen ugovor izmedu sony-a i vip-a nemozes otkljucati bootloader ;)

0 1 hvala 1
15 godina
neaktivan
Sony Xperia S

pozdrav ekipo zanima me xperia s u tele2 ponudi dalke ovo: http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/mobiteli/sony-xperia-s/d302/

E sad kad bi ju uzimo u ovoj tarifi potrošnja 50 znači (24mj pretplata) platim mob 1695kn i mj plačam 150kn ? (100kn mob + 50kn potrošnja?)

Već imam jedan ugovor u tele2 koji traje još godinu dana...jel on može kak poslužit u nekom popustu za ovaj gore?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

U VIP-u ga uopće nemaju (uređaj) u ponudi iako se reklamira na web-u. Bio u vip-u kod importane centra i u areni.

Gospodična u areni mi prvo nudila xperia arc s, kada sam joj pokušao objasniti da ne želim taj nego xperia s zbunjeno me gledala.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.4.2012 11:02 (JackIsBack).
14 godina
JackIsBack kaže...

U VIP-u ga uopće nemaju (uređaj) u ponudi iako se reklamira na web-u. Bio u vip-u kod importane centra i u areni.

Gospodična u areni mi prvo nudila xperia arc s, kada sam joj pokušao objasniti da ne želim taj nego xperia s zbunjeno me gledala.

probaj u tele 2,ja cu se sutra zaletiti pa viditi

16 godina
JackIsBack kaže...

Ima ga u Tele2, a i u Vipu na Iblerovom (to je glavni Vip, uvijek idite tamo kad tražite nešto novo)

Iskreno, ekran je fenomenalan, a ostalo je ko svaki Android dvojezgrenaš...trebali su zapaprit sučelje, da nema potrebe za launcherima...ali nisu...

14 godina
Mitch kaže...
JackIsBack kaže...

Ima ga u Tele2, a i u Vipu na Iblerovom (to je glavni Vip, uvijek idite tamo kad tražite nešto novo)

Iskreno, ekran je fenomenalan, a ostalo je ko svaki Android dvojezgrenaš...trebali su zapaprit sučelje, da nema potrebe za launcherima...ali nisu...

ti ga kupio?

16 godina
Nope išao sam samo pitat...ja ću ga vjerojatno dobit na par dana ovako za vidjet kakav je...
14 godina
neaktivan
Sony Xperia S

mene zanima dal se bi ovo isplatilo, frend si kupuje novi mob,svida mu se novi sony :D

Nismo daleko od granice pa nije problem otici po mob,ali ga zanima dal moze dobiti povrat poreza na granici za taj mob i onda nista ne prijaviti na nasoj carini tako da bi ga na kraju dosao mob jeftinijie

jer je na ovom sajtu bez pdv niti 400 eura.

http://www.expansys.si/sony-xperia-s-32gb-black-227837/

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Pa moze ga koristit prije nego sta prodete nasu carinu tako da ga nece gledat (jedino kutiju mora sakrti :)

Dobit će merver tek kad jos jednom ode u sloveniju po njega...barem sam ja tako morao.
Vjerojatno ce dobit, jer merver ide na sve iznad 70€
16 godina
neaktivan
dec54 kaže...

pozdrav ekipo zanima me xperia s u tele2 ponudi dalke ovo: http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/mobiteli/sony-xperia-s/d302/

E sad kad bi ju uzimo u ovoj tarifi potrošnja 50 znači (24mj pretplata) platim mob 1695kn i mj plačam 150kn ? (100kn mob + 50kn potrošnja?)

Već imam jedan ugovor u tele2 koji traje još godinu dana...jel on može kak poslužit u nekom popustu za ovaj gore?

Mene ovo isto interesira, jer to mi nema baš smisla onda.

I possess a skill to google.
16 godina
u vipu na ibleru ga nema kolega forumaš, i nece ga biti jos tjedan dana ... a fala k da ga je bilo u tele 2 jer sam samo zbog njega isao do grada pa sam ga vidio... ugl covjek je taman ga otvorio predamnom i mobitel je prekrasan... screen takodjer briljantan... jedino je bio bed sto nisam mogao na net s njim pa nisam mogao vidjet kakvo je browseanje... malo sam jedino razocaran sto ima dosta lag-a kad brzo mijenjas screenove ili izlazis ulazis i appa u app... sad da li je to jer ga je tek izvadio iz kutije ili ce ICS to popraviti... u svakom slucaju mob je strava!!! straaaava!! :)
MuWu
16 godina
MujagaWudakhi kaže...
u vipu na ibleru ga nema kolega forumaš, i nece ga biti jos tjedan dana ... a fala k da ga je bilo u tele 2 jer sam samo zbog njega isao do grada pa sam ga vidio... ugl covjek je taman ga otvorio predamnom i mobitel je prekrasan... screen takodjer briljantan... jedino je bio bed sto nisam mogao na net s njim pa nisam mogao vidjet kakvo je browseanje... malo sam jedino razocaran sto ima dosta lag-a kad brzo mijenjas screenove ili izlazis ulazis i appa u app... sad da li je to jer ga je tek izvadio iz kutije ili ce ICS to popraviti... u svakom slucaju mob je strava!!! straaaava!! :)

Lag je tu i uvijek ce bit :) kao i na svakom android telefonu.

Ne znam kako ga nije bilo, meni su javili telefonom da je došao...

16 godina
neaktivan
Minoza kaže...
dec54 kaže...

Izgleda da stvarno je tako, to je totalno neisplativo, dođe ti na isto ko da kupiš uređaj i odabereš si sam onda koju tarifu ili na bonove... A tamo si 2 godine vezan, a ionako platiš punu cijenu uređaja + pretplata... Bez veze, a čak nije nit flat net ili bar 1GB....

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.4.2012 16:59 (Minoza).
14 godina
Sony Xperia S

evo gledam baš na stranici od tele2,nema ga više ni u ponudi na pretplatu ni na bonove.a baš ga mislio ići danas naručiti 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Minoza kaže...
Minoza kaže...
dec54 kaže...

Izgleda da stvarno je tako, to je totalno neisplativo, dođe ti na isto ko da kupiš uređaj i odabereš si sam onda koju tarifu ili na bonove... A tamo si 2 godine vezan, a ionako platiš punu cijenu uređaja + pretplata... Bez veze, a čak nije nit flat net ili bar 1GB....

Pa kod drugih je isto tako samo duplo skuplje..

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
16 godina
neaktivan
dec54 kaže...

Nisi me skontao... problem je u besmislenoj ponudi pretplata vs. sami uređaj. Samo uređaj = 3345kn, a u pretplati uređaj = 1700kn (tarifa 50) + 100kn mjesečno za taj isti uređaj iduće 2 god =  2400kn (znači samo uređaj te ovako ispao 4100kn {#}) i onda još na to sve plaćaš pretplatu od 50kn mjesečno tj. 60 sa onom radijskom frekevencijom ili šta već iduće dvije godine... Kontaš sada?

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.4.2012 0:58 (Minoza).
15 godina
Minoza kaže...
dec54 kaže...

Nisi me skontao... problem je u besmislenoj ponudi pretplata vs. sami uređaj. Samo uređaj = 3345kn, a u pretplati uređaj = 1700kn (tarifa 50) + 100kn mjesečno za taj isti uređaj iduće 2 god =  2400kn (znači samo uređaj te ovako ispao 4100kn {#}) i onda još na to sve plaćaš pretplatu od 50kn mjesečno tj. 60 sa onom radijskom frekevencijom ili šta već iduće dvije godine... Kontaš sada?

Znaci xperia s tele 2 revolucija (150kn + 10kn mj.):

UREDAJ: 1295kn + 100kn x 24mj = 3695kn

TARIFA: 160kn x 24mj. = 3840kn

TOTAL: 7535kn

Jel ovo tocno?

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
16 godina
Sony Xperia S

ne kuzim to placanje uređaja, ocemu pricate vi? pa ja u vipu nikad takvo sto nisam placao, tamo platis uređaj koji vrijedi 3000 kn 1000 kn i placas samo kolka ti je tarifa.

Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice