SE X8 Screen protector (guard,folija) u hr

poruka: 2
|
čitano: 1.512
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
SE X8 Screen protector (guard,folija) u hr

Nisam nigdje mogao nac temu na forumu tako da ako postoji ispricavam se i ako moze link.....hvala

Evo kao sto i sam naslov govori, trebam Screen Protector za Sony Ericsson Xperia X8, kako bih zastitio ekran od grebanja, i od drugih vanjskih utjecaja

Jos nigdje nisam nasao da se u hr prodaje, nabava, technomax, sony..... U technomaxu sam nasao za svoj 5800XM neki Celly, ali za X8 nema, a pitao sam i nisu sigurni hoce li imati

Znaci za one neupucene, to je folija koja se naljepi na ekran, nema veze sto je rezistivni ekran, radi odlicno (isprobano na iPhone 3GS).....Evo bio bih jako zahvalan ako ima netko neakvu informaciju ili je cak kupio, unaprijed puno hvala

I da, htio bih da to bude po mogucnosti u ZGu, ali moze negdje u cijeloj HR, samo ne prek ebaya, i izvan ljepe nase (ima razloga xD)

Hvala.....

0 Znam gdje ima (kupio, vidio)
3 Neces kod nas brzo nac
0 Nema sigurno
0 Mislim da znam gdje ima
Kad narastem bit ću Bill Gates, A'k ne narastem bit ću Steve Jobs
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: SE X8 Screen protector (guard,folija) u hr

Jesi trazio po Njuskalu?

Ali, opet... Na Njuskalu znaju nabit preveliku cijenu, a na eBayu to dobijes duplo jeftinije ili dobijes vise folija. 

Recimo, ja sam trazio neki 'case' za Desire, prvo na Njuskalu, gdje sam nasao 'case + folija' za 100kn. I onda bacim oko na eBay i nadjem ISTI taj paket za 15ak kuna s besplatnom dostavom (negdi 'tamo dolje', neko od otocja). Doslo je za 2 tjedna, carina nista (paket je mali, napisao cogjek da je gift).

[=XII=] {_.:BRUNO:._}
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice