Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.031
|
čitano: 12.509.124
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela

Nebitno otkuda, samo da je novo? 

Izbor je doista lagan

Za 2k preko internet trgovine Xiaomi Mi5, kod nas Note 4

Za 1k Xiaomi Redmi 3s

Hearthstone: Maks0806#2960 LoL EUNE: Maks0806
15 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

Za 2k preko internet trgovine Xiaomi Mi5, kod nas Note 4

Di si našao kod nas za dva soma note 4? 

De gustibus non est disputandum.
13 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

xperia x ili xiaomi mi5 ?

0 0 hvala 0
13 godina

1749kn 16gb model, 2099 64gb model u neutrinu.

Već 3 komada nabavio (za sestru i par kolega), svi prezadovoljni

FiBrA Mi5 naravno, nema usporedbe

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.11.2016 20:43 (maks0806).
15 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

1749kn 16gb model, 2099 64gb model u neutrinu.

Već 3 komada nabavio (za sestru i par kolega), svi prezadovoljni

FiBrA Mi5 naravno, nema usporedbe

Očito si im pokupovao sve  Nema više. 

De gustibus non est disputandum.
13 godina

Svako malo dolaze, prednaruči jedan, pa zovu kad dobiju :)

13 godina
neaktivan

caka je što xperia x ima garanciju 2 godine , a mi5 preko honorbuy nema tj. ne snose troskove postarine tako da ko da nema garancije

15 godina

Nemam kreditnu karticu a htio bih ovo kupiti, jel se mogu nekak sa nekime dogovoriti da mi to kupi pa da se nađemo u ZG-VG kroz neko vrijeme na piću ili nekak da mu platim?

Some people are so poor... all they have is money!
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina

https://www.google.com/url?hl=hr&q=http://www.nabava.net/mobiteli__100/xiaomi-mobitel-redmi-note-4-55-16gb-64gb__28934881&source=gmail&ust=1478846324954000&usg=AFQjCNEhwYxObRZUru-5k-1-XPH2j0KX_Q

na  neutrinu xiaomi redmi note 4 dva modela

jači sa 3gb ram i 64gb interne memorije 2100kn

slabiji 2gb ram i 16gb interne 1750

16gb mi je dovljno, da li se isplati zbog gige rama uzimati jači model?

da li postoji neka caka kod tih mobitela da trebam tražit u neutrinu da mi podese tipa kinseki rom itd nisam previše upućen.

što mislite o tom mobitelu? 

PS Na njuškalu su povoljniji za 400kn nego u neutrinu, da li se isplati riskirati?

hvala

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.11.2016 8:22 (fromilid).

0 0 hvala 0
15 godina

Ima li netko da je koristio i S7 i Nexus 6P??

Razmisljam malo zamijenit svoj S7 za 6P, pa me interesira misljenje ??

8 Samsung Galaxy S7
4 Nexus 6P
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.11.2016 9:52 (zabranjeniples).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
fromilid kaže...

https://www.google.com/url?hl=hr&q=http://www.nabava.net/mobiteli__100/xiaomi-mobitel-redmi-note-4-55-16gb-64gb__28934881&source=gmail&ust=1478846324954000&usg=AFQjCNEhwYxObRZUru-5k-1-XPH2j0KX_Q

na  neutrinu xiaomi redmi note 4 dva modela

jači sa 3gb ram i 64gb interne memorije 2100kn

slabiji 2gb ram i 16gb interne 1750

16gb mi je dovljno, da li se isplati zbog gige rama uzimati jači model?

da li postoji neka caka kod tih mobitela da trebam tražit u neutrinu da mi podese tipa kinseki rom itd nisam previše upućen.

što mislite o tom mobitelu? 

PS Na njuškalu su povoljniji za 400kn nego u neutrinu, da li se isplati riskirati?

hvala

Na tvom mjestu uzeo bih jeftiniji model s 2 gige i to s Njuškala.

8 godina

hvala na savjetu,

a ako treba ici na servis?  ovi sa njuskala se salju u kinu. da li to funkcionira dobro u slučaju kvara?

9 godina
neaktivan

Ne zato jer se većina ljudi nateže s kinezima, ti moraš platiti poštarinu u slučaju kvara a nisi siguran hoće li ti je refundirati.

Bolje ti daj nešto malo više, ali da imaš garanciju tu pa neka oni o svojem trošku šalju gdje god hoće.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Molim Vas preporuku mobitel dual sim do 1200kn, kamera nije bitna, samo je bitno da se nemora svako malo raditi nekakav update.

wot: maxonuniversal

0 0 hvala 0
17 godina
Redmi 3s
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
14 godina
Patrick_cro kaže...
Redmi 3s

* Sa official global stable ROMom.

Po mojem je developer (tj beta) rom ponekad bolji, ali se onda često mora updateati.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
11 godina
neaktivan
ParaNO1d kaže...
Patrick_cro kaže...
Redmi 3s ide za tu lovu kod nas, izvana jeftinije oko 100kn. Ako si dobio to je druga stvar, nedavno netko naveo na forumu da ne moze ni zamjensku bateriju naci za mob i stvarno je nigdje nema za kupit, doduse bio je umi ali isti klinac kao i ulefone, sve to lijepo izgleda na papiru a u stvarnosti banana. Treba par godina da se dokaze kao brand pa si onda kasnije siguran s kupnjom takvog branda.

Svi su nekad bili "neki Kinez" no Xiaomi, Huawei i One+ su jako napredovali i imaju vrhunske uređaje, a neki Opo, elephone  cing-cang i kakvih sve nema su trenutni proizvodi koji su eto kao dobri, a supporta nema uopće i takve uređaje treba izbjegavati. Postoji velika šansa da buse sve ok ali ako ne bude što onda? Kod potonija 3 postoji support i sve što kupac treba tako da su sigurna kupnja.

Da, ali Xiaomi, Huawei i One+ nikad nisu bili totalni šit ko neki današnji trudbenici. One+ je odmah bio kick ass. Štoviše, njihov prvi model je po mnogima bio još i najbolji deal. Tako da, ako netko ili nešto valja, ja bih rekao da se to odmah vidi. Ili radi kak se spada ili doviđenja. A ne evo mi tu nešto pokušavamo, proizvodimo drek, pa ćemo za dvije godine skužit kak se to zapravo radi.

9 godina
neaktivan

Mobitel do 1600kn? kamera minimum 13 MP-a, 3 GB RAMA, 32 GB memorije, 2.0 GHZ procesor i jaka baterija min 3500mah-a (imao sam iphone do nedavno pa sam popizdio, želim jaku batrijju:)). Naravno global stable ROM i ako je moguće da hvata 4G i u ruralnim područjima (nije obavezno).

Vrtim se oko sebe, okrećem se, izjeb** sam sebe u mozak sa odabirom mobitela. Isprva sam mislio Xiaomi 3 pro, pa Xioami 4 Prime, pa cijelo vrijeme bacam oko na UMI-je, sad u zadnje vrijeme mi se čini da Xiaomi 3 Note pro najviše odgovara mojim potrebama.

Vrijeme prolazi, ja odlučujem i razmišljam, a bez smartphonea sam ko bez noge i tako to već neko vrijeme. Neki savjet da mi ubrza proces odabira? Uzimao bi preko njuškala i da ima garanciju osim ako ne pronađem neku ekstra ponudu izvana. Tada bi se strpio još malo 

