Samsung s5230

poruka: 36
|
čitano: 25.694
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
samsung s5230

sta kažete za ovaj mobitel je li dobar? ,isplati li se kupiti?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Samsung s5230

Cuj kompa ovako mob je strasan ja ga uzeo preko tele2 paketa za 1100 kuna i jako sam zadovoljan sa njim samo je problem sto nema wirelles i navigaciju ,ali ono sta ce ti to jedino mi je zao za wi-fi ali izasao ti je s5230 wi-fi pa si uzmi njega ako se odlucis jer dodjes negdje gdje je wi-fi i rokas besplatno po netu i max brzina ti je downloadiranja 7 mbps!!! Uzivaj

Kuco

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: samsung s5230

I ja ga imam vec neko vrijeme. Jako sam zahvalan sve 5

Jedino mi je malo krivo također što nema navigaciju ali Bože moj. Ne može biti jeftin i navigaciju imat i sve..

16 godina
neaktivan
Samsung s5230

i to sto kazes da ima navigaciju kostao bi bar 1000 kuna vise to je minimum ,ali kao sto rekoh mob je fantastican jos si mislim kako bi ga moga mjenjati za wi-fi seriju uz neku sitnu nadoplatu budem vidioBogataš

Kuco

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Samsung s5230

A vi koi ste ga kupili,šta kažete na njega ?

el ima ikakvih problema ?

Pozdrav:)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Samsung s5230

dal ko zna di se moze kupit wifi verzija i dal neko moze pojasnit cemu taj wifi tocno sluzi?!

16 godina
neaktivan
Samsung s5230

Pa ovako wi-fi ti je inace wireless znaci bezicna konekcija na internet i takve neke mogucnosti a sto se tice wi-fi verzije neznam jos ali i ja ju cekam da dodje u technomax pa da ju kupim!!!

Znaci bezicno ides na net di god je net besplatan spojis se sa mobom i pijes kafu u kaficu i to je to i surfas!!!

Mob je strasan full touch sve zivo ima ali nema mrtvi wi-fi :) ali kao sto kazem izasao s5230-wi-fi!!!Namigiva

Kuco

0 0 hvala 0
16 godina
Samsung s5230

Ima loš video....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Samsung s5230

Ljudi dobil sam ovaj telefon,ako neko moze da mi da link od 5-6 njemu najboljih igrica i aplikacija za ovaj mobitel? bio bih mu jako zahvalan....

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sad sam bas gledao i u tele2 ima neka tarifa knock out surf neznam kolka je nadoknada ali 5 lipa je 1 mb znaci 100mb 5kn sto je odlicno!

16 godina
neaktivan
Samsung s5230

Dajte ljudi!?? KO ima ovaj mobitel,neka mi da link za skidanje nekih igrica,dobrih,ja sada trazim ali ne znam sta je za ovaj mobitel :)

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

majkemi ko god da je dobio vise se ne odvaja od njega pa nemoze ni odgovor napisat haha

16 godina
neaktivan
Samsung s5230

heheheh i ja imam taj problem sa igrama nemam pojma di ni kako ni sta da skinem i koja stranica za igrice pojma nemam ali sam odustao od toga!!! Samo picim muziku na njemu jer je kvalitetan zvuk i odlican equilaizer ima jako je dobro podesen!!!

Kuco

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Samsung s5230

Stranica za skidanje pjesma,igrica,slika,čuvara zaslona i svega je ZEDGE!Probaj,na nekima mobitelima možeš stavljat igrice ,a na neke ne.Na puno nokia ne možeš,ne postoje igrice.Namigiva

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Samsung s5230

Vi ste barem dogurali nejgdje s tim mobitelom.

Ja ne mogu ni bateriju staviti jer ne mogu maknuti poklopac!

Ima neka fora ili sam samo ja mulac?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
onda ti nešto nije uredu sa mobijem
16 godina
neaktivan
Emppu kaže...

Vi ste barem dogurali nejgdje s tim mobitelom.

Ja ne mogu ni bateriju staviti jer ne mogu maknuti poklopac!

Ima neka fora ili sam samo ja mulac?

hehe...mora sigurno da ima neka fora;) reci cu ti veceras kada mi stara dodje sa posla,jer ne znam nish dok ne vidim mobSmijeh

16 godina
neaktivan

Da...

Ima fora.

Daj ga muškarcu neka čupa dok se ne otvori. :D

Navodno nisam jedina koja ima problema sa Samsungom :)

Ali kad već imaš mobitel kod kuće...imam još par pitanja...!

16 godina
neaktivan
Samsung s5230

Khm...

Dalje problemi.

Povezivanje sa kompjutorom.

Neće.

Neće ni CD instalirati..

Ideje?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Emppu kaže...

Khm...

Dalje problemi.

Povezivanje sa kompjutorom.

Neće.

Neće ni CD instalirati..

Ideje?

Instaliraj prvo CD koji si dobio uz njega...trebalo bi da moze;) ako ne mozes instalirati samsung pc suite preko cd-a skini ga sa net-a pa onda instaliraj...kada to napravis moci ces se povezati....ma da bi trebao i ovako da mozes,samo izaberi modemski rad;)

17 godina
neaktivan

Sto se tice otvaranja i ja sma imao problem jer kad ga prvi put otvaras ide full tesko ali kasnije se to malo sve rasklima i 2. 3. 4. 5. put ide sve lakse i lakse. Nemoj se bojat otvorit vec samo stisni onu strelicu i gurni za dole. Ako imas memorisku karticu a vjerovatno imas niti ti nece trebat pc studio jer meni on samo sluzi za prebacivanje video jer smsung ne ucitavi videe ciju su formati veci od ekrana, samo spoji mob i odaberi pohrana podataka ili kako vec pise uglavnom ono 3.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.12.2009 16:21 (Nomad).
15 godina
neaktivan
Samsung s5230

Zna li netko kako složiti da kada gledam neki film (video) mi se zvuk reproducira prije slike

Bio bih zahvalan da netko napiše (ako zna)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung s5230

Može li mi neko reći da li se samsung s5230 kupljen u tele 2 paketu moze dekodirati???

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
fraer kaže...

Može li mi neko reći da li se samsung s5230 kupljen u tele 2 paketu moze dekodirati???

svi se mobiteli mogu dekodiratiNamigiva(dobro da ne pretjeram bas svi,nisam upucen u to,ali taj samsung moze sigurno,ako nemas zivaca sam ga dekodirati,otidji u najblizi servis i pitaj mogu li ti ga dekodirati ako ga kupis)....

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.1.2010 21:50 (stevan94).
15 godina
neaktivan
Samsung s5230

a daj mi reci jel stigla ova wi-fi verzija???

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
fraer kaže...

a daj mi reci jel stigla ova wi-fi verzija???

na trzistu vec odavno postoji samsung starW(ovo W oznacava wi-fi) samo sto ga je vrlo tesko,gotovo nemoguce naci.

15 godina
neaktivan
Samsung s5230

kupio mob u tele2 paketu, dekodirao ga i prebacio na VIP. Internet na vip-u radi dobro, na tele2 bilo problema zbog slabe mreže.

Što se tiče igrica, tražite java igre 240x400 (iako će raditi i manji formati), ima ih pun internet, instalacija je jednostavna, prebacite na mob kao bilo koju drugu datoteku i pokrenete instalaciju i igrate se, većina će ih raditi.
Za pozadine skinite si besplatan program Samsung s5230 wallpaper creator s kojim možete praviti vlastite pozadine, koje se prostiru na sva tri ekrana.

Kamera je loša iako ima 3,2 Mp.

Kod virtualne tipkovnice je odlično zato što simulira klasičnu mob tipkovnicu, a kod simulacije QWERTY tipkovnice su premala slova posebno ako imate prste ko čevape :) 
Baterija odlična. 
Widgeti vrlo korisni.
Inače odličan mobitel za te novce, posebno u usporedbi s konkurencijom iz LG od kojih ima definitivno bolji i intuitivniji operativni sustav.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
one man kaže...

Zna li netko kako složiti da kada gledam neki film (video) mi se zvuk reproducira prije slike

Bio bih zahvalan da netko napiše (ako zna)

Itko??????????????

16 godina
Samsung s5230

Jel zna itko kako skinuti zvuk kad nesto radim u meniju i ostalo.Samo mi nemojte govoriti da prebacim na besumno.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung s5230

zna li netko kako izvući sliku iz poruke i spremiti je na karticu. UUUUUUUUUUUUUUUUpomoć

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice