Rabljeni mobitel oko 1000kn s WLAN-om

poruka: 9
|
čitano: 6.195
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Može li mi tko preporučiti mobitel do oko 1000kn (rabljeni) sa wlanom i da mu ostale karakterisike nisu lošije od mog K750/W800.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

a čuj to meže biti i staro podosts, koji OS ili to i nje bitno...

SE P990 ili MDA Vario (ako se još daju naći)

ostalo, neznam možda N80 (mada je nebi preporučio) ili otvori koji oglasnik pa pogledaj za pokoji MDA uređaj, eventualno koju Nokiju ili SE npr. P1 (ali mislim da teže).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nisam bio siguran u koju kategoriju da postavim ovu temu pa sam slično napravio u kategoriji "ručna računala".

Trebao bi imati windows mobile ali nisam odbacio ni druge mogućnosti.

Nema windows mobile ali što mislite o nokiji E51?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ja ti misli solidan uređaj, ali pošto ti tražiš mobitel sa Wlan-om (što uopće nije loše) predpostavljam da će ti isti služiti za surfanja, a E51 zbog svog malog ekrana i nije neka solucija. Jedino ako ga nećeš koristiti za VoIP.

A što se tiče WM uređaja, mislim da je super solucija. Slučajno naišao na ovo, što je za tebe i po cijeni i po ostalom pun pogodak, tako da ga slobodno uzmi, lik je ozbiljan jedino još vidi u kejem je stanju uređaj.

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Rabljeni mobitel oko 1000kn s WLAN-om

Nije WM, već Synbiam ak ti odgovara...

Nokia n81.

Ovako, na njuskalo.hr cijena ti je oko 1100-1200. Naravno ekipa zna nabit cijenu i do 2000, ali isto tako zna se pojavit i netko tko ga stavi za <800.

Eh, sad... Koliko ti se da redovito pregledavat njuskalo i to... Ali ugl, zna se naći dosta jeftini mobitel gore (potraži na njuškalu - ipaq).

Ja bih tebe skidao k'o filmove s torrenta
17 godina
neaktivan

Evo nekoliko modela SE P1, Nokia n93, nokia n78.

Najviše sam "zapeo" za SE P1, sviđa mi se što ima najviše rama od ova 3 modela, ali mi se čini da je procesor slab. Ostali imaju moćnije procesore, kakve su razlike u performansama u odnosu CPU - RAM kod ovih mobitela.

Nemam iskustva sa smartphone uređajima pa neznam jeli su takve razlike toliko učljive i bitne u radu, dali se to može uspoređivati s pc-ima?

Da, i koliko je zapravo koristan ( funkcionalan) gps u tim mobitelima?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
zombie_killer kaže...

Da, i koliko je zapravo koristan ( funkcionalan) gps u tim mobitelima?

samo na ovo ti mogu odgovoriti, DA. Odnosno koristan je i upotrebljiv GPS na smartphone uređajima pa tako i na navedenima. Usporedbe radi, Garmin kao samostalna navigacija i kao implementiran u smartphone uređaj, jedno te isto, razlika samo u dijagonali ekrana i dali je TS ili ne, karte su identične.

A gornji dio pitanja, najbolje ti je pročitati recenzije pojedinim modela pa se sam uvjeriti ili sačekaj da ti netko od korisnika što god napiše, upravilu smartphone uređaji su nešto sporiji od ostalih dummy modela.
16 godina
neaktivan

evo imam ti ja samsung i600, jos je pod garancijom, skoro ko nov, ima hsdpa, wlan, qwerty tipkovnica, stavio sam win mobile 6 na njega, dosta aplikacija, sve radi ko i prvog dana... mozemo se dogovorit ak si zainteresiran

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice