ei ljudi da postavim jedno pitanje, imam mob Samsung SGH-D990 i kad prebacujem (u ovom slucaju pjesme) s PC-ja na mob, ocu da mi se to sprema na mem. karticu, jer na mobu jednostavno nema memorije, program je: Samsung PC Studio 3, kad udjem u to, pisu mi folderi: Images, Videos, Music, Sounds i Other Files a nigdje nema mem. kartice??? kak to? tnx unaprijed!!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Odradis to standardnim Copy - Paste sistemom.
1. Spojis mob sa compom
2. Na mobu odes na Menu - Settings - Phone Settings - USB settings - Mass storage
3. Odes u My Computer i pojavi ti se nova ikona za HDD (u ovom slucaju to je tvoj mob.)
4. Izaberes pijesme i kopiras ih
jel zna mozda netko kako bi za D900 mogao instalirati novi softver i koji bi to bio, onak da se promijeni tema itd ak se to ikako i moze jer se bas i ne kuzim u takve stvari???
Teme se mogu mijenjati jedino posebnim kablom i programima (ne ide to kao kod S. Ericssona)
Kabel ti je dosta skup a i pitanje je dobavljivosti kod nas. Sve u svemu puno zajebancije.
Osobno nisam probao ali je jedno vrijeme i mene to zanimalo pa sam googlao i nakraju ipak odustao.
Ima fenomenalnih tema pa probaj malo baciti oko na google mozda nadjes koje korisne informacije.
Teme se mogu mijenjati jedino posebnim kablom i programima (ne ide to kao kod S. Ericssona)
Kabel ti je dosta skup a i pitanje je dobavljivosti kod nas. Sve u svemu puno zajebancije.
Osobno nisam probao ali je jedno vrijeme i mene to zanimalo pa sam googlao i nakraju ipak odustao.
Ima fenomenalnih tema pa probaj malo baciti oko na google mozda nadjes koje korisne informacije.