Sony Xperia S

poruka: 2.039
|
čitano: 749.728
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Sony Xperia S
 Makić kaže...

u zadnje vrime neko trokavanje, walkmen neće da radi, album isto nikako očitat slike, nezz

kad će taj fix više!!

Stigao novi fix 6.2.B.0.211, samo neznam kak da vam sliku stavim da vidite

14 godina
VILLA18900 kaže...
 Makić kaže...

Taj fix je izasao prije nekih tjedan dana i nista posebno nije popravio...

17 godina
Sony Xperia S

tvornički reset je riješia stvar, samo kad sam radia back up

pola aplikacija nije ostalo, drugog puta triba naći neki drugi alat,

a ne pc companion!

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Kaj je došao fix? lol... moram ga sojit na komp...cc

Steam ID: BOSS-FaiL. xFire ID: josipcod
12 godina
neaktivan
Tomy Lee kaže...
VILLA18900 kaže...
 Makić kaže...

Taj fix je izasao prije nekih tjedan dana i nista posebno nije popravio...

Kako nije kad je jačina wifi signala bolja nego na prijašnjoj verziji bar kod mene

17 godina
ExStazy kaže...

Kaj je došao fix? lol... moram ga sojit na komp...cc

piše da je još 10.6 u igri fix, samo ništa kod mene

ko zna kako to ide, neki nisu ni na JB dobili

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
15 godina
odjavljen
Ljudi cijela familija mi se zaljubila u Xperiu S koju je sestra kupila, tako da i stara zeli isti, a moj je posao da joj nadjem neki :)

Ima li netko za prodati, uvjet je maksimalna ocuvanost, punjac i to je to :)
12 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...
Ljudi cijela familija mi se zaljubila u Xperiu S koju je sestra kupila, tako da i stara zeli isti, a moj je posao da joj nadjem neki :)

Ima li netko za prodati, uvjet je maksimalna ocuvanost, punjac i to je to :)

Imam ja staru 3-4 mjeseca korištena 1 tjedan sa kutijom garancijom i svim papirima 10/ 10 bijele boje

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.7.2013 19:42 (VILLA18900).
15 godina
odjavljen
Par postova gore si napisao da ima tragove koristenja
12 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...
Par postova gore si napisao da ima tragove koristenja

Imao xperia s o kojoj sam govorio za problem s vodom i zvucnikom al nje sam se riješio i sad je došla nova bijele boje korištena jedva tjedan dana

13 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Pozzz ljudi prije par dana instalirao sam novi Jelly Bean , tel je bio na T-Mobile i ucrvo bi se tel cekajuci a i ja snjim . Onda sam ga rotao i automatski se sam instalirao , ali imam problem s baterijom danas je bila 99% baterija za 2 sata pala je na 72% i tel je bio zagrijan . Neznam u cemu je rijec ovo mi se nije dogadjalo dok nisam insalirao Jelly Bean , prije baterija mi je mogla biti skoro 2 dana sad ni 10 sati. Primjetio sam i da se mnogo sporije puni ako neko zna u cemu je rijec bio bi mu zahvalan .

Riki
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Kurijak kaže...

Pozzz ljudi prije par dana instalirao sam novi Jelly Bean , tel je bio na T-Mobile i ucrvo bi se tel cekajuci a i ja snjim . Onda sam ga rotao i automatski se sam instalirao , ali imam problem s baterijom danas je bila 99% baterija za 2 sata pala je na 72% i tel je bio zagrijan . Neznam u cemu je rijec ovo mi se nije dogadjalo dok nisam insalirao Jelly Bean , prije baterija mi je mogla biti skoro 2 dana sad ni 10 sati. Primjetio sam i da se mnogo sporije puni ako neko zna u cemu je rijec bio bi mu zahvalan .

Možda ti neka aplikacija koju nisi ugasio cucla bateriju a za punjenje je normalno jer se treba duže puniti da bi kao duže durala na 4.1 što su potpuno sjebali tj. Puni se duze a traje kraće nego na ics

13 godina
neaktivan
Ali neznam koja da li se moze nekako provjeriti ?????
Riki
15 godina
neaktivan
Sony Xperia S

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Znači bio sam danas u t centru i pitam ženu kad će doć update za xperiu S i kaže kao da ona nezna niš i da jedino može poslat na servis da update stave.

Kakvi su to idioti vjerovatno bi cijeli mob resetirali i stavili ICS...

ugl dal mogu otić dekodirat mobitel, stavit neku drugu karticu (vip, tele2, bilo koji operater kojem je došao update) i onda bi mi došlo za update moba notifikacija?

0 0 hvala 0
17 godina

Pa stavi update sa flash toolom, šta njih čekaš

12 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Ajd molim onog tko je otkljucao bootloader na windows xp nek mi se javi hitno je.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Razmišljam o kupnji xperie s. Dajte mi recite kolko traje baterija? Kod sat vremena facebooka,sat vremena igrica,sat vremena muzike,i 2,3 poruke.Ukupno bih koristio nekih 4,5 sati dnevno.

Koliko traje baterija??

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Karlo.barcelona kaže...

Razmišljam o kupnji xperie s. Dajte mi recite kolko traje baterija? Kod sat vremena facebooka,sat vremena igrica,sat vremena muzike,i 2,3 poruke.Ukupno bih koristio nekih 4,5 sati dnevno.

Koliko traje baterija??

Baterija nije toliko losa koliko govore men uz prosjecno koristenje i stalno upaljen wifi dan i pol bez problema

13 godina
neaktivan
dejo6 kaže...

na prošloj stranici sam stavio tekst koji mi dođe kad probam, i tako svaki put...

12 godina
neaktivan
grobnican kaže...
dejo6 kaže...

na prošloj stranici sam stavio tekst koji mi dođe kad probam, i tako svaki put...

Javi se meni i reci koji ti je problem i sredit cu ti to

16 godina
neaktivan
VILLA18900 kaže...
Karlo.barcelona kaže...

Koliko traje baterija??

Baterija nije toliko losa koliko govore men uz prosjecno koristenje i stalno upaljen wifi dan i pol bez problema

Stvar je u tom....

Za korištenje interneta na 3G signalu jedva na jade izdrži jedan dan.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
12 godina
neaktivan
explorer 4 kaže...
VILLA18900 kaže...
Karlo.barcelona kaže...

Koliko traje baterija??

Stvar je u tom....

Za korištenje interneta na 3G signalu jedva na jade izdrži jedan dan.

Jbg ja rijetko kad koristim mobilni internet

14 godina
neaktivan

poz jučer sam stavio gore tomtom offline navigaciju (2,4GB) i moram reč da izvrsno radi,jedina mana ovog momitela je baterija 

14 godina
Sony Xperia S

evo tko hoce da mu baterija duze traje.stavio sam taj kernel prije koji dan i primjetim da baterija duze traje...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2309770

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
BugUser kaže...

poz jučer sam stavio gore tomtom offline navigaciju (2,4GB) i moram reč da izvrsno radi,jedina mana ovog momitela je baterija 

Jel potrebna internet veza

12 godina
neaktivan
Tomy Lee kaže...

evo tko hoce da mu baterija duze traje.stavio sam taj kernel prije koji dan i primjetim da baterija duze traje...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2309770

Jel samo za custom rom ili moze na oficialni sony jelly bean

14 godina
VILLA18900 kaže...
Tomy Lee kaže...

Jel samo za custom rom ili moze na oficialni sony jelly bean

Neznam prijatelju...Zaboravio sam,mozes staviti ovaj ROM,u njemu ti je taj kernel. OBAVEZNO prije instalacije i za vrijeme instalacije( dok ste u CWM-u ) staviti mob na stol ili sto vec,samo da je na ravnom.Ponude ti se neke opcije i među njima par kernela ukljucujuci ovaj (Trinity )

Ako cete vec instalirati rom nađite verziju 2.5 ova 2.6 ima malih problema,frisko je van izasao...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2263625

P.S. Mali koji je napravio taj kernel i rom navodno ima 14 godina {#}...al sta je po meni do sada najbolji rom za xperiu s

15 godina
neaktivan
Sony Xperia S

pozz ekipa!

Flasha sam kernel sve ok, super{#} pogasim mob palim ponovo samo mi zavibrira i nista se vise ne desava{#}!

Imali mu spasa?

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Instaliraj Sony Update Service i preko njega flashaj stock rom, mozes i preko flashtool-a. Ima mu spasa ne brini :)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice