probaj staviti švicarsku verziju ics-a
možeš samo sanjati kako Xperia ima bolji ekran od One X-a probaj jedan i drugi vidjet češ da se Xperia može sakriti iz One X i GS3-a
Xperia jedino ima bolju kameru, a po svemu ostalome zaostaje
po meni nema dvojbe, ak se ima love One X definitivno
Ponavljam, covjek je pitao za One S, ne za One X.
I ne, nebi rekao da XS ima losiji ekran od GS3. Manji da, losiji ne.
Drugaciji da. Nekima vise odgovara Samsung, nekima XS.
Mislim da nitko ne glorificira Xperiu. Jednostavno mislim da je bolja od One S.
A ekran je u ovom slucaju subjektivan. Da, dosta ljudi ce preferirati Samsunga ili HTC-a, ali postoje ljudi kojima se svidjaju manje sjajne i bljestave, ali prirodne boje na XS.
xperia s se nemože mjerit sa one s-om,one s-ov procesor gazi cortexove quadove,i ima bolji gpu ,al xperia definitivno ima bolju kameru i rezoluciju a i baterija se čini jačom
Prvo i prvo Sony xperia s je bolji telefon od htc-a one s. Da si rekao htc one x dalo bi se razgovarati ali ni taj nije bolji. Vratimo se na htc one s, dakle xperia ima bolji hardver, više memorije a da o kameri i ne pričamo. Htc one s ti je u klasi sa xperiom p tako da je tu priča završena. Prije nego pišete svašta malo pročitajte specifikacije i ako imate priliku usporedite mobitele i uživo.
Haha da čovjek ne povjeruje, imao sam i ja priliku usporediti sva tri moba i slika ekrana je ipak na strani xperie a to je naročito vidljivo na sunčevom svjetlu gdje ih xperia naprosto gazi. Čak ti i na papiru piše koji od ta tri moba ima največu gustoću slike. Tako da stvarno neznam koje si ti to mobitele uspoređivao
xperia s ima jedino kameru bolju i možda ekran bolji al to je samo gustoća pixela. tako da hardver je na strani htc one s-a.xperia s je vjerojatno najružniji mobitel i uz to ima star cpu i gpu
što mu vrijedi gpu kad ima lošiju sliku?? Jednostavno nakon updatea na ICS xperia je malo bolji mob pozz
što mu vrijedi gpu kad ima lošiju sliku?? Jednostavno nakon updatea na ICS xperia je malo bolji mob pozz
Sta ti vrijedi mozak kad ga ne koristis?
Xperia je samo na papiru malkice bolji mob,al u stvarnosti sigurno nije tako.
Sta ti vrijedi mozak kad ga ne koristis?
Xperia je samo na papiru malkice bolji mob,al u stvarnosti sigurno nije tako.
Ma sigurno nije tako 
A što to one s može bolje od xperie s?
vidim da su ti moji komentari srušili maštariju o tome da je htc bolji mob pa si počeo vrijeđati. Istina ponekad boli morat ceš se naviknuti.
one x nemože ništa što nemože xperia a xperia može raditi tako dobre slike i filmove da x može samo sanjati. Procesor mu služi samo za benchmark u praksi su potpuno isti. isto vrijedi i za htc one s
Jesi probao XS na ICS-u?
vidim da su ti moji komentari srušili maštariju o tome da je htc bolji mob pa si počeo vrijeđati. Istina ponekad boli morat ceš se naviknuti.
Ne vrijedjam nikog,samo kazem...
Xperia mozda ima bolju kameru al sta to meni znaci kad ja kameru (primjer) uopste na mobu ne koristim...
Xperia bi bila ljepsa samo ako bi se odsjekao onaj dio prozirni i sve ispod..
Radje bi uzeo samsung i nokiu i htc nego bilo koju xperiu ..
Jedino sto sony zna napraviti na telefonu to su kamera i mozda ekran..
ma kakva xperia s ima jedino kameru dobru sve drugo lose,danas sam je po 2 put isprobo tolko laga da je to strasno,sve staro ima.one s je 100 put bolji tako da nemojte nebuloze pisat
xperia s je bolji uređa uprkos tome šta one s ima jači hardver...kamera(nije prevelika razlika), ekran, memorija je na strani XS a u praksi za sad XS sve pokreče i više nego solidno, benchmark rezultati su super...
htc one s u benchmarkovima ubija xs u svakom pogledu a i bolji je od one x-a,one s ima najbolji chipset a xs ima stari s3 procesor i stari gpu tako da ...
HTC One S je odličan. Sad svi pljuju po Senseu, ali ga ja obožavam. Touchwiz, s druge strane, izgleda kao da je u alpha fazi, ne ostavlja dojam završenosti. One X mi ne odgovara radi veličine, one S je odličan u svakom pogledu.
Malo memorije? Šta će ti više? Ja u mobitelu imam memorijsku od 16 gb. Skupa sa pjesmama, videima, spotovima, .ext particijom za aplikacije zauzeto je tek 7 i kusur gb. I neznam šta ću više stavit. Jedini adut xperie je ekran, nek one s ima 256 ppi, golim okom ne možeš vidjet piksel. Xperia ima bolju kameru, ti odluči koliko je to važno. One S ima ICS, dok je Xperia zapela na gingerbreadu. Po meni, One S je za klasu bolji od xperie. Što se tiče kamere, koji će ti qrac 12 mp? Meni je i 3mp dovoljno, ionako nosim fotić uza se kada idem negdje
HTC One S je odličan. Sad svi pljuju po Senseu, ali ga ja obožavam. Touchwiz, s druge strane, izgleda kao da je u alpha fazi, ne ostavlja dojam završenosti. One X mi ne odgovara radi veličine, one S je odličan u svakom pogledu.
Malo memorije? Šta će ti više? Ja u mobitelu imam memorijsku od 16 gb. Skupa sa pjesmama, videima, spotovima, .ext particijom za aplikacije zauzeto je tek 7 i kusur gb. I neznam šta ću više stavit. Jedini adut xperie je ekran, nek one s ima 256 ppi, golim okom ne možeš vidjet piksel. Xperia ima bolju kameru, ti odluči koliko je to važno. One S ima ICS, dok je Xperia zapela na gingerbreadu. Po meni, One S je za klasu bolji od xperie. Što se tiče kamere, koji će ti qrac 12 mp? Meni je i 3mp dovoljno, ionako nosim fotić uza se kada idem negdje
16gb (13gb raspoloživo) je dakako malo za takav rang uređaja, moraš imati na umu da če aplikacije za takav mobitel sve više i više prostora zauzimati (več ih sad ima koje preko 1gb zauzimaju) i sad če netko reč "pa koda ču ja i korisitit takve app. i igre", pa onda ti ni netreba takav hardver, moraš imati na umu da taj mobitel snima full hd video koji isto zauzima a i fotografije su dosta velike, a što se tiče glazbe, meni u prosjeku jedna pjesma zauzima oko 7-10mb jer ne priznajem kvalitetu ispod 256-320kbit (kad več imam vrhunski uređaj da i imam vrhunski sadržaj
) ...a što se tiče kamere na mobitelu one se več sad vrlo lako mogu izjednačiti pa čak i nadmašiti prosječnu kvalitetu kamera na jednom običnom fotiču, pa ne vidim smisla zkj nositi 2 stvari sa sobom kad več imaš tako skup mobitel a ovako i onako ti je uvjek pri ruci...
xperia s je plastično govno .ima sve staro od cpu-a do gpu-a tako da nema dileme
Ova tema je prilicno zastarila al reko da ne otvaram novu.
Interesuje me sada kada i jedan i drugi mob imaju jelly bean koji je bolji izbor.
Ono sto me najvise interesuje jesu baterije, koja je bolja mislim u kojeg vise drzi.
Kamera znam da je na xperi 12 a na htc-u 8 al valjda ce i htc po danu pravit dobre fotografije, jer i xpera kad nema osvjetljenja ne pravi neke sliek za pohvalit.
Kada bi kupovao htc to bi bila ista cijena za koju mogu prodat xperiu, tako da je cijena ista (kupujem polovan)
| 0 | HTC One S |
|---|---|
| 0 | SONY Xperia S |