Problem sa 3G podatkovnim signalom (VIP)

poruka: 2
|
čitano: 5.038
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
LP

Imam pitanje u vezi signala, odnosno podatkovnog prometa (3G) . Zadnje vrijeme primjecujem da svi oko mene imaju 3G signal, samo je meni 2G...Uzasno me nervira!!
Naime, koristim VIP mrezu, u postavkama moba je ukljucen 3G, cak sam rucno upisivao APN, H i H+ radi, odnosno pojavljuje se, no medutim jako rijetko...
Na nekim mjestim di mi je prije bilo H , sad mi je E... Od kad sam promjenio mob i sim karticu u microsim ne hvata jeb*** 3G!!
Neznam u cemu bio bio problem?! Zvao sam VIP, rekli su mi da 2 dana se nisam spojio na 3G stanicu... nevjerojatno!! Da je do VIP mreze ni frend ne bi imao
3G no medutim ima. I to full... Sutra cu otic do VIP, pa pogledat dal je problem u kartici ... radi se o lumia 820 modelu( Star ni mjesec dana)...

Dal ste imali slicnih problema? Znam da sam prije sa Desire C imao na istom mjestu 3G (odnosno H) a sad mi se ne mice sa 2G(E) mreže...Prije
mi se nije skidao sa 3G mrežže
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Evo da javim. Dns ujutro isao u vip.. Dali mi drugu micro sim , no međutim opet mi nije bilo 3G signala. Popizd** sam i otisao u tcentar, uzeo
Simpa micro sim karticu s brojem za 20kn, 3G signal mi se ne skida s mreze. Neznam kaj da sad radim. Problem je taj kaj mi kartica od vip-a
na pretplatu. U najgorem slucaju uzet cu neki stari mob i stavit od vipa karticu, a na lumiji mi je sad SIMPA sa 3g signalom non-stop. !!

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.9.2013 12:13 (Sandro HR Zagorje).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice