Samsung Galaxy Mini 2 (S6500/S6500D) - Rasprava

poruka: 243
|
čitano: 128.641
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy Mini 2 (S6500/S6500D) - Rasprav

Ako napravim update na JB da li gubim sve podatke sa mobitela?

12 godina
neaktivan

Došao je update. Da li ga je tko isprobao te da li se njime briše root i trokutić koji se pojavio prilikom root-a?  Šta se dobije ovime http://www.tsar3000.com/Joomla/index.php?option=com_content&view=article&id=521:how-to-update-samsung-s6500d-galaxy-mini2-firmware&catid=57:how-to&Itemid=104

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.10.2012 13:49 (Kukecvz).

0 0 hvala 0
13 godina

Jelly Bean update?
Kad prije! 

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
nije JB već je nadogradnja na prijašnju verziju 2.3.6
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

hej molim vas imam pitanje vezano za samsung galaksy mini 2.izgubio sam u dojnjem redu ikonu od poruke i ostale mi samo tri kako da vratim ikonu poruke na display?hvala

0 0 hvala 0
14 godina
šanjika kaže...

hej molim vas imam pitanje vezano za samsung galaksy mini 2.izgubio sam u dojnjem redu ikonu od poruke i ostale mi samo tri kako da vratim ikonu poruke na display?hvala

Odi u postavke->aplikacije>upravljanje aplikacijama->sve->twlauncher->obriši podatke

Never let a computer know you're in a hurry.
12 godina
neaktivan

hvala ivox, mnogo hvala i pozzz

14 godina
šanjika kaže...

hvala ivox, mnogo hvala i pozzz

;)

13 godina

Jel netko uočio promjene s novim update-om?

Treba mi dobra duša, ako ima koja da ima rootan mobitel s CWM, a da koristi BonBon ROM originalni.

Priča se na XDA da ćemo uskoro dobit CM9 prije izlaska originalnog JB. Mada ja bi radije da nam dođe JB pa da naprave CMX.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

pozdrav. imam problem pa ukoliko bi mi mogao netko pomoći.

Sestri se danas ujutro pojavio OTA updejt i kliknula je na download i instaliranje, no nakon par minuta nestalo je struje i prekinula veza sa wlanom, te se mobitel ugasio Od tada ga ne moze upaliti. pojavi se samsung logo i bijelacrta vertikalno desno uz rub ekrana i to je to. Nikakva kombinacija tipki ne pomaže za hard resert ili slično. Dal se može sta napravit ili da ga nosim na garanciju. Inače nije rootan, ima jamstvo t-mobile.

Hvala

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bezecinho kaže...

pozdrav. imam problem pa ukoliko bi mi mogao netko pomoći.

Sestri se danas ujutro pojavio OTA updejt i kliknula je na download i instaliranje, no nakon par minuta nestalo je struje i prekinula veza sa wlanom, te se mobitel ugasio Od tada ga ne moze upaliti. pojavi se samsung logo i bijelacrta vertikalno desno uz rub ekrana i to je to. Nikakva kombinacija tipki ne pomaže za hard resert ili slično. Dal se može sta napravit ili da ga nosim na garanciju. Inače nije rootan, ima jamstvo t-mobile.

Hvala

skini Odin
i sa ove strane skini firmware za svoj model ima i od T-mobile Croatia http://www.sammobile.com/firmware/
to šta skineš raspakiraš

onda kad pališ mobitel stisni vilum down home button i power button
odeš onda na odin pod PDA staviš file koji si skino i stinseš start
i čekaj cca 5-10 min

i vratio si sve na početno stanje kao kad si kupio mobitel to je to 

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.11.2012 10:56 (maherDP).
13 godina
neaktivan

Hvala na odgovoru ;)

17 godina

Imam ovaj mob i imam problem sa slušalicama, tj. više me zanima nešto: jel se mogu na ovom mobitelu uopće koristiti slušalice sa mikrofonom (TRRS) ili moraju biti samo obične slušalice, bez mikrofona (TRS)? To onda znači da se ne može koristiti handsfree? Koji god uključim, zvuk je deformiran totalno, vokali skoro da se i ne čuju, čuju se u pozadini. Postoji li neki handsfree koji radi, ili sam osuđen samo na obične slušalice?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Val kaže...

Imam ovaj mob i imam problem sa slušalicama, tj. više me zanima nešto: jel se mogu na ovom mobitelu uopće koristiti slušalice sa mikrofonom (TRRS) ili moraju biti samo obične slušalice, bez mikrofona (TRS)? To onda znači da se ne može koristiti handsfree? Koji god uključim, zvuk je deformiran totalno, vokali skoro da se i ne čuju, čuju se u pozadini. Postoji li neki handsfree koji radi, ili sam osuđen samo na obične slušalice?

ja koristim buethoot

17 godina

Tata mi vozi kamion, dnevno ima po 5-6-7 sati razgovora i mislim da bluetooth slušalica nikako ne dolazi u obzir - što zbog pražnjenja baterija i na mobu i na slušalici, što zbog toga što ne želi da mu "to zrači kraj glave cijeli dan". Radno vrijeme od 6 ujutro do 7-8 navečer, mislim da to nijedna bluetooth slušalica ne može izdržati. I da može, svejedno ispada iz igre. Samo žice dolaze u obzir, njih koristi već godinama... Ali, hvala na pokušaju :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Hitno pomoc fulo sam znak 20 puta  i moram se ulogirat na google play account a neznam ga a bez toga nemogu pristupiti uređaju sta da radim?

bobek

0 0 hvala 0
14 godina

flashaj sa odin 3 na originalni firmware i sve ce ti bit po starom

0 0 hvala 0
17 godina

Koliko mogu dobit za novi, nikad upaljeni S6500D iz T-Mobilea sa garancijom njihovom?

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.11.2012 20:52 (Hacker002).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Hacker002 kaže...

Koliko mogu dobit za novi, nikad upaljeni S6500D iz T-Mobilea sa garancijom njihovom?

Maksimalno 900. S puno sreće. Mislim da više od 800 teško...

17 godina
mjaneci3 kaže...
Hacker002 kaže...

Maksimalno 900. S puno sreće. Mislim da više od 800 teško...

800 mi je ok cijena. Hvala puno.

12 godina
tocnije 100€ tako se po njuskalu i krecu cjene :))
€|)|)¥
17 godina

ma sad 200 kuna najbolje, ajmo izmisljat malo

toliko su koristeni i polovni, a moj je novi i najniza cijena za koju cu ga dati je 750+postarina, a posto saljem hpexpressom gdje je postarina 40-50kn i to je 800

ako ce netko doci po mobitel osobno dat cu ga za 750

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pitanje..uletio mi dotični mob. za jeftinu paru pa me zanima(uzet je za produljivanje ugovora),dal je moguče da u t-comu besplatno odkodiraju mobitel-koja je procedura?dal moram imati ugovor o produljenu s garancijom i računom ili?svaki odgovor dobro došao!hvala! 

Što ga više lome-to ga više volim!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
bahrija kaže...

pitanje..uletio mi dotični mob. za jeftinu paru pa me zanima(uzet je za produljivanje ugovora),dal je moguče da u t-comu besplatno odkodiraju mobitel-koja je procedura?dal moram imati ugovor o produljenu s garancijom i računom ili?svaki odgovor dobro došao!hvala! 

Otključavaju nakon što istekne ugovor za mobitel, ali ako su ga uzeo kao poklon (recimo za produženje interneta) onda samo trebaš dati zahtjev za otključavanje.

15 godina
neaktivan
dRoID kaže...
bahrija kaže...

Otključavaju nakon što istekne ugovor za mobitel, ali ako su ga uzeo kao poklon (recimo za produženje interneta) onda samo trebaš dati zahtjev za otključavanje.

da za produženje interneta-dal traže osobnu u t-comu-ugovor ili?jer od koga uzel mobitel(čovjek mi bil dužan pare)preko njega ide pretplata i to...

Što ga više lome-to ga više volim!
13 godina
neaktivan
Han Solo kaže...
cassiopean kaže...
ivek_sp kaže...

Nazalost ne!
Ja sam htijeo sestri otkljucati ali sam se okrenuo za 180 i otisao kuci :)
Naime otkljucavaju ga ali tek nakon isteka ugovora tj u mom slucaju nakon 2godine... steram im ga koje glupe fore prodaju :)

Totalne gluposti, naravno da ti odmah otključaju telefon. Treba poslati mail ovakvog sadržaja na tehnicka.podrska@t.ht.hr

From: Han Solo <han.solo@zg.t-com.hr>
Sent: petak, rujan 7, 2012, 8:31
To: tehnicka.podrska@t.ht.hr
Subject: otkljucavanje uredjaja

poštovani,

Molim unlock kod za otključavanje mobitela dobivenog u sklopu akcije produljenja maxadsl ugovora

Model uredjaja: samsung galaxy mini 2
IMEI: <prepisati IMEI kod sa kutije>

Podaci pretplatniku:
MAXadsl korisničko ime: <korisničko_ime>
Ime Prezime
ulica i kućni broj, grad
broj telefona: 01/1234-567

I onda u pravilu  odmah prvi slijedeći radni dan dobiješ ovakav povratni mail

Poštovani,
zahvaljujemo na Vašem upitu, u nastavku dostavljamo odgovor.
Kod za otključavanje Vašeg uređaja je xxxxxxxx
Uređaj se otključava na slijedeći način:
- stavite SIM karticu drugog operatera i direktno ukucajte dobiveni kod, ili
- upalite uređaj bez SIM kartice i ukucajte kod #0111*NCK#, gdje je NCK gore navedeni kod za otključavanje.
Ukoliko uređaj nakon prvog unosa javi grešku koda, isključite te ponovno uključite uređaj. Ako vidite drugu mrežu znači da je uređaj prihvatio kod i u tom slučaju će raditi sa bilo kojom SIM karticom. Ako nakon resetiranja i dalje ne vidite drugu mrežu, molimo javite nam putem e-maila odgovor kako ne bi uređaj trajno blokirali, nakon tri pogrešna unosa koda.
Iskreno se nadamo da smo Vam pružili korisne informacije, a u slučaju potrebe za dodatnim objašnjenjima bit će nam zadovoljstvo ako se obratite na istu e-mail adresu.
S poštovanjem,
Hrvatski Telekom d.d.

Drugi način je uzeti mobitel i kutiju sa sobom i otići osobno u t-com centar gdje će uzeti potrebne podatke te isto na mail poslati unlock kod

Evo pogledaj ovaj post, sve ti piše

12 godina
neaktivan

gdje mogu naci kvalitetan case za SG mini 2.Moze preporuka?

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Raspitivo sam se za Jelly Bean... U Samsungu ne znaju kad će točno izać, u T-Mobileu kažu da bi ga za mjesec dana trebali dobit od Samsunga na modificiranje. Za S3 je izašo, za S2 je procurio - sad bi navodno trebo izać za tablete, pa onda za Mini 2. Dakle negdje tamo početkom iduće godine, najvjerojatnije tijekom veljače.

Moj PC  
0 0 hvala 2
12 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

ja sam svoj otključao sam bez ikakvih t-comova i slicno iako sam ga dobio za produženje ADSL-a

al htio sam probat sami nije bio problem 

sve upute nasao sam ovdje 

1-My phone is Roote possible you can try whit the phone not root and without sim card and you can also back up you file maybe.

2-check if your phone Go to dialer and type: *#7465625# look if you blocking network is ''on'' your phone is lock then clic ok

3-After Go to dialer and type:*#197328640# you have this is menu and touch de screen [1] DEBUG SCREEN

4-After you have this is de menu and touch de screen [8] PHONE CONTROL

5-After you have this is de menu and touch de screen [6] NETWORK LOCK

6-After you have this is de menu and touch de screen [4]NW LOCK NV DATA INITIALIZE

wait 1 of 2 min your screen freez 

and after turn off your phone and restart your phone is unlock enjoy can now dialer and type*#7465625# and look de screen all off 

and after you can Dialing *2767*3855# clear all locks!

i uspjeh iz prvog pokusaja ALI PAZI kad sam ukucao onaj broj za clear all locks 

mobitel se rebotao i palio samo u recowery modu pa sam morao flashati orginalni fimvare

pa tko voli nek izvoli (mislim da to cak ne treba ni ukucavat taj zadnji broj , to jest da ce biti otkljucane mreze ali nista drugo nije ni zakljucano)

i da to sam nasao na xda

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice