Sony Ericsson W705

poruka: 4
|
čitano: 1.747
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Sony Ericsson W705 PC-Bluetooth
Imam navedeni mobitel u naslovu i imam doticnih problema s spajanjem mobitela na PC te s nacinom da prenesem multimedijske sadrzaje na svoj mobitel.

Posto mi nevalja USB kabal koji imam pa se nemogu spojit na racunalo preko njega da prenesem neke stvari s kompa na mobitel razmisljo sam da bi moglo preko onog Bluetootha to se napravit jer sam vido kod drugih da to rade.

Pa dajte mi pomozite i recite kako se zove taj program i kako to napravit jer mi treba nesto prenesti na mobitel ali zbog neispravnosti USB kalba nemogu.

Hvala

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: Sony Ericsson W705 PC-Bluetooth
Boom kaže...
Imam navedeni mobitel u naslovu i imam doticnih problema s spajanjem mobitela na PC te s nacinom da prenesem multimedijske sadrzaje na svoj mobitel.

Posto mi nevalja USB kabal koji imam pa se nemogu spojit na racunalo preko njega da prenesem neke stvari s kompa na mobitel razmisljo sam da bi moglo preko onog Bluetootha to se napravit jer sam vido kod drugih da to rade.

Pa dajte mi pomozite i recite kako se zove taj program i kako to napravit jer mi treba nesto prenesti na mobitel ali zbog neispravnosti USB kalba nemogu.

Hvala

Novi kabel kupiš za 60 kn. Mislčim da ti se to isplati.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697
15 godina
neaktivan
RE: Sony Ericsson W705 PC-Bluetooth
vexx5555 kaže...
Boom kaže...

Hvala

Novi kabel kupiš za 60 kn. Mislčim da ti se to isplati.

A zasto bih kupovao kad mogu to preko Bluetootha napravit? xD

Nego jel znas ti preko Bluetootha zadnja opcija je kabal xD

16 godina
odjavljen
Sony Ericsson W705

Gle, samo laptopi imaju ugrađeni Bluetooth. Inače moraš kupiti Bluetooth dongle. 

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice