Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.045
|
čitano: 12.528.186
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

Pozz, evo dvoumim se izmedu kupovine samsung s8 ili a8 pa me zanimaju vasa misljenja oko toga. S8 mi se nekako vise svida, ekran, nekakva elegancija posto nema rubova i slicno i plus to kaj je mrvicu manjih dimenzija i laksi iako ima veci ekran. Jedino zapravo sto me kopka je taj skener otiska kaj nije ispod kamere kao na a8 i to kaj je skoro godinu dana vec vani, a a8 je ipak tek sad izasao. Pa me konkretno zanima koliko mogu ocekivati neki pad performansi i slicno kroz 2god na s8, kao i na a8 modelu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
...na S8 mozes ocekivat 10% pada, a na A8 oko 9,5%...
Prodajem Fractal Node 304 za 360kn | http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
13 godina

uzmi S seriju uvijek od samsunga pa i generaciju stariju, A nudi premalo za previsoku cijenu osim ako se ubode preko njuškala.. i početi ce brže štekati i to u par mjeseci..

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
mate213 kaže...

Pa me konkretno zanima koliko mogu ocekivati neki pad performansi i slicno kroz 2god na s8, kao i na a8 modelu?

Ne moras cekat 2 godine, kod saxunga je to out of the box feature. 

14 godina

Pretpostavljam da bi onda bilo najbolje novi iphone uzet? 

15 godina
protjeran
mate213 kaže...

Pretpostavljam da bi onda bilo najbolje novi iphone uzet? 

Imas hrpu androida koji su bolji od precijenjenog samsunga. Ako ti pase iOS onda je i iphone opcija, naravno...

14 godina

A cuj, gledao sam i huawei p10 lite i od lg nekaj mozda.. al su mi ova 2 nekak najbolje sjela.. s8 prevaguje naravno, al uvijek tu moraju biti jos neke nedoumice kojeg uzet.

Velim, a8 mi se svida po svemu, i nega bi uzeo, al s8 iako je dijagonala ekrana veca, dimenzijama je mrvicu manji i to me onda vuce isto.. samo eto, vec je skoro godinu dana vani pa nebi htio da nakon godinu dana vec vidim neke problemcice

15 godina
Uzmi s8 i ne slušaj gluposti. Nikakvo trzanje ni zastajkivanje se neće desiti, a na putu je i oreo koji će ionako ubrzati već brzi rad uređaja.
Kolega je gore napisao - bolje uvijek i prošlogodišnji flagship, nego ovogodišnji midle range. Tjst bolje i s7 cak po meni, nego a8 uzeti. Tako da dileme nema - s8!
Možda samo da pricekas mj dana predstavljanje s9 pa da krene s padom cijena. Sada ako nije hitno, ne znam koliko se isplati uzimati.
15 godina
protjeran
mate213 kaže...

A cuj, gledao sam i huawei p10 lite i od lg nekaj mozda.. al su mi ova 2 nekak najbolje sjela.. s8 prevaguje naravno, al uvijek tu moraju biti jos neke nedoumice kojeg uzet.

Velim, a8 mi se svida po svemu, i nega bi uzeo, al s8 iako je dijagonala ekrana veca, dimenzijama je mrvicu manji i to me onda vuce isto.. samo eto, vec je skoro godinu dana vani pa nebi htio da nakon godinu dana vec vidim neke problemcice

Kakve sad P10 lite ima veze s icim? To je uredjaj skroz drugog cijenovnog ranga.. 

14 godina
Ja mislim da je LG G6 čak jeftiniji od A8, a bolji kud i kamo...
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Imaš dva auta za istu cijenu. Jedan A8 i jedan S8. Prvi od ove godine a drugi od prošle. Oba su nova. Prvi ima sto konja a drugi 200. Koji ćeš uzeti?

1 0 hvala 0
13 godina
x360gamer kaže...
Uzmi s8 i ne slušaj gluposti. Nikakvo trzanje ni zastajkivanje se neće desiti, a na putu je i oreo koji će ionako ubrzati već brzi rad uređaja.
Kolega je gore napisao - bolje uvijek i prošlogodišnji flagship, nego ovogodišnji midle range. Tjst bolje i s7 cak po meni, nego a8 uzeti. Tako da dileme nema - s8!
Možda samo da pricekas mj dana predstavljanje s9 pa da krene s padom cijena. Sada ako nije hitno, ne znam koliko se isplati uzimati.

Šteka S8, štekat će i na oreu nakon kojeg tjedna. Sve dok samsung ne makne touchwiz. To da je prošlogodišnji flagship>ovogodišnji midrange apsolutno da

Hearthstone: Maks0806#2960
13 godina

O kakvom stekanju vi pricate? Pa moze stekat jedino ako ga natrpas glupostima itd.

Touchwiz je bio uzasan na S2, S3 itd., ali i tada se to dalo maknit s custom romom.

Imam S7 i radi bez ikakvih problema. Disable bloatware, u developer options animation na 0.5x i jos par sitnica i radi ko sat

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
mate213 kaže...

Stvarno ne znam kako netko moze kupiti a8,tj. uopce razmatrati kupovinu uređaja dok s8 ima sve bolje za istu ili manju cijenu, znaci sve.

Oldy kaže...
Imaš dva auta za istu cijenu. Jedan A8 i jedan S8. Prvi od ove godine a drugi od prošle. Oba su nova. Prvi ima sto konja a drugi 200. Koji ćeš uzeti?

Tako.

11 godina
neaktivan

Šta se trenutno najbolje može kupit za 2000 +/- 100 kuna a da je novo sa garancijom za gotovinu. Može sa njuškala. Gledao sam a5 2017 ( iako mi je ljepši iz 2016), mate 10 lite... ako ima neka preporuka.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.2.2018 20:10 (Reef).

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen

Trebao bi jedan mobitel do 700ak kn. Po mogućnosti lokalne trgovine(links,hg itd). Ima li kakva preporuka?

...................................... funny facts
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pitanje za ove šta izjavljuju kako S7 i S8 štekaju, jel to vi onako iz "iskustva" imali S3,S4,S5 pa sad kao šteka i S7,S8 ili stvarno imate te uređaje pa nešto i znate?

imam S7, S7edge, S8, i definitivno nema mjesta štekanju, osim ak si totalni njubina pa ga natovariš ko zna kakvim glupostima, al u tom slučaju će štekat bilo koji uređaj.

Pa na S7 sam napravio downclock na 1.5ghz za big i 1ghz za small cpu pa uz sve to mob nije štekao ,a kamoli tek na stock frekvencijama.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Imao sve odreda. Nije naravno usporedivo sa S2 S3 štekanjem, ali S7 i S8 primjetno sporije rade nakon nekog vremena, dok to na oneplusu 3, 5, huaweiju P10, xiaomijima mi5 i mi6 nisam primjetio u tolikoj mjeri. Jednostavno nije fluidan mobitel kakav bi mogao biti uz taj hardver, a jedini razlog tome je Samsung i njegova slika savršenog androida.

14 godina

Dobro djeco, nisam htio pokrenut neke prepirke xD

Onda ide s8..taman dok je ova akcija s tabletom na poklon ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Baš lijepo patronizirajuće razgovaraš s "djecom", a istoj se obraćaš za pomoć oko mobitela dok trpaš p10 lite i s8 u isti koš 

10 godina
neaktivan
mate213 kaže...

Dobro djeco, nisam htio pokrenut neke prepirke xD

Onda ide s8..taman dok je ova akcija s tabletom na poklon ;)

Mozda i ne bi bilo lose pricekati predstavljanje s9 da padne cijena?

15 godina
protjeran
maks0806 kaže...

Baš lijepo patronizirajuće razgovaraš s "djecom", a istoj se obraćaš za pomoć oko mobitela dok trpaš p10 lite i s8 u isti koš 

Takvim likovima je i onako svejedno koji ce mobitel kupit, ko da ce kuzit ratliku...

11 godina
neaktivan
Reef kaže...

Šta se trenutno najbolje može kupit za 2000 +/- 100 kuna a da je novo sa garancijom za gotovinu. Može sa njuškala. Gledao sam a5 2017 ( iako mi je ljepši iz 2016), mate 10 lite... ako ima neka preporuka.

Nije baš zanimljiva kategorija jer ne spada u skupinu 5000+ kuna ali bi pomoć dobro došla. 

10 godina
neaktivan
Reef kaže...
Reef kaže...

Mislim da mozda i nije lose potrazit nesto i bez garancije.

Inace prijedlozi : galaxy s7, p10 --- , p9, oneplus 3.

Iako ja bi uzeo s7 bez garancije da sam na tvome mjestu.

14 godina
A može i naručiti Mi Note 3 od Honorbuya...
Možda može naći i novi HTC 10 ako mu je bitna robusnost, kamera i audio kvaliteta. Također je U Ultra mnogo pojeftinio pa je sad solidna kupnja
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Deutsch kaže...
Reef kaže...
Reef kaže...

Mislim da mozda i nije lose potrazit nesto i bez garancije.

Inace prijedlozi : galaxy s7, p10 --- , p9, oneplus 3.

Iako ja bi uzeo s7 bez garancije da sam na tvome mjestu.

S7 edge mi je odličan al nekako bez garancije...hmm. Zaboravio sam napisat da bi bilo dobro da je što bolja kamera. Znam da ne mogu za 2000 tražit savršeno al barem što bolje. A5 koliko sam gledao ima bolju kameru i bolji ekran od mate 10 lite. I da, nije mi bitna robusnost ako se onaj post nadovezao na moj.

10 godina
neaktivan
Reef kaže...

S7 edge mi je odličan al nekako bez garancije...hmm. Zaboravio sam napisat da bi bilo dobro da je što bolja kamera. Znam da ne mogu za 2000 tražit savršeno al barem što bolje. A5 koliko sam gledao ima bolju kameru i bolji ekran od mate 10 lite. I da, nije mi bitna robusnost ako se onaj post nadovezao na moj.

Ja bi uzeo p10 na njuskalu jer ima ois sto je bitno za kameru, bolji procesor i graficku.. Isplatljiviji je.

8 godina
neaktivan
Ja bih uzeo Huawei p smart i imao moderan mobitel

0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan

Hvala na prijedlozima!

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pozdrav,

tražim neki mob do 1600 kn +/- 50 kn.

Trenutno me privlači moto G5S. Ne treba mi za igre ili nešto takvo nego da mi baterija drži dan-dva sa umjerenim korištenjem (wifi, facebook messenger i surfanje).

Ima li neka bolja opcija od g5s u ovom cjenovnom rangu?

P.S. kupujem samo unutar hrv.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice