u zadnje vrime neko trokavanje, walkmen neće da radi, album isto nikako očitat slike, nezz
kad će taj fix više!!
Stigao novi fix 6.2.B.0.211, samo neznam kak da vam sliku stavim da vidite
u zadnje vrime neko trokavanje, walkmen neće da radi, album isto nikako očitat slike, nezz
kad će taj fix više!!
Taj fix je izasao prije nekih tjedan dana i nista posebno nije popravio...
tvornički reset je riješia stvar, samo kad sam radia back up
pola aplikacija nije ostalo, drugog puta triba naći neki drugi alat,
a ne pc companion!
Kaj je došao fix? lol... moram ga sojit na komp...cc
Taj fix je izasao prije nekih tjedan dana i nista posebno nije popravio...
Kako nije kad je jačina wifi signala bolja nego na prijašnjoj verziji bar kod mene
Kaj je došao fix? lol... moram ga sojit na komp...cc
piše da je još 10.6 u igri fix, samo ništa kod mene
ko zna kako to ide, neki nisu ni na JB dobili
Imam ja staru 3-4 mjeseca korištena 1 tjedan sa kutijom garancijom i svim papirima 10/ 10 bijele boje
Imao xperia s o kojoj sam govorio za problem s vodom i zvucnikom al nje sam se riješio i sad je došla nova bijele boje korištena jedva tjedan dana
Pozzz ljudi prije par dana instalirao sam novi Jelly Bean , tel je bio na T-Mobile i ucrvo bi se tel cekajuci a i ja snjim . Onda sam ga rotao i automatski se sam instalirao , ali imam problem s baterijom danas je bila 99% baterija za 2 sata pala je na 72% i tel je bio zagrijan . Neznam u cemu je rijec ovo mi se nije dogadjalo dok nisam insalirao Jelly Bean , prije baterija mi je mogla biti skoro 2 dana sad ni 10 sati. Primjetio sam i da se mnogo sporije puni ako neko zna u cemu je rijec bio bi mu zahvalan .
Pozzz ljudi prije par dana instalirao sam novi Jelly Bean , tel je bio na T-Mobile i ucrvo bi se tel cekajuci a i ja snjim . Onda sam ga rotao i automatski se sam instalirao , ali imam problem s baterijom danas je bila 99% baterija za 2 sata pala je na 72% i tel je bio zagrijan . Neznam u cemu je rijec ovo mi se nije dogadjalo dok nisam insalirao Jelly Bean , prije baterija mi je mogla biti skoro 2 dana sad ni 10 sati. Primjetio sam i da se mnogo sporije puni ako neko zna u cemu je rijec bio bi mu zahvalan .
Možda ti neka aplikacija koju nisi ugasio cucla bateriju a za punjenje je normalno jer se treba duže puniti da bi kao duže durala na 4.1 što su potpuno sjebali tj. Puni se duze a traje kraće nego na ics
Root za 6.2.B.0.200, http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2327473
Znači bio sam danas u t centru i pitam ženu kad će doć update za xperiu S i kaže kao da ona nezna niš i da jedino može poslat na servis da update stave.
Kakvi su to idioti vjerovatno bi cijeli mob resetirali i stavili ICS...
ugl dal mogu otić dekodirat mobitel, stavit neku drugu karticu (vip, tele2, bilo koji operater kojem je došao update) i onda bi mi došlo za update moba notifikacija?
Pa stavi update sa flash toolom, šta njih čekaš
Ajd molim onog tko je otkljucao bootloader na windows xp nek mi se javi hitno je.
Razmišljam o kupnji xperie s. Dajte mi recite kolko traje baterija? Kod sat vremena facebooka,sat vremena igrica,sat vremena muzike,i 2,3 poruke.Ukupno bih koristio nekih 4,5 sati dnevno.
Koliko traje baterija??
Razmišljam o kupnji xperie s. Dajte mi recite kolko traje baterija? Kod sat vremena facebooka,sat vremena igrica,sat vremena muzike,i 2,3 poruke.Ukupno bih koristio nekih 4,5 sati dnevno.
Koliko traje baterija??
Baterija nije toliko losa koliko govore men uz prosjecno koristenje i stalno upaljen wifi dan i pol bez problema
na prošloj stranici sam stavio tekst koji mi dođe kad probam, i tako svaki put...
na prošloj stranici sam stavio tekst koji mi dođe kad probam, i tako svaki put...
Javi se meni i reci koji ti je problem i sredit cu ti to
Koliko traje baterija??
Baterija nije toliko losa koliko govore men uz prosjecno koristenje i stalno upaljen wifi dan i pol bez problema
Stvar je u tom....
Za korištenje interneta na 3G signalu jedva na jade izdrži jedan dan.
Koliko traje baterija??
Stvar je u tom....
Za korištenje interneta na 3G signalu jedva na jade izdrži jedan dan.
Jbg ja rijetko kad koristim mobilni internet
poz jučer sam stavio gore tomtom offline navigaciju (2,4GB) i moram reč da izvrsno radi,jedina mana ovog momitela je baterija
evo tko hoce da mu baterija duze traje.stavio sam taj kernel prije koji dan i primjetim da baterija duze traje...
poz jučer sam stavio gore tomtom offline navigaciju (2,4GB) i moram reč da izvrsno radi,jedina mana ovog momitela je baterija
Jel potrebna internet veza
evo tko hoce da mu baterija duze traje.stavio sam taj kernel prije koji dan i primjetim da baterija duze traje...
Jel samo za custom rom ili moze na oficialni sony jelly bean
Jel samo za custom rom ili moze na oficialni sony jelly bean
Neznam prijatelju...Zaboravio sam,mozes staviti ovaj ROM,u njemu ti je taj kernel. OBAVEZNO prije instalacije i za vrijeme instalacije( dok ste u CWM-u ) staviti mob na stol ili sto vec,samo da je na ravnom.Ponude ti se neke opcije i među njima par kernela ukljucujuci ovaj (Trinity )
Ako cete vec instalirati rom nađite verziju 2.5 ova 2.6 ima malih problema,frisko je van izasao...
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2263625
P.S. Mali koji je napravio taj kernel i rom navodno ima 14 godina
...al sta je po meni do sada najbolji rom za xperiu s