Samsung galaxy ace

poruka: 2
|
čitano: 578
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Samsung galaxy ace

Trebam HITNOOO pomoć...samsung galaxy ace s5830i nakon kad sam stavio jelly bean 4.1.2 i ugasio mobitel da mi obrise datoteke samo mi je na displayu prikazivalo samsung galaxy ace gt-s5830i i nece se dalje pokrenu...reko mi je jedan inžinjer racunarstva da mi se neželi pokrenut softwer jer softwer nisam ni stavio..kako da stavim softwer

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Samsung galaxy ace
AndrejM kaže...

Trebam HITNOOO pomoć...samsung galaxy ace s5830i nakon kad sam stavio jelly bean 4.1.2 i ugasio mobitel da mi obrise datoteke samo mi je na displayu prikazivalo samsung galaxy ace gt-s5830i i nece se dalje pokrenu...reko mi je jedan inžinjer racunarstva da mi se neželi pokrenut softwer jer softwer nisam ni stavio..kako da stavim softwer

Otiđi na xda developers forum, nađi thread za svoj model i pitaj ih šta ne valja.

Najvjerojatnije ćeš morati flashati rom i sve će biti ok, ali se u tom slučaju briše sve što je na njemu osim stvari koje su na sd kartici.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice