Preporuka mobitela do 250kn

poruka: 8
|
čitano: 2.401
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Evo ovako trebam jedan sekundarni mobitel, u kojem ce mi biti kartica koju koristim povremeno... ne mislim kupovati novi mobitel, nego korišteni.... pa me zanima nešto što bi se moglo kupiti do 250 kn.... Naravno necu neke 3310 i sl, ali naravno neću sad ni nešto što ima wi-fi i sl :) Nadam se da sam dovoljno dobro izrazio svoje želle :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Probaj naci samsung d900 ili e250 :)

Ne vjerujem da mozes naci neki sony ericsson tipa k800 i neku nokiu :)

http://mobiyu.omgforum.net/forum.htm
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.10.2010 16:25 (stevan94).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Koja mreža? Imaš recimo u tele2 za 95 kuna neki samsung i 145 kuna dobiješ na računu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
ja bih ti preporucio k750i.. imam ga vec dosta godina(prestao sam brojati poslije 3. godine) :)
Bilo bi zgodno... ali nije potrebno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Preporuka mobitela do 250kn

Joj, ispričavam se, zaboravio sam napisati da tražim mobitel za T-mobile...

17 godina

A da uzmeš ovaj u t mobile za 145 kn link, mislim da za te novce ne mozeš dobiti bolji a još imaš i garanciju, kameru od 1.3 mp3 player i utor za sd karticu do 2gb, mislim da ne trebaš više  od toga za sekundarni mobitel, uglavnom na linku su ti detaljne specifikacije

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Preporuka mobitela do 250kn

j 700 nikako ne uzimati jer svako malo nešto na njima crkava, pogotovo ekran, imalo par mojih prijateljica i skoro na svakome ekran crknuo ili neke tipke ne rade, nokia je već bolja ali opet dođe 200kn a nema garancije, a ovako ako uzmeš novi nemaš problema oko toga da ti neće nešto riknuti za par dana, a niti brinuti jer mob oštećen ili nije.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice