Razmisljam izmedu mi5, oneplus 3 i nexus 6P, kojeg da izaberem? I di ga mogu najjeftinije kupit?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
mi nista ,one plus 3 je super a i nexus 6p
Razmisljam izmedu mi5, oneplus 3 i nexus 6P, kojeg da izaberem? I di ga mogu najjeftinije kupit?
Sva 3 su super...
Veliki sam fan Xiaomi-a pa bi ja zato isao na Mi5...
Ali i druga dva su mrak telefona...
Mozda na drugom mjestu OP3...
6P se meni osobno dizajnerski ne svidja ni malo... A i 810tka...
Jeste se uzvrpoljili zato što sam uzeo iPhone, a da sam uzeo neki sirotinjski Xiaomi za 700 kn onda bi bio dobar izbor.
Vidite, ima ljudi koji kada kupe nešto žele odmah to koristiti, a ne svaki tjedan stavljati update i rom- ove.
A i ne paše mi veliki ekran kao što sam već i rekao, tako da mi je izbor samim time smanjem, a i za iPhone ću update dobivati barem još 2 godine, a upotrebljiv će biti još 5, što se za malo Androida može reći.
Bilo kako bilo, još malo ću moći produžiti pretplatu pa ovaj iPhone prodam za 2000 kn i uzmem si za te pare 6s ako budem htio veći ekran.
#kineskasirotinja#smeće
Jeste se uzvrpoljili zato što sam uzeo iPhone, a da sam uzeo neki sirotinjski Xiaomi za 700 kn onda bi bio dobar izbor.
Vidite, ima ljudi koji kada kupe nešto žele odmah to koristiti, a ne svaki tjedan stavljati update i rom- ove.
A i ne paše mi veliki ekran kao što sam već i rekao, tako da mi je izbor samim time smanjem, a i za iPhone ću update dobivati barem još 2 godine, a upotrebljiv će biti još 5, što se za malo Androida može reći.
Bilo kako bilo, još malo ću moći produžiti pretplatu pa ovaj iPhone prodam za 2000 kn i uzmem si za te pare 6s ako budem htio veći ekran.
#kineskasirotinja#smeće
Ajde sto si se ras*izdio, kupio si ga za 2500kn dakle za lovu za koji si mogao kupiti bolji mobitel, simple as that
Nije niko rekao da je 5s loš mobitel al za manje para se nabavi. A ako znaš kakav android treba uzeti za 2500kn, niti ti trebaju ROM-ovi ni kerneli ni slične pi*darije, radit će vrhunski
a mali ekran i android, jesi čuo za Z5c, bolji od 5s u svakom pogledu

#kineskasirotinja#smeće
Bolje kineski "sirotinjski" Xiaomi nego kinesko smece Apple...
Xiaomi se takodjer moze koristiti out of the box tako da ti ta nije na mjestu...
Meni ovo sve zvuci kao da prica netko tko je skuzio da se shebo pa sad kontrira svima sto god kazu...
Ali, sto ljudi sto cudi...
I da, tek si kupio taj tvoj mobitelcic a vec planiras prodaju i kupovinu novog... Clap clap...
#kineskasirotinja#smeće
Super kupio si iPhone, cestitke.
Oces dumbass award ili sta ocekujes ne razumijem te?
Pa vidim da si ti čovjeku na stranici prije preporučio galaxy s5, koji ne da ne vrijedi kupiti novog za 2500kn, ne vrijedi ga kupiti niti za 1500 kn sa njuškala. I taj iPhone star 3 godine je uvijek radio bolje od s5, a bome će raditi bolje i sljedeće 2 godine.
No shit Sherlock
A sad se fino vrati i pročitaj dio u kojem čovjeku kažem da je cijena koju trgovine traže za S5 potpuno suluda. Baš kao i za 5S. (Valjda ih nešto prebrika kad vide 5 i S na jednom mjestu.)
I ne propuštaj doze ovoga što ti je doktor propisao za tvoj ADHD.
Evo prije 20min sam sa frendu nabavio zapakirani s6 za 2400.
Nikom ne smeta sto si uzeo iphone, samo ti se otvoreno rugamo jer si debelo preplatio ionako malo precjenjen mob
xperia z3 ili galaxy a5 2016? (drugo ne dolazi u obzir)
ne gledam im cijenu uopce.
kod sonya mi se svidja kamera, marshmallow i osjecaj u ruci, kod samsunga aluminij.
oba imaju dobar battery life.
ima neko pametniji od mene?
Microsoft Lumia 950, Huawei Mate 8 ili Huawei P9?
Rijec je o produljenju ugovora, tele2.
Cijena trenutno nije bitna, bitna je baterija te kamera...
Po meni odabir je između Huawei Mate 8 i Huawei P9. Huawei Mate 8 ima najjaču bateriju i solidnu kameru, a P9 ima bolji fotić i malo slabiju bateriju. Pa zapravo moraš odvagnut šta ti je bitnije, kamera ili baterija. Osobno imam Huawei Mate 8 i prezadovoljan sam, baterija mi bez problema dura 2 dana i imam minimalno 5h SOT-a s time da 80% baterije ide na igre inače bi baterija i duže trajala bez problema.
Ekipa, sto vam se cini od kupnje Galaxyja S6, starog 12mj za 2200kn?
6 | Ne isplati se |
---|---|
9 | Na granici isplativnosti |
2 | Isplati se |
xperia z3 ili galaxy a5 2016? (drugo ne dolazi u obzir)
ne gledam im cijenu uopce.
kod sonya mi se svidja kamera, marshmallow i osjecaj u ruci, kod samsunga aluminij.
oba imaju dobar battery life.
ima neko pametniji od mene?
Z3 bez ikakvog premišljanja.
Ekipa, sto vam se cini od kupnje Galaxyja S6, starog 12mj za 2200kn?
Nađe se to i jeftinije, ok ponuda.
Po meni odabir je između Huawei Mate 8 i Huawei P9. Huawei Mate 8 ima najjaču bateriju i solidnu kameru, a P9 ima bolji fotić i malo slabiju bateriju. Pa zapravo moraš odvagnut šta ti je bitnije, kamera ili baterija. Osobno imam Huawei Mate 8 i prezadovoljan sam, baterija mi bez problema dura 2 dana i imam minimalno 5h SOT-a s time da 80% baterije ide na igre inače bi baterija i duže trajala bez problema.
Sad bih ti dao 15 palaca gore. 5 zato što se toliko igraš na mobitelu, a 10 jer si napisao "igre", a ne fakin "igrice" :))
Sad bih ti dao 15 palaca gore. 5 zato što se toliko igraš na mobitelu, a 10 jer si napisao "igre", a ne fakin "igrice" :))
Evo ti 15 smajlića
Dakle od novog mobitela očekujem jako dobru kameru,bateriju,po mogućnosti da se ne počne pregrijavat nakon pola sata :)
I što mi je bitno da ne bih išao ispod 5'2 inch ekran......budget mi je cca 3000 kn.Mobitel bi naručio s amazona.de pošto mi rođak dolazi ubrzo u hrvatsku i nije mu problem ga kupit i jeftiniji su nego kod nas
Tako da mi je po meni oko zapelo za za xperia z3,nexus 5x, samsung note 3
Mislim ako vi imate još koji model tj mobitel da bi pasao mojim zahtjevima molio bi da mi predlozite ili reć koji od navedena 3 modela uzet
Dakle od novog mobitela očekujem jako dobru kameru,bateriju,po mogućnosti da se ne počne pregrijavat nakon pola sata :)
I što mi je bitno da ne bih išao ispod 5'2 inch ekran......budget mi je cca 3000 kn.Mobitel bi naručio s amazona.de pošto mi rođak dolazi ubrzo u hrvatsku i nije mu problem ga kupit i jeftiniji su nego kod nas
Tako da mi je po meni oko zapelo za za xperia z3,nexus 5x, samsung note 3
Mislim ako vi imate još koji model tj mobitel da bi pasao mojim zahtjevima molio bi da mi predlozite ili reć koji od navedena 3 modela uzet
Microsoft lumia 950 ima kameru od 20mp i baterija dugo traje a ekran je točno 5'2 incha.
Ma kakva lumia daj... 3k kn imaš Lg G5, oneplus 3, Xiaomi Mi5
Šta kupiti za 2400-2600? novo dućan u hr.
Nexus 5x nov 2349kn je izvrstan buy. 32gb model, 16gb model samo 2100!
2700+ neki G4 možeš čak kupiti

Nexus 5x all the way

Preporuka za android mob do 900 kuna. Hvala unaprijed. :)
Preporuka za android mob do 900 kuna. Hvala unaprijed. :)
Dućan' Rabljeno? Novo s oglasa?