Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.045
|
čitano: 12.543.847
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
tonchy kaže...
A sto mislite o OnePlus One? Naravno ako se moze nabaviti

Oprosti ako smo te previdjeli ili zaboravili, odgovor glasi: Sve najbolje. Ako ga možeš nabaviti po relativno pristojnoj cijeni samo naprijed, nećeš pogriješiti jer koliko čujem od poznanika i po forumima stvarno je vrhunska vrijednost za taj novac i jako malo stvarnih problema imaju u redovnom korištenju. 

13 godina
bubimir13 kaže...

Ok trolleru, prihvačam izazov

Trolleru? Pa pokreni sine neku aplikaciju  natrpaj RAM ko na mojoj slici lolic

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
13 godina
neaktivan
Kordy kaže...

Pitanje nevezano uz temu, koja je realna cijena Nexusa 4 (16gb), kao nov i garancija još manje od mjesec dana?

bubimir13 kaže...

1200 cirka...

Znaci nema sanse. Za 1300 se lako nadje Nexus 5, a i za kojih 100 kn vise i G2. 1200 za Nexus 4 je previse.

Realno nekih 900 kn. Iako je dobar aparat, stari procesor, losa kamera za danasnje standarde i 99% nema garancije.

Ako nadjes budalu koja ce ga kupit za 1200, prodaj odma :)

youtube.com/mislavbusic
10 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Pozdrav svima.

Kupio bi novi mobitel i imam dilemu pa Vas molim za pomoć.

Jiayu S3 advanced ili Meizu M2 note ?

Hvala

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
EchoOne kaže...
Kordy kaže...

Pitanje nevezano uz temu, koja je realna cijena Nexusa 4 (16gb), kao nov i garancija još manje od mjesec dana?

bubimir13 kaže...

1200 cirka...

Znaci nema sanse. Za 1300 se lako nadje Nexus 5, a i za kojih 100 kn vise i G2. 1200 za Nexus 4 je previse.

Realno nekih 900 kn. Iako je dobar aparat, stari procesor, losa kamera za danasnje standarde i 99% nema garancije.

Ako nadjes budalu koja ce ga kupit za 1200, prodaj odma :)

Il sam sljep ili krivo gleda pa na njuški ne mogu naći N5 za tu lovu već skuplje. Možda se potrefi jedan-dva primjerka ali generalno su N4 oko 1000-1200 a N5 oko 1500 kad sam zadnji put tražio. Osim toga lik treba to utopit pa uvijek kažeš ''optimističnu'' cijenu 

12 godina
neaktivan
chaselol kaže...
bubimir13 kaže...

Ok trolleru, prihvačam izazov

Trolleru? Pa pokreni sine neku aplikaciju  natrpaj RAM ko na mojoj slici lolic

Micek jesam, od 1700~ RAMa zauzeto je bilo oko 1100 (pisalo mi je da je 37% RAMA bilo slobodno u jednom trenutku) tak da tvoj argument je invalid. I koji je tvoj problem? Očito imaš defektni primjerak i traži pomoć servisa a ne tu spammat temu. 

15 godina

Dobar dan, tražim jedan smartphone oko 1000kn. Naša sam jedan noviji samsungov "Samsung Galaxy J1, SM-J100 Dual" koji je taman malo jeftiniji i izgleda dobar.

Ima li tko iskustva s ovim mobitelom?

Mislite li da bi neki malo skuplji bio puno bolji od ovog?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ova tema se treba zvati Bubimir i ego tripovi

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Za do 1000kn je malo teže naći kvalitetniji uređaj, ali kloni se ti toga jer ima dvojezgreni procesor i samo 512mb RAMa. Rađe nađi za tu cifru LG Spirit koji je puno bolji uređaj, ili ako ti je bitna baterija Sony Xperia E4 ili E4g. A imaš oke te cijene (1000kn) još i Huawei Honor 3C. Pa vidi ako možeš nešto izmudrijat da to ispadne oko te cifre.

14 godina
odjavljen
1.Lovac kaže...

Dobar dan, tražim jedan smartphone oko 1000kn.

Ako u obzir dolazi rabljeni mob, onda ti je moja preporuka da se makneš od jeftinih androida i za te novce uzmeš još uvijek solidan iPhone 4 ili ako se možeš protegnuti parsto kuna pa 4s.
To su još uvijek odlični mobiteli, pogotovo za te novce za koje se sad prodaju, a da ne pričam o tome koliko su bolji od bilo kojeg, pogotovo novog iz dućana, androida do tih novaca.

Vjv će mi lupat TD, al govorim ti iz osobnog iskustva 

13 godina

Za 1000kn sam uzeo ženi uredan Z1c. Mobitel leti i vjeruj mi nije mu ni Iphone 4s, a pogotovo Iphone 4 ravan. Bolji su jedino u cijeni ekrana ako se isti polupa, ali ni za ovaj više nije puno kad se naruči s ebaya... Naravno ako voliš IOS ili WP os nemamo o čemu puno raspravljati onda traži što ti odgovara...

Pucaaaajjjj :)
14 godina
odjavljen
bNeo kaže...

Za 1000kn sam uzeo ženi uredan Z1c. Mobitel leti i vjeruj mi nije mu ni Iphone 4s, a pogotovo Iphone 4 ravan. Bolji su jedino u cijeni ekrana ako se isti polupa, ali ni za ovaj više nije puno kad se naruči s ebaya... Naravno ako voliš IOS ili WP os nemamo o čemu puno raspravljati onda traži što ti odgovara...

Neznam kak i od koga si nasao Z1c za 1000kn ja ih po njuski jos uvijek vidim 1500+ (naravno ove funkcionalne i ispravne).

13 godina

Istina sad ih možda baš i nema, ali bude povremeno. Ljudi cijene od 1100-1300 i svatko će spustiti malo. Ili uzmi neki s polupanim ekranom za 500 ili manje i naruči si komplet ekran i touch s ebaya za manje od 300kn i ugradi ili plati nekom da ti ga ugradi i to je to...

Pucaaaajjjj :)
13 godina
bubimir13 kaže...

Micek jesam, od 1700~ RAMa zauzeto je bilo oko 1100 (pisalo mi je da je 37% RAMA bilo slobodno u jednom trenutku) tak da tvoj argument je invalid. I koji je tvoj problem? Očito imaš defektni primjerak i traži pomoć servisa a ne tu spammat temu. 

Spamas ti sine temu sa neprovjerenim cinjenicama. Z3 se pregrijava, to je cinjenica i zdravo.

Uredjaj mi nije defektan, ljudima radi i preko 60°C pod jacim opterecenjem. Sve dok je ispod 65°C njihova politika je - IT'S OK. Prodacu ciglu, nikad vise Sony, otkad je raskinuo sa Ericssonom nemaju telefona da valja, ili su im ekrani k'o od najjeftinijeg stakla (pucaju samo tako) ili se pregrijavaju. To su cinjenice pa sad, ko voli nek izvoli, dalje od mene.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
13 godina

Bok  frendica traži mobitel (novi mora biti) do cca 1000kn, izdvojili smo ova 3, jel može bolje od toga haha i koji od ta 3 bi bio najbolji? Hvala unaprijed! 
http://www.gsmarena.com/sony_xperia_e4g-7059.php
http://www.gsmarena.com/microsoft_lumia_535-6791.php
http://www.gsmarena.com/lg_spirit-7052.php

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

LG bi po mom mišljenju bio nekako optimalan, eh sad nisam čitao recenzije kako se ponaša sa štekanjem ali po ovim specifikacijama trebalo bi sve šljakat veoma dobro. Teško da ćeš išta bolje bez nekih kompromisa naći za tu cijenu.

12 godina
neaktivan

ekipa, moze preporuka dva tri najbolja mobitela do 2400-2500 kn? iz ducana, eventualno njuskalo ali da je mobitel nov, neotvaran, otkljucan i da je moguca osobna primopredaja u splitu. hvala

0 0 hvala 0
17 godina

Pozdrav!

Gledao sam na netu kineske mobitele za oko 150€ pa me zanima što ima u tom cjenom rangu. Bitno je da ima android i ok kameru. Možda bi uzeo i rabljeni ali bojim se prijevare.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
prefontaine kaže...

ekipa, moze preporuka dva tri najbolja mobitela do 2400-2500 kn? iz ducana, eventualno njuskalo ali da je mobitel nov, neotvaran, otkljucan i da je moguca osobna primopredaja u splitu. hvala

http://www.njuskalo.hr/lg-g3/lg-g3-32gb-oglas-16118024

S obzirom da ti je u Splitu isplati se pogledat, dobra je prilika

http://www.njuskalo.hr/huawei-mobiteli/huawei-p8-zapakirano-5.2-octa-core-3gb-ram-oglas-15691923

http://www.njuskalo.hr/huawei-mobiteli/huawei-ascend-p7-crni-nov-sve-mreze-garancija-2-god-zamjena-oglas-15605024

http://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy-a5/samsung-galaxy-a5-bijeli-sve-mreze-oglas-16068980

What a lovely day.
13 godina
neaktivan

Evo, na kraju se u zadnji čas promijenio plan pretplate i na kraju uzet desire 620. Koristit će ga starije generacije(pozivi, poruke, viber, malo surfanja) tako da se nadam da tatu neće razočarat?!

What a lovely day.

0 0 hvala 0
17 godina

Društvo... Može jedna molba?!

Treba mi preporuka za novi mobitel. Cijena mu ne bi trebala prelaziti 400€ (živim u Njemačkoj pa mi ne trebate tražiti na Njuškalu).

Za sada preferiram dva uređaja, Huawei Ascend Mate 7 i LG G3 32GB... Što je po vama isplativije od ova dva? Ima li nešto bolje za te novce?

Unaprijed hvala!

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Vrlo solidan izbor, nadam se da će se tati svidjet :D

12 godina
neaktivan
cro_blue kaže...

Društvo... Može jedna molba?!

Treba mi preporuka za novi mobitel. Cijena mu ne bi trebala prelaziti 400€ (živim u Njemačkoj pa mi ne trebate tražiti na Njuškalu).

Za sada preferiram dva uređaja, Huawei Ascend Mate 7 i LG G3 32GB... Što je po vama isplativije od ova dva? Ima li nešto bolje za te novce?

Unaprijed hvala!

Ja bi ovdje išao na provjeren izbor u vidu LGa, ako ga možeš dobit za tu lovu (u Saturnu je skuplji koliko vidim). Provjerene alternative bi ti mogle biti OnePlus One ako ga ima gdje, Xperia Z3, i nisam siguran za cijenu Huawei P8 ali isto bi se trebao šuljati tu negdje oko te cifre. Možda i jedan od Lenovo Vibe ako ga ima po toj cijeni.

14 godina
prefontaine kaže...

Alcatel Idol 3 5.5" iz Linksa...

15 godina

Dobro ako su svi mobiteli do 1000kn tako loši, onda neki vrhunski do 1500 postoji li?

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
15 godina
13 godina
neaktivan
What a lovely day.
12 godina
neaktivan

bravo columbo!

Brz ti je jezik :) Glavno da ti pametuješ!

Prvo pročitaj, pa ces vidit da ne traži polovan

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice