Pozdrav! Može preporuka mobitela do 600KN da ima android OS i da se može ubacit neki custom rom na njega?!
Hvala! :)
Pozdrav! Može preporuka mobitela do 600KN da ima android OS i da se može ubacit neki custom rom na njega?!
600 kn na pretplatu ili samo uredjaj 600 kn?
A od kuda:) Njuškalo(šaneri), operater, dućan itd:)
Kolko znam imas Huawei najblize (745kn u Tele2) i Alcatel ot990 (845kn u Tele2). Ak mislis na nekaj rabljeno, ne znam kaj bi u tu cijenu islo. Mozda SE x8.
Ma mislim ovak preko njuškala, da ima garanciju i da nije izgreban :)
Probaj si vidit SE x8, nije loš:) moraš sam vidit oglas koji oćeš jer ih ima masu.:) Ili HTC wildfire, neznam dal će ga bit za 600 kn, ali nešto će se nać.
Link je tisucu riječi
http://www.cyanogenmod.com/devices/sony-ericsson-xperia-x8
Nego, reci dali trebaš dobru kameru, ekran itd..
Znaš što želim reći.
Ma kupujem za starog, pa bi mu ubacio neki custom rom da mu ne šteka itd.
Ma x8 je onda super.
Daj mi reci ako je ta X8 npr na Tele2 da li se može unlockat na sve mreže?
Stavio bi ovaj ROM http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1101691
Unlockat se koliko ja znam mogu svi mobiteli.
Dobar rom.
Možeš mi dat link kako ga unlockat?
Kupljena crna Xperia X8 za 600KN, 2godine garancije, 2 dodatne maske i sva oprema i na sve mreže :)
Sad mu još ubacim Custom ROM i mob ima da poleti :D
...
Nakon testiranja par romova ovaj je definitivno najbolji:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1188486
Preporuka svima koji imaju X8!
slazem se za rom
inace ako nisi odkljucao bootloader i instaliro custom karnele onda flashaj i one module isto (ako vec nisi, ljudi obicno zaborave)
Daj mi reci čemu služi to sve?
Inače imam problema sa baterijom koja se strašno brzo isprazni
e pa bas zato sam ti rekao da instalias odnosno flashas te module za stock kernel, stavi na memorijsku taj zip file i udi u CWM i flashaj
dobit ces sve te module, neki ce vjerovatno rijesit bateriju, al meni najbitnije sta dobivas multitouch odnosno dualtouch (ako imas x8 sa novijim touchom)
a kad to instaliram da li gubim sve postavke i aplikacije koje imam na mobu? Inače ovo mi je od starog mob, pa da mu ne shebem nekaj, pa me zadavi
nece ti nista nestat nebrini
Daj mi još samo reci kad uđem u CWM na šta kliknuti, točan naziv? Tnx!
samo drzi tipku za gasenje, iden na reboot, i stavis tu ClockworkMod
Da znam za to, ali unutar toga opcija ima ih malo više? (nemam sad mobitel kod sebe)
a sry na brzinu sam citao :D
znaci kad si usao u CWM ides na install zip from sdcard, nakon toga choose zip from sdcard i tu odaberes tvoj zip, ako sti ga stavio odma na memorijsku bit ce ti odma tu, pisat ce vjerovatno addons.modules.for.stock.kernel.zip, kliknes na to, pricekas i to je to, trebalo bi ti pisat da je uspjesno sve proslo
E to da, hvala puno ;)
Pozlaćenu Nokiu 3310.
Pozlaćenu Nokiu 3310.
Da, bilo bi lijepo da ga već nije kupio.