0 0 hvala 0
9 godina
Xiaomi redmi note 3 po mojem misljenju, poznati brend sa tim specifikacijama mos jedino u raspadnutom stanju nac, samo kaj je proc 1.8 hexacore, sd650, ima global stable i bateriju od 4000mah.. Na 3g ce bez problema drzat 2 dana i oko 10h sot, na 4g ne bas jer nije svugdje pun signal... Trenutno imam 2h sot i 77% preostalo, od 7 ujutro. Jedino kaj ce ti mozda bit problem kaj nema 4g na 800mhz nego samo 1800 ak se ne varam i samim tim mislim da nece bit 4g svuda na tcom i vip, i njihovim podmrezama... Meni na tele2 svuda lovi 4g(neki se zale i sa skupljim i kao boljim mobitelima da nemaju na tele2 signala, izgleda onda ovo cudo ima jaku antenu) 😀
9 godina
neaktivan
blackeagle29 kaže...
Xiaomi redmi note 3 po mojem misljenju, poznati brend sa tim specifikacijama mos jedino u raspadnutom stanju nac, samo kaj je proc 1.8 hexacore, sd650, ima global stable i bateriju od 4000mah.. Na 3g ce bez problema drzat 2 dana i oko 10h sot, na 4g ne bas jer nije svugdje pun signal... Trenutno imam 2h sot i 77% preostalo, od 7 ujutro. Jedino kaj ce ti mozda bit problem kaj nema 4g na 800mhz nego samo 1800 ak se ne varam i samim tim mislim da nece bit 4g svuda na tcom i vip, i njihovim podmrezama... Meni na tele2 svuda lovi 4g(neki se zale i sa skupljim i kao boljim mobitelima da nemaju na tele2 signala, izgleda onda ovo cudo ima jaku antenu) 😀

mislim da sam se definitivno odlučio za tu opciju, za xiaomi redmi note 3 pro.

gdje mi je najbolje, a da radi na svim frekvencijama, da ima official global rom(globalna verzija) i da imam garanciju na mobitel? 

15 godina

Evo rekoh da ću nepristrano napisati nedostatke kod Ulefone Metal-a...

Želio sam kupiti silikonsku maskicu=NEMA NIGDJE

Želio sam kupiti kaljeno staklo ( ukakao sam svojom greškom ono što se dobije uz mob.)=NEMA NIGDJE

Malo me još smeta njegova težina al to nije ništa strašno al eto da budem iskren...filing je ko da držim malu "bućicu" za vježbanje  

Za sada su ostale stvari 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Može li mi netko pomoći da kupim kaljeno staklo od najsličnijeg moba?

Koji mob od 5" je najsličniji ulefone metalu pa da onda kupim kaljeno staklo od tog moba?

Čini mi se da bi mi od Huawei p8 lite odgovaralo, šta vi mislite?

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.11.2016 13:16 (andi.cro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Kak nema silikonske maske obicne?
Ulefone Metal Case Original New High Quality Protector Silicone TPU Case Back Cover for Ulefone Metal Smartphone in Stock
http://s.aliexpress.com/VvIJjAJF
(from AliExpress Android)

A evo i kaljeno..
Tempered Glass Screen Protector For Ulefone Metal Scratch Proof High Hardness Protective Film Guard
http://s.aliexpress.com/qQNry2Yr
(from AliExpress Android)

Samo provjeri jos za svaki slucaj jel je to to
9 godina
neaktivan
Vjerovatno je mislio kod nas 😉

0 0 hvala 0
9 godina
Kos nas bi ga platio ko suho zlato ionak :)

0 0 hvala 0
15 godina

Da kod nas sam mislio...nema nigdje acessorisa nikakvih za Ulefone 

Nisam u mogućnosti kupovati preko net-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

moze za tatu prepouka mobitela na tipke, znaci nista posebno, pozivi, par sms-ova i da je dosta izdrzljiv

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.11.2016 2:03 (andi.cro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Imam Nexus 5X koji je odličan uredaj, no zasitio sam ga se malo nakon 5 mjeseci korištenja, te bi napravio uprade na nešto novo do max 3000kn.

Što biste preporučili? Hvala! :D

0 0 hvala 0
10 godina

Lijep pozdrav ljudi. Kupujem mob do 3000kn, +/- 500 kn ako je osjetna razlika. U obzir dolazi samo novi uredjaj sa garancijom. Ako imate za preporucit mob sa garom iz vana molio bih provjerenu stranicu za narudzbu. Jos mi je bitno da ima nadogradnju za nougat. Svi savjeti i preporuke su dobrodosli. Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice