Sony ili HTC

poruka: 5
|
čitano: 840
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Sony ili HTC

Eo nesto gledam za uzet novi mob, pa se mislim izmedu Sony S ili T i HTC one s ili x.

Pa me zanima koji je od ovih najisplativiji ili ako mozete nesto drugo preporucit u ovom rangu. Ako je neko stavlja druge romove na neki od ovih nek slobodno da komentar..

ps. Uzima bi polovno i ne skuplje od 900kn s tim da nema veze ako neko prodaje sa shebanim softwareom. (ako neko zna nekog da prodaje)

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.8.2014 13:01 (someguy).

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Sony ili HTC
ja bih uzeo Xperia T zabog Krait procesora,troši manje od Tegre3 a sličnih performansi,kao drugi bio bi One X(slaba baterija za rastrošnu tegru3.(imao ga)( i komplicirana izmjena iste).
Između XperieS i One S se nemogu odlučiti.Prva XS(imao ju) ima Hd ekran,ali zato nešto stariji cpu Snapdragon S3 ali u radu ne smeta, dok One S ima manju rez ali također Krait cpu Snapdragon S4(na našem tržištu postoji i verzija sa S3 cpu)
Zamjena baterije koja nije uklonjiva na Xperiji S je jednostavna i lako se mijenja.
13 godina
neaktivan
ZdravkoZ kaže...
ja bih uzeo Xperia T zabog Krait procesora,troši manje od Tegre3 a sličnih performansi,kao drugi bio bi One X(slaba baterija za rastrošnu tegru3.(imao ga)( i komplicirana izmjena iste).
Između XperieS i One S se nemogu odlučiti.Prva XS(imao ju) ima Hd ekran,ali zato nešto stariji cpu Snapdragon S3 ali u radu ne smeta, dok One S ima manju rez ali također Krait cpu Snapdragon S4(na našem tržištu postoji i verzija sa S3 cpu)
Zamjena baterije koja nije uklonjiva na Xperiji S je jednostavna i lako se mijenja.

Tako i ja odprilike razmisljam. Naj izgledniji mi je zasad Sony S, jer ga mogu nac za prstojne pare. Jesi li install custom romove na neki od ovih ?

13 godina
nisam.možda se još neko javi tko se bavio time ili da pitaš u temi za određeni model.
13 godina
Sony ili HTC

HTC One X bi bio moj izbor... koristio sam ga skoro 2 godine i nikad problema, nikad lag, restart ili neki problemi tome slicni. Mobitel danas dobijes za 1000-1200kn a vrhunski uređaj sa 4.7' ekranom, odlicnom konfiguracijom za mid range gaming i tako dalje. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice