Samsung prestigao iPhone!!!

poruka: 131
|
čitano: 21.366
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Re: Samsung prestigao iPhone!!!
Franjo15 kaže...
proćerani kaže...

ma nisam ja rekao da si ti nekoga uvrijedio, i ja se malo šalim :P

I još imaš 3gs, šta bi tek bilo da imaš 4. :)

Nego kažeš u razredu, cool, sigurno si najveći frajer u razredu jel imaš iphone.

i pretpostavljam mladi si.

Uživaj stari moj u životu, i mlad si na ovom forumu.

Pusti prepirke oko komada hardwarea,

bolje ganjati komade okolo.

Imam iphone 4:) i još nas je 5-6 ima iphone, tako da nije to to baš tako, svaka druga budala ima iphone.

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
16 godina
neaktivan
Random. kaže...
Franjo15 kaže...

No dobro svi znamo da ekran za iphone razvio samsung, procesore, čipove i ostalo radi mu samsung.

Bullshit.

Samsung, Hynix i ostala ekipa imaju kapacitete pa štanjcaju po narudžbi. Apple dizajnira, ali nema vlastite tvornice za toliku potražnju.

Kriva riječ s moje strane, mislio sam RADI.

A i što se tiče ekrana, nisam daleko, samsung je to za iphone napravio ;)

http://www.demonoid.me/users/franjo15
16 godina
neaktivan
proćerani kaže...
Franjo15 kaže...

Imam iphone 4:) i još nas je 5-6 ima iphone, tako da nije to to baš tako, svaka druga budala ima iphone.

dosta od mene, idem spavati.

samo sam se malo ubacio da ubijem vrijeme. Nisam ja za ovu temu s androdiom samsungom i iphone.

Ja pičim svoj htc sa windowsima, uljez sam.

A i u skoroj budućnosti ako se dobro razvije windows 8 i podrška za arm,

biti će jako poželjan na tabletima, a vjerojatno i na mobitelima.

17 godina

LG proizvodi display za iPhone 4

http://en.wikipedia.org/wiki/IPhone_4#Display

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
parizer kaže...

LG proizvodi display za iPhone 4

http://en.wikipedia.org/wiki/IPhone_4#Display

Display ubija sve, najjači je za sada

14 godina
neaktivan

što se tiče kvalitete ekrana (ne veličine) iPhone 4 ima među najboljim

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
DuMe kaže...

što se tiče kvalitete ekrana (ne veličine) iPhone 4 ima među najboljim

Stvarno je super, prije sam mislio da Ip 3gs ima lijep ekran, sad kad imam Iphone 4 i uzmem u ruke prijateljev 3gs pa to izgleda tako loše, užasno:)

17 godina
neaktivan
Isto je i meni, uzmem AMOLED pa onda pogledam ove ostale i vidim koliko su loši.
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
freddie kaže...

Glupost.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
14 godina
protjeran
sirka666 kaže...
freddie kaže...

Glupost.

Možda je glupost, ali je i istina.

17 godina
neaktivan
proćerani kaže...
sirka666 kaže...
freddie kaže...

Glupost.

Je istina je, kopirali su izgled usb kabela.

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.10.2011 15:26 (Dkc).
14 godina
protjeran
Dkc kaže...
proćerani kaže...
sirka666 kaže...
freddie kaže...

Glupost.

Je istina je, kopirali su izgled usb kabela.

Al opet su kopirali.Da je to Apple napravio već bi ga ošuđivali ko budale, ali ako je Samsung, onda u redu, nema veze.Imate dvostruke standarde.

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.10.2011 15:28 (proćerani).
17 godina
neaktivan
proćerani kaže...

Al opet su kopirali.Da je to Apple napravio već bi ga ošuđivali ko budale, ali ako je Samsung, onda u redu, nema veze.Imate dvostruke standarde.

Kako znaš da su kopirali, ja se kladim da je Samsung prije imao takav usb kabel.

Vidiš na koji nivo me tjerate da se spuštam -______-. Kad pričamo o kopiranju baci oko na notifikacije u iOS 5 pa dođi ovamo. Besramna kopija je besramna, Samsung bar svoje usb kablove ne naziva evolucijom i revolucijom kao što ovi govore za 'svoje' notifikacije.

14 godina
protjeran
Dkc kaže...
proćerani kaže...

Kako znaš da su kopirali, ja se kladim da je Samsung prije imao takav usb kabel.

Vidiš na koji nivo me tjerate da se spuštam -______-. Kad pričamo o kopiranju baci oko na notifikacije u iOS 5 pa dođi ovamo. Besramna kopija je besramna, Samsung bar svoje usb kablove ne naziva evolucijom i revolucijom kao što ovi govore za 'svoje' notifikacije.

Nije imo prije takav, prije je bio onako sa strane da upikneš.

Samsung si je sam kriv šta nemaju dobar marketing, apple sta god izda je revolucionarno, jer oni tako prikažu, a samsung ništa, sami su si krivi, nije im tu apple kriv.

17 godina
neaktivan
proćerani kaže...

Samsung si je sam kriv šta nemaju dobar marketing, apple sta god izda je revolucionarno, jer oni tako prikažu, a samsung ništa, sami su si krivi, nije im tu apple kriv.

Ma frajer si s svojim ajfonom, i ti Apple.

Sad pusti ljude koji se razumiju u tehniku da na miru kupuju Androide.

14 godina
protjeran
Dkc kaže...
proćerani kaže...

Ma frajer si s svojim ajfonom, i ti Apple.

Sad pusti ljude koji se razumiju u tehniku da na miru kupuju Androide.

zašto bi ja bio veći frajer sa iphonom nego ti sa androidom?Čak ako ćemo tako debilno razmišljat, ti si veći frajer sa svojim samsungom, jer ipak ti imaš ekran od 5 inča, misliš da više ljude zadivi ekran od 5 inač ili ekran od 3.5? Razmisli ko se sad tu pravi frajer sa mobitelom, ja ili ti.

Ios je kvalitetniji i bolji os od androida, to je već opće poznata činjenica. Ako ti oćeš uživat u lošim proizvodima na andoridima samo izvoli, meni ne smeta.

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.10.2011 16:21 (proćerani).
14 godina
neaktivan

Da skratim priču:

Android je za djecu koja će se zabavljati se satima po njemu,mejanjti romove,ovo,ono,divit se mogućnostima i sitnicama kojih njih ispunjava,a iPhonu je sve to smiješno i sve je to sjedinio u jednostavnost i ozbiljnost,ne zaostajeći za velikom  konkurencijom već naprotiv:jedan mobitel,jedan operativni sustav drži konkurenciju na užetu...  {#}

Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
DuMe kaže...

Da skratim priču:

Android je za djecu koja će se zabavljati se satima po njemu,mejanjti romove,ovo,ono,divit se mogućnostima i sitnicama kojih njih ispunjava,a iPhonu je sve to smiješno i sve je to sjedinio u jednostavnost i ozbiljnost,ne zaostajeći za velikom  konkurencijom već naprotiv:jedan mobitel,jedan operativni sustav drži konkurenciju na užetu...  {#}

Ako će se već tako pričati, onda nisi u pravu,

iphone u veliko j većini koriste razmažena mladež koja nije niti punoljetna, tj. nema niti 14 godina, i samo gleda kako će cool aplikacije nabaviti.

Ako ćemo govoriti o ozbiljnosti OS su "blekberi" koji osobno ne volim, i windowsi.

14 godina
neaktivan
Franjo15 kaže...
DuMe kaže...

Da skratim priču:

Ako će se već tako pričati, onda nisi u pravu,

iphone u veliko j većini koriste razmažena mladež koja nije niti punoljetna, tj. nema niti 14 godina, i samo gleda kako će cool aplikacije nabaviti.

Ako ćemo govoriti o ozbiljnosti OS su "blekberi" koji osobno ne volim, i windowsi.

Ne vjerujem da će roditelji svom razmaženom djetetu kupit bilo koji mobitel preko 2k tako da iphone može zaboravit. Jedino manjak pojedinaca koji su "dobrostojeći" i mogu si takvo nešto priuštit djetetu,mada je takvih malo...

14 godina
neaktivan
proćerani kaže...

Mogu sigurno više stvari nego sa andoridom. Barit trebe i glumit biznismena nemogu, jer mobitel za to ne služi.

Naravno, ne možeš ni izvaditi uređaj iz svježeg pakovanja, te spojiti USBom i pristupiti mem karti.. ovaj pardon, disku, i dodavati/modificirati datoteke na njemu, a kamoli nešto drugo naprednije. Pa kad sam prijatelju pokušavao tethering namjestiti na iphoneu, to sr*nje jednostavno ne radi, dok je na androidu toliko jednostavno da se USB kabel prikopča i uključi opcija. ( naravno, ne govorim da je svima tako )

Ja više stvarno ne kužim ove.. pa najbolje ću ih opisati ako ih nazovem "luđacima", jer ste na forumu časopisa koji se bavi tehnologijom,   i tvrdite da je uređaj zatvorene arhitekture i zatvorenih mogućnosti superioran kompletno otvorenom uređaju, s platformom na kojoj se apsolutno bilo što može modificirati i implementirati. Budući da sam ja idiot, ja ovdje stojim i pišem poruke i pokušavam objašnjavati zidu koliko je glup. Guess I'm the stupid one here.

Stvarno bi više ovakve diskusije trebalo zaključiti zauvijek, dođe mi da se ranim kad čitam ove gluposti.

16 godina
neaktivan
DuMe kaže...

Ne vjerujem da će roditelji svom razmaženom djetetu kupit bilo koji mobitel preko 2k tako da iphone može zaboravit. Jedino manjak pojedinaca koji su "dobrostojeći" i mogu si takvo nešto priuštit djetetu,mada je takvih malo...

Ne znam odakle si ti, tj. gdje stanuješ.

Ja prebivam u ZG, da se malo vozaš po tramvajima, busovima, sve bi ti bilo jasno. Ne znam odakle svima para za iphone, ali se ima.

14 godina
neaktivan
Franjo15 kaže...
DuMe kaže...

Ne znam odakle si ti, tj. gdje stanuješ.

Ja prebivam u ZG, da se malo vozaš po tramvajima, busovima, sve bi ti bilo jasno. Ne znam odakle svima para za iphone, ali se ima.

Ja sam s otoka Raba... nema tamo baš puno ajfonovca,a pogotovo ne 4...

16 godina
neaktivan

O, začudio bi se...

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
15 godina
protjeran
@ormar
jel ti poznato da si ti na forumu casopisa koji je taj isti iphone proglasio superiornim svim androidima? na tvom mjestu bi bio principjelan pa potrazio drugi forum...
14 godina
protjeran
ormar kaže...
proćerani kaže...

Mogu sigurno više stvari nego sa andoridom. Barit trebe i glumit biznismena nemogu, jer mobitel za to ne služi.

Naravno, ne možeš ni izvaditi uređaj iz svježeg pakovanja, te spojiti USBom i pristupiti mem karti.. ovaj pardon, disku, i dodavati/modificirati datoteke na njemu, a kamoli nešto drugo naprednije. Pa kad sam prijatelju pokušavao tethering namjestiti na iphoneu, to sr*nje jednostavno ne radi, dok je na androidu toliko jednostavno da se USB kabel prikopča i uključi opcija. ( naravno, ne govorim da je svima tako )

Ja više stvarno ne kužim ove.. pa najbolje ću ih opisati ako ih nazovem "luđacima", jer ste na forumu časopisa koji se bavi tehnologijom,   i tvrdite da je uređaj zatvorene arhitekture i zatvorenih mogućnosti superioran kompletno otvorenom uređaju, s platformom na kojoj se apsolutno bilo što može modificirati i implementirati. Budući da sam ja idiot, ja ovdje stojim i pišem poruke i pokušavam objašnjavati zidu koliko je glup. Guess I'm the stupid one here.

Stvarno bi više ovakve diskusije trebalo zaključiti zauvijek, dođe mi da se ranim kad čitam ove gluposti.

Tolko sr*nja u jednom postu.

Zašto bi ja želio išta modificirat na svome mobitelu? ako želim, jailbrejkam ga i u cydii namještam vjerojatno više opcija nego šta android ima. To šta ti neznaš tethering namjestit to je tvoj problem, ne mobitela, nije žvaka za seljaka, jel.

Evo ovo boldano, ne treba ti više. Naravno da je bolji Ios od nekog androida, tu nema govora, da se npr. iOs stavi u htc Evo, ili neki mobitel sa tako jakim hardverom, to bi bilo čudo, android nezna iskoristit potencijal.

14 godina
Dkc kaže...
proćerani kaže...

jel mislis na notification bar ? 

ako se ne varam, to je prvi put vidjen na Maemo OSu, tj na Nokii N900 ;)

17 godina
ormar kaže...
proćerani kaže...

Na iPhoneu je tako da ne moraš ni USB uključiti nego uđeš u settings i staviš personal hotspot na ON i imaš tethering preko Wi-Fi-a.

16 godina
neaktivan

Nego momci da vas pitam nešto, jel Android, Iphone može da se spoji s kompom (naravno da može) i da umjesto da mobitel daje internet za laptop, da mobitel ide na net preko interneta na koji je spojen komp?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Franjo15 kaže...

Nego momci da vas pitam nešto, jel Android, Iphone može da se spoji s kompom (naravno da može) i da umjesto da mobitel daje internet za laptop, da mobitel ide na net preko interneta na koji je spojen komp?

Neznam na šta misliš, ali ako si sa laptopom spojen preko wifia na svoj router, naravno da se možeš i sa androidom i iphonom spojit na njega, isto tako i obrnuto. I android i iphone imaju personal hotspot, pa se možeš spojit sa laptopom na njih pa da surfaš preko mobilnog interneta.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice