Prestigio 4040 browser problem

poruka: 4
|
čitano: 3.144
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Pozdrav svima!

koristim Prestigio par mjeseci, i do sada nisam imamo nikakvih problema. Prije par dana sam prešao na Tele2 mrežu (Revolucija) i od onda mi ne radi internet u browseru. Znači kada je spojen na 3g mrežu (tele2) samo u browseru (original, opera, dolphin) ne radi internet, na ostalim aplikacija radi normalno, ako se spojim preko Wi-Fia onda sve radi normalno. Zanima me da li je možda problem do tele2 mreže? 

btw. mob nije rootan i imam garanciju. 

edit: izbacuje mi grešku: error proxy connection failed

edit2: riješio sam problem postavljanjem novih APN postavki, sa linka

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.2.2013 12:26 (Hudo_zg).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Prestigio 4040 browser problem

Pozdrav!

Može jedno malo(glupo) pitanje ?

Koji si mob stavio za postavke u navedenom linku s obzirom da prestigia nema u izborniku ?

Imam kompletno isti problem kao i ti s tim da imam dvije sim kartice trenutno u njemu (jedna je vip sluzbena,druga tele2) i vip radi bez greske...Medjutim skup je jer je aktivirana VPN tarifa ...U tele2 prodajnom mjestu su me uredno otpilili da se to ne moze ...

Hvala unaprijed! :)

17 godina
neaktivan

Moj Prestigio 4040 mi je otisao u neki mod di mi trazi sifru koju mu ja nisam zadao.Primam uredno pozive i vidim ikone na vrhu ekrana ali mi neda uc u nijednu opciju osim hitnih poziva pa molim pomoc iako je mobitel u garanciji ali da ga sad nesaljem po servisima i negubim dane cekajuci popravak koji moze bit i banalan.Ako je netko imao slicnih problema molio bi da mi pomogne.

0 0 hvala 0
15 godina
Imam navedeni telefon prijatelj je pokusavao root raditi i sad kad ga upali crn ekran.Pa me zanima jel postoji mogucnost bez laptopa ili pc ponovno ga resetirati i vratit na tvornicke postavke.Trenutno smo na strazi i velikoj vuko.ebini pa da se pokusamo
osloniti na mobilni internet
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice