Samsung Galaxy Note II!

poruka: 2.160
|
čitano: 491.348
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Samsung Galaxy Note II!
PLASMAorLCD kaže...

A koliko treba da se napuni bakterija od nule do vrha? (otprilike)

Ovako; kada sam punio via USB punio sam oko malo više 15 sati a prvi puta se je napunila za 6 sati i 33 minute, kako znam, stavio sam puniti u 17.00 sati i čekao dok se pojavi iz crvenog u zeleno LED-ica gore lijevo. Drugi puta se je punila do zelenog skorom točno 7 sati, kako i zašto, ne znam što reći.

Kada punim na struju, napuni se za oko 3 sata, najčešće malo kraće ali u tom periodu, s tom činjenicok da često stavim puniti oko ponoći pa se puni do 06.00 ujutro kada se budim a Zvijer spremna za akciju!!!

Moj savjet svima, ipak oprez sa skidanjem i skinutim aplikacijama, jednom sam skinuo nekoliko aplikacija dialera raznih, čisto da vidim koji mi bolje radi i izgleda, pa je ispalo da mi cuclaju bakteriju 248 na sat, nakon što sam ih uklonio, bakterija traje i traje i traje kao da nikada neće riknut, meni dosta ja preprezadovoljan

ATJ Lučko
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Super, planiram ga uzeti, u titanium greyu naravno, bijela mi je odbojna boja inače, vidim bakterija je odlična, zvijer, još će mi biti i prvi smartphone ako bog da, jer sam odbijao kupiti mobitel dok mi ne crkne moj vjerni W995i koji me je odlično služio godinama, ali čini se da ima neki blagi oblik Alzheimera.

Još da nađem negdje u BiH i to je to, ima li netko prijedloga? :D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Da li je izašao original samsungov update preko kiesa za 4.1.2. za hrvatsko tržište i da li prije updatea treba prvo napraviti un-root ili se može i na rootane kao što se dalo na xperiji x10?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Tehnix kaže...

Da li je izašao original samsungov update preko kiesa za 4.1.2. za hrvatsko tržište i da li prije updatea treba prvo napraviti un-root ili se može i na rootane kao što se dalo na xperiji x10?

Ako sam ja dobro pokopčao, 4.1.2 je u biti za SGS III sa dodatcima, nekima, koje nisu imali do sada a SGN II ih je imao odmah u startu.

ATJ Lučko
14 godina
neaktivan

4.1.2. Jelly Bean piše da je izašlo za Vip. E sad kada ja pokrenem kies piše da nema novijih verzija od moje (4.1.1.) ali nisam siguran jer je moj rootan pa pretpostavljam da zato. I kakve veze ima jel mreža Vip ili koja druga, ja sam Tomato (isto u vlasništvu Vip-a)

17 godina
protjeran
profax kaže...

Večeras dolazi samsugić u ruke, pa molim buguvce koji imaju notea u posjedu za par savjeta a pod jedan je prvo punjenje baterije, da li isprazniti tj iscjediti ono baterije što ima kod prvog paljenja ili prije prvog paljenja napuniti bateriju 10- tak sati (preko noći). Može na pm da ne trpamo forum. Hvala.

Ne trebaš izvodit nikakve kerefeke s početnim punjenjem. Isprazni ga do kraja i ostavi preko noći, i dalje puni normalno kako god želiš.

A complex man drawn off of simplicity.
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

danas mi dosao update na 4.1.2 preko vipa,tezak nekih 360 mb,najbolja stvar je novi notification panel

marroncevic
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Samsung Galaxy Note II!

Kontam da ćemo i mi ostali dobiti za dan-dva.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tehnix kaže...

Ja sam još prije tjedan dana dobio uodate na 4.1.2 na SGSIII, da li mi netko može potvrditi da na ovim pilama Note nema onih crnih mrlja koje su sve prisutne kod svih AMOLED ekrana kod nekih manje kod nekih više,  moj Galaxy S III  ima dvije do 3 mrljetine i zato ga prodajem i nabavljam NoteII. 

el presidente http://www.speedtest.net/result/1631331270.png
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

prvi put to cujem,note 2 ima besprijekoran ekran,jos uvijek me odusevljava,a ima i

ugradeni lcd test,sa mnostvom opcija,dobiva se kombinacijom tipki na keyadu...

marroncevic
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.1.2013 0:22 (Brkovi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Samsung Galaxy Note II!

trebam li unrootati da dobijem update kada izadje novi? gledam ovo 

i brijem da ne trebam... ali nisam siguran... 

MuWu
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

e da ima jedan cool koreanac imenom Mike,koji ce vam sve reci o vasoj novoj igracki,mozete pratiti njegove postove i nauciti brdo toga

https://www.youtube.com/user/Lucidmike78/videos?view=0

marroncevic
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

nisam siguran 100 %,ali mislim da nesmije biti rootan,mozes ti updatati ali uz pomoc xda developersa,nikad nisam updejtao preko kiesa,pa ne znam da li tu utjece root....

marroncevic
17 godina
Samsung Galaxy Note II!

ma lik priča da je to za stock ROM na kojem sam i sam, ali sam ga rootao radi drugih stvari koje root pruža.. a koliko sam ga skuzio kaze da se moze to napraviti pomocu tog filea kojeg on predstavlja u videu i onda je moguce dobivati OTA updateove kad izadju...dakle to vrijedi samo za stock ROMove na galaxy note 2 , nikako za ostale custom ROMove...

MuWu
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

imao sam galaxy s,s2,s3 i sada note 2 i nikad nisam imao original rom gore :P Tako da ako tko želi nešto drukčije preporučam Omega rom 9.1 za sad mi se pokazao bez ijednog bug-a a baterija traje i traje i traje ;)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Zna li netko da li se na noteu 2 mogu igrati igre poput castle villea i ako nije problem da predlozite neke igre i aplikacije (kvalitetne i besplatne za njega)

Hvala

(Pisano sa Galaxy Note II)

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.1.2013 9:48 (kale_fotograf).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Recimo video editor-jako dobar app,igraj se sa paper artistom....

marroncevic
14 godina
Samsung Galaxy Note II!

Evo da se malo pofalim sa trajanjem bakterije na mojem SGN II {#} !!!!

Prva slika pucana je SS na točno utrošeno 50% bakterije, dočim su ostale tri slike, odnosno SS, slikavane samo onako da se vidi kako to zgledi na SGN II {#} {#} !!!!

Baterija na 50%! Baterija na 50%!
Glavni zaslon! Glavni zaslon!
Menu zaslon! Menu zaslon!
Trenutni softwer! Trenutni softwer!
ATJ Lučko
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Stigao mi jučer Samsung Galaxy Note 2 i imam samo riječi hvale za njega, definitivno nešto najbolje što se može naći na tržištu

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Kak ste se naviknuli na velicinu ljubimca?

Ja sam se opet domogao njega i sad cu se natjerat imat ga hehe, fenomenalan uredaj.

Nis, pocinjemo s testiranjima i koljačinom :D!

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BMK kaže...

Kak ste se naviknuli na velicinu ljubimca?

Ja sam se opet domogao njega i sad cu se natjerat imat ga hehe, fenomenalan uredaj.

Nis, pocinjemo s testiranjima i koljačinom :D!

U roku dvije minute sam se navikao na njega jer super leži u rukama {#}

14 godina
neaktivan
ja isto sa svojim prezadovoljan, jedino mi je zao sto sam olovku izgubio, imao prometnu i nekam je odletjela :-),, sad dali zna tko mozda gdje da kupim novu
Ukoliko zelite podici ratia/upload na trackerima, javite mi se na pp,VEOMA JEFTINO
16 godina
neaktivan
MSN kaže...
ja isto sa svojim prezadovoljan, jedino mi je zao sto sam olovku izgubio, imao prometnu i nekam je odletjela :-),, sad dali zna tko mozda gdje da kupim novu

trebali bi imati ovi u Hrvatskom Telekomu ili možda čak i kod glavnog zastupnika za Samsung, ne znam sad točno koji je u Hrvatskoj

15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Zajebi to, samo na ebay i naci ces nesto hehe.

Ma ludnica je uredaj, nego, kakve postene aplikacije ste pronasli za SGN2?

I moze mi mi netko obasnit, Note2 nema ni 50% vecu bateriju od Galaxy S3, ima OC-an chipset, vise rama, veci ekran, i kako moze baterija trajat 2.5x dulje ?

What kind of sorcery is that? Max sto sam izvukao je bilo 4h Screen ona na S3, kolega preko 10h dobiva na Note2 {#}??

Mislim, ludnica, ali, kako {#}?!?!

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.1.2013 17:49 (BMK).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
meni je npr drzala oko 5, 6 sati na s3 sa custom romom, kernelom i ostalim stvarčicama, a na notu mi drzi oko 8 sati kad koristim samo net preko 3g-a dok sam na terenu a rekord mi je nekih 11 sati :)..Zaista prvi mob kojim sam zadovoljan što se tiče baterije u zadnjih par godina.
Ukoliko zelite podici ratia/upload na trackerima, javite mi se na pp,VEOMA JEFTINO
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Ako nekoga zanima, ubojica.

Apsolutno sve moguce fore s Noteom2, imate 4 djela pa obavezno pogledajte!!

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
BMK kaže...

Ako nekoga zanima, ubojica.

Apsolutno sve moguce fore s Noteom2, imate 4 djela pa obavezno pogledajte!!

wow,pogledao sam sve dijelove,mogu samo reci da je uređaj savršen...imam ga evo sad par dana i ne mogu vjerovati da sam do sada koristio jedva 5% uređaja

nakon vaših postova i odgledanih videa to će se ubrzo promjeniti =))

15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Da i ja sam lud, ubijam po mobu, toliko opcija da to nisu istine kako fenomenalno slozen TouchWiz.

Prezadovoljan sam, samo , ima neko maskicu viska za taj mob, narucio s ebaya, al eto, trebat ce malo da dode, 40kn ih ima na njuskalu a glupo mi je dat toliko novaca za losu maskicu.

I sjela bi jos jedna 16Gb Class 10 memorijska.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Samsung Galaxy Note II!

Da samo omogućim vam uvid koliko traje bakterija na SGN II {#} {#} {#} !!!!

Evo sam priložio tri nova SS, samo "za vaše oči", uživajte, jer tako može i hoće raditi i vaš N II!!!!

Ako će netko pomisliti i/ili reći da se šepurim kao kakav paun, O DA, kako je debelo u pravu, ne da se falim, upravo postajem lagano Uobražen kvalitetama i mogućnostima ovog dečka, mogao bih ovako do preksutra, ali neću, sutra imam puno posla, moram ići ranije na ćorku, a to znači da ću tako sa guštom spavati, znajuć kako imam uz sebe nešto što traje, i traje, i traje, i tako jaaako jaaako duuuugo, DuuUuugooo!!!!

Ciklus preko 2 dana! Ciklus preko 2 dana!
Ciklus preko 50 h!!!! Ciklus preko 50 h!!!!
Ciklus od 55 h!!!! Ciklus od 55 h!!!!
ATJ Lučko
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

da li ima neki kvalitetan program pomoću kojeg bi mogao na mobu pregledavati datoteke koje su mi na kompjuteru, nešto u stilu Tonido, ali nadam se da on nije jedini i da ipak radi malo bolje od njega

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice