Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.044
|
čitano: 12.525.986
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela

Pa od M4 Aqua je sigurno bolji...

12 godina
mate213 kaže...

Pa od M4 Aqua je sigurno bolji...

Zbog čega je bolji?

14 godina

ahh greska, zbrkao sam ga s huawei mate 8.. ispricavam se.. sad kad sam pogledao specifikacije, praktički isti mobiteli..

13 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

Preporuku za P8 Lite dobio sam u T - Centru, što je čudno jer sam došao sa zacrtanom M4 Aquom koja je i nešto skuplja. Isprobao sam oba mobitela i Huawei mi se čini mnogo fluidniji, ima (meni osobno) ljepši interface i naravno 16 GB interne memorije, naspram 8 GB kod M4.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Krivo, od tih 8gb od M4 ubiti imas samo oko 4gb slobodno... na Huawei oko 11 iili tak nes

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina

+ huawei je 10 puta lijepsi, m4 aqua izgleda kao cigla

Moj PC  
1 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
@fileficho iphone će ti duže bit munjevito brz...ukoliko mislis duze drzat mob-iphone..inace svejedno
Dovoljno je danas usporedit ip5 i s3, pa petica je brza od mog g3a jos uvijek xD
14 godina
odjavljen
acerbis kaže...
@fileficho iphone će ti duže bit munjevito brz...ukoliko mislis duze drzat mob-iphone..inace svejedno
Dovoljno je danas usporedit ip5 i s3, pa petica je brza od mog g3a jos uvijek xD

Ovo gore vrijedi, ali ne bih se sasvim složio s dolje navedenim, naime, u usporedbi s iPhone 5 i S3, iPhone će biti daleko brži, iPhone 5 će biti značajno brži i od S5. 

Ali sa S6 Samsung radi značajne preinake u svojem softveru. 

Nedovoljne da bude ko iPhone u dužem periodu, ali dovoljne da konkurira iPhoneu, jer nekadašnji LagWiz (aka TouchWiz) nije više toliko LagWiz koliko je bio. 

Naime, Samsung je jako "olakšao", odnosno optimizirao svoju inačicu Androida, te više nema toliko gluposti koliko je bilo do sada (do S5, uključujući istog). 

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
13 godina

Dap, između S5 i S6 je ogromna razlika. S5 je užasno spor, laggav, bloatan. Sve se stalno crasha na njemu, jednostavno najgori flagship mob 2014. Pa S5 neo radi 10x bolje samo zbog novijeg touchwiza. Uzmi HTC m8 iz 2014 kao primjer za fluidan mob a ne samsung. Riječ da bih rekao, radi odlično!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Rodić kaže...

Krivo, od tih 8gb od M4 ubiti imas samo oko 4gb slobodno... na Huawei oko 11iili tak nes

Točnije 10,49 GB. Ugrabio ga ovdje na forumu za 1000 kn s još godinu i pol garancije i mogu reći da mi je to najbolja kupnja nekog hardware-a u životu. Mob odličan po izgledu a i najvažnije po performansama.

12 godina

bullyq14 izaberi si koji ti je lijepsi, po performansama su tu negdje, ja osobno bi uzeo P8 Lite jer je puno lijepsi dizajn, M4 Aqua ti je kao cigla sa ekranom, dizajn 0 bodova. Huawei ti vec godinama proizvodi kvalitetne smartphone, tako da tu ne beri brigu. Meni osobno je P8/P8 Lite jedan od najlijepsih smartphona koji su izasli u 2015 godini.

9 godina
neaktivan

Pozdrav

Evo u potrazi sam za novim mobitelom. Tražim nešto do 2000 kn. Najviše mi treba za pregledavanje mailova, čitanje tekstova i za slikanje. Htio bi malo bolju kameru.

Hvala

0 0 hvala 0
13 godina

Pozdrav!

Upadam kao padobranac, ali trebam savjet. Brat uzima novi mob do 1400kn max. Kako zeli jaku batreiju i oporan mob upao nam je u oci OUKITEL K4000pro?

Sto mislite, ima li tko kakvih iskustava?

coffe,coffe,coffe.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Držao sam 2 mobitela tog Oukitel proizvođača, jedan je imao 1GB rama a drugi ne znam i oba su bila katastrofa, spori, a nije nešto puno ni bilo instalirano na njih, osnovne stvari, fb, viber, lampa i još možda 2-3 aplikacije. Ne znam da li su svi tako loši i spori.

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.4.2016 11:20 (Haker_x).
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina

Redmi 3 ima 4100 bateriju, pogledaj njega

15 godina

Bok ekipa, trebam pomoć.

Uskoro mi ističe ugovor u Vipu i sredinom 5mj mogu produžiti ugovor i uzeti mobitel.

Pa sada, zanima me koji bi preporučili da sa tarifom L  izađe sveukupno 260kn mjesečno. Hvala vam na pomoći unaprijed :)

Nokia Lumia 930 Windows 10 Mobile FTW
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.4.2016 18:52 (Nocio).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Galaxy s6 je ako se dobro sjećam točno 260?
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Htjela bi kupiti novi mobitel pa me zanima sto mislite o lenovo vibe p1? Isplati li se za te novce (2300-2500 kn) kupiti neki drugi ili taj? 
Hvala :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.4.2016 11:30 (May94).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Jel to samo i isključivo novi iz trgovine?

Jer na njuškalu možeš naći praktički nove S6 ili G4, ili stare mjesec dva, s garancijom 2 godine... Po meni su njih dva bolji izbor.

P1 sigurno nije loš, ali nije baš ni toliko dobar za te novce.

youtube.com/mislavbusic
12 godina

Huawei P8 KLIK

Sony Xperia Z3+ KLIK

14 godina

Kupila cura taj lenovo, u roku tjedan dana na servisu završio i sad ima navlačenja s njima oko toga xD

Još bolje, kupila njena majka lenovo, u manje od tjedan dana isto na servisu završio.. 

Zanimljiv slučaj, na oba modela navodno matična neispravna. Ovako nije loš mobitel, lijepo izgleda, ali meni je ovo bilo dovoljno da se ogradim od njih, ne kažem da je mob loš, ali mislim da se može i bolje proci

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.4.2016 11:57 (mate213).
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina

Ja Lenovo izbjegavam u širokom luku  toliko sam se načitao loših komentara o njihovim uređajima, također kad se još na to nadoda slučaj gdje je od prijatelja sestra prije jedno godinu dana uzela neki Lenovo (također je koštao podosta novaca) prvo je štopao kao nenormalan od početka korištenja (ne znam sada koji je točno bio model ali znam da je hardwerski zbilja bio dobar uređaj), odnjeli na servis, zaključili da se procesor pregrijava i dobila je drugi nakon određenog perijoda čekanja, taj drugi u roku mjesec-mjesec i pol dana potpuno rikne 

9 godina
neaktivan

Ko sto je mate213 napisao, imala sam ga 3 dana ali je tvornicki neispravan. Mobitel je za svoje karakteristike odlican, ne steka, radi brzo i koliko sam citala po forumima ljudi nisu imali sa tim modelom nikakvih problema, vise manje su svi zadovoljni s njim. Zato me zanima sto mislite od lenovo mobitelima opcenito, jesu li dovoljno kvalitetni za te novce ili da bolje nadoplatim jos 500 kn pa uzmem neki samsung/sony, koji su poznatiji (ove ko sto su meizu, xiaomi ne bi htjela). Sa huawei mobitelima nemam iskustva, do sad sam imala sony-a pa moze i o njima ako netko zna više kakvi su 

0 1 hvala 0
14 godina

Eto vidiš. Neki stvarno nemaju sreće, ja otkad imam mobitele nikad problema, od siemensa preklopnog nekog, preko dvije nokie onda , sony-a (dobro, on je radi slabijeg hardvera počeo nakon nekog vremena lagano štekati, al nije bio pokvaren il slično), do sad samsunga, a neki baš nalete pa sami problemi kaj god kupe..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
E hbg te koji nebi htjela su kvalitetniji brandovi od lenova i nude vise za isti nova. lenovo je na dosta mobitela imao problema. Pogledaj onda neki huawei
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
12 godina
May94 kaže...

Ko sto je mate213 napisao, imala sam ga 3 dana ali je tvornicki neispravan. Mobitel je za svoje karakteristike odlican, ne steka, radi brzo i koliko sam citala po forumima ljudi nisu imali sa tim modelom nikakvih problema, vise manje su svi zadovoljni s njim. Zato me zanima sto mislite od lenovo mobitelima opcenito, jesu li dovoljno kvalitetni za te novce ili da bolje nadoplatim jos 500 kn pa uzmem neki samsung/sony, koji su poznatiji (ove ko sto su meizu, xiaomi ne bi htjela). Sa huawei mobitelima nemam iskustva, do sad sam imala sony-a pa moze i o njima ako netko zna više kakvi su 

Eto linkao sam ti gore (prvi post na ovoj stranici) dva uređaja (Huawei i Sony) za 2.500kn. 

Huawei već godinama pravi izvrsne uređaje, evo ti recenzija za gore spomenuti P8 

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.4.2016 13:34 (ibme74).
9 godina
neaktivan

Hvala, budem pogledala pa odlucila kaj cu uzeti 

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Bolje uzmi Sony z3 neg z3+
Z3+ ima 810-tku i nenormalno se pregrijava

0 0 hvala 0
12 godina

Čitao sam da je taj problem riješen sa updejtom od sonya... kako god, ja bi joj svkako bolje preporučio Huawei P8...

12 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice