SE Vivaz PRO ili Nokia C6

poruka: 80
|
čitano: 11.200
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Isprika na ovakvoj temi, znam da nisu bas najpozeljnije, ali nisam imao priliku raditi sa ova dva mobitela, niti ih imaju u trgovini, nego ih narucuju po potrebi, pa bih htio par iskustava i savjeta ukoliko nije problem.

Vazno mi je da je mobitel kvalitetan, ima finu bateriju, ima document viewer, wi-fi je pozeljan, dobar imenik i memoriju.

Hvala vam unaprijed.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja sam probao Vivaz i prvo sto sam primijetio da je ultra extra sporo sve i nema kinect scroola.

ja bi uzeo C6.

Jahao sam pješice.
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: SE Vivaz PRO ili Nokia C6
sentinel003 kaže...

Isprika na ovakvoj temi, znam da nisu bas najpozeljnije, ali nisam imao priliku raditi sa ova dva mobitela, niti ih imaju u trgovini, nego ih narucuju po potrebi, pa bih htio par iskustava i savjeta ukoliko nije problem.

Vazno mi je da je mobitel kvalitetan, ima finu bateriju, ima document viewer, wi-fi je pozeljan, dobar imenik i memoriju.

Hvala vam unaprijed.

C6 definitivno, widgetizirana površina, kinetic scroll, ovi store i dosta brži firmware.

Ustanite kao lavovi iz drijemeža, stresite lance ko rosu sa vas, vas je mnogo a njih je - malo.
15 godina
neaktivan

Je li moguce da je toliko sporiji u odnosu na Nokiu, a da ima skoro 2X brzi procesor?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
sentinel003 kaže...

Je li moguce da je toliko sporiji u odnosu na Nokiu, a da ima skoro 2X brzi procesor?

Da, krivi je software.

Jahao sam pješice.
16 godina
protjeran

S obzirom na ostale uredjaje na trzistu, vivaz je katastrofalan, a C6 jako los izbor.

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pa naveo sam dva uredjaja, kao i one karakteristike koje su meni bitne.

Ako mislite da ni jedan ne valja, onda po tome, u tom nekom cjenovnom rangu, mozete preporuciti i drugi uredjaj.

Isao bih ja i na Nokiu N8, ali je daleko skuplja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

xperia x8.

1000kn u bonbon.

Jahao sam pješice.
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina

Do koliko novca ideš?

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pa volio bih dati do 1500kn. Malo vise ako bude potrebno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

x8 ili wildfire, a ako uzimas pretplatu onda galaxy s, desire ili iphone4 u vipu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
luka_cro kaže...

xperia x8.

1000kn u bonbon.

Nema document viewer. A to je jedna od stvari koju trazim od mobitela.

Ako ne budem dosao do nekog rezultata, onda cu uzeti jeftiniju varijantu (Nokia C5) dok se ne odlucim u sta da dugorocno ulozim novac.

16 godina
neaktivan
sentinel003 kaže...
luka_cro kaže...

xperia x8.

1000kn u bonbon.

Ako ne budem dosao do nekog rezultata, onda cu uzeti jeftiniju varijantu (Nokia C5) dok se ne odlucim u sta da dugorocno ulozim novac.

kakav document viewer?

pa sigurno ima u marketu neki program za to.

Jahao sam pješice.
17 godina
luka_cro kaže...
sentinel003 kaže...
luka_cro kaže...

xperia x8.

1000kn u bonbon.

kakav document viewer?

pa sigurno ima u marketu neki program za to.

Ima ovo - http://www.androffice.com/tag/android/

Ali ne znam baš kako taj program funkcionira, office ne symbianu već je dobro poznat, ako ti baš treba office onda moj glas ide C6.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
15 godina
neaktivan

Sto mislite o kopijama skupih mobitela na trzistu?

Jesu li toliko jeftiniji sto nisu ni priblizno dobri ili sto je koristena jeftinija radna snaga, mozda materijal i sl.?

A treba mi viewer za word, excel i pdf koji je imao i LG KP500, pa me cudi da ovi mobiteli nemaju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
sentinel003 kaže...

Sto mislite o kopijama skupih mobitela na trzistu?

Jesu li toliko jeftiniji sto nisu ni priblizno dobri ili sto je koristena jeftinija radna snaga, mozda materijal i sl.?

A treba mi viewer za word, excel i pdf koji je imao i LG KP500, pa me cudi da ovi mobiteli nemaju.

Nemoj biti smjesan.

Kopije nemoj kupovati niti da su za 1kunu.

Pa o kakvog vieweru ti pricas pobogu?

di pise da nemaju?

to je samo program koji instaliras i ima za sve mobitele.

Jahao sam pješice.
16 godina
neaktivan

Kupi x8 i gotovo.

moze se taj viwer instalirati.

Jahao sam pješice.
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.12.2010 18:40 (luka_cro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Necu da instaliram, hocu da imam fabricki viewer, garanciju da taj viewer postoji i da ga telefon podrzava. I da znam da je dobar.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
sentinel003 kaže...

Necu da instaliram, hocu da imam fabricki viewer, garanciju da taj viewer postoji i da ga telefon podrzava. I da znam da je dobar.

lol, onda si kupi coockie. :D

Jahao sam pješice.
16 godina
nikako c6, ja je imam i ima jaaako malo dostupnog rama, opera mobile se sama od sebe gasi.
Imam 1000 postova! | MW2: N'Dorphin | Klan : [N]Team | UMP45 Red Dot - PP2000 Red Dot | Predator/Cobra/Apache | Merry Christmas and happy New Year!
15 godina
neaktivan
luka_cro kaže...
sentinel003 kaže...

Koliki idiot moraš bit da ideš c6 izjednačavat s cookiem. Ja ne znam zašto se uopće javljaš. Očito nemaš pojma kad ideš izjednačavat c6 smartphone sa symbianom i cooki koji je običan mobitel. Ovakvog bisera nisam dugo vidio. 

Ustanite kao lavovi iz drijemeža, stresite lance ko rosu sa vas, vas je mnogo a njih je - malo.
16 godina
neaktivan
wanderer kaže...
luka_cro kaže...
sentinel003 kaže...

Koliki idiot moraš bit da ideš c6 izjednačavat s cookiem. Ja ne znam zašto se uopće javljaš. Očito nemaš pojma kad ideš izjednačavat c6 smartphone sa symbianom i cooki koji je običan mobitel. Ovakvog bisera nisam dugo vidio. 

Ne kužiš....

Autor teme je mene pitao u inbox koji je bolji i rekao je kako je on imao cookie prije i da je imao taj njegov famozni cookie i da sad to nema niti jedan više mobitel pa sam mu ironicno odgovorio da uzme cookie :S

Jahao sam pješice.
16 godina

c6 bez razmišljanja

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Jumperrr kaže...

c6 bez razmišljanja

a kako drugacije, svak ko razmislja nikad ne bi uzeo C6 {#}

15 godina
neaktivan
ansha kaže...
Jumperrr kaže...

c6 bez razmišljanja

a kako drugacije, svak ko razmislja nikad ne bi uzeo C6 {#}

Daj par čvrstih razloga zašto ne bi kupio c6 naspram ponuđenih konkurenata. Ima sve što treba, uz os sa pravim multitaskingom, flashom, 3.2 inch ekran i qwerty tip.

15 godina
neaktivan
luka_cro kaže...
wanderer kaže...
luka_cro kaže...
sentinel003 kaže...

Ne kužiš....

Autor teme je mene pitao u inbox koji je bolji i rekao je kako je on imao cookie prije i da je imao taj njegov famozni cookie i da sad to nema niti jedan više mobitel pa sam mu ironicno odgovorio da uzme cookie :S

Ok, sorry onda...{#}

15 godina
neaktivan

Ne, ja sam samo rekao da me cudi da noviji i mnogo bolji telefoni imaju document viewer, a da je to LG Cookie imao. Sto mi je prilicno apsurdno.

http://www.gsmarena.com/lg_kp500_cookie-2536.php

http://www.gsmarena.com/htc_wildfire-3337.php

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
sentinel003 kaže...

Ne, ja sam samo rekao da me cudi da noviji i mnogo bolji telefoni imaju document viewer, a da je to LG Cookie imao. Sto mi je prilicno apsurdno.

http://www.gsmarena.com/lg_kp500_cookie-2536.php

http://www.gsmarena.com/htc_wildfire-3337.php

Pa daj prestani vise usporedivat taj viewer na gsm areni. Svaki mobitel to moze imati?

sto ne razumijes?

skines program i instaliras

Jahao sam pješice.
15 godina
neaktivan

Necu da placam jos i glupe programe, kad mogu dobiti fabricki dobar viewer, na nekima cak i editor.

A sa kakvim sam se uzasnim programima susretao, ne zelim uopce riskirati da instaliram neko smece na telefon, pa ga mogu baciti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice