Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.473
|
čitano: 12.954.890
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
MARKOZD15 kaže...

G2, Z1 u tom cjenovnom rangu ili N5 cak

Mozda za njega G2 ili Z1 prije N5, on je ipak malo vise orijentiran za geekove... Mada dapace, mozes ga apsolutno koristiti koliko i ostale, al eto.. :)

Eh, mos i S4 za te novce nac ako bas Samsung hoces (novi, njuska jel), al po meni G2 bestbuy (imo sva 4)

15 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Je li se isplati uzimat ove kineze zopo zp998 ili nista od toga?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Sto da ne?

16 godina

Koji od ova tri kod tcoma: xperia m2, htc desire 610, lumia 630? htc i xperia 198kn, lumia 18kn (uz neki ugovor...).

Ja sam savjetovao lumiu 630 zbog niske cijene i jer mi se cini da ce radit bolje nego navedeni androidi, ali buduci da je kamera prioritet, sta bi bio najbolji izbor?

3 Lumia 630, 18kn
2 Sony Xperia M2, 198kn
3 HTC Desire 610, 198kn
Windows Phone FTW
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Sony.

Vrhunska kamera.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
chaselol kaže...

Sony.

Vrhunska kamera.

A oce li stekat nakon nekog vremena kao npr Sony Xperia E? (ima je sestra i pocela je stekat nakon nekih mjesec dva koristenja).

Windows Phone FTW
15 godina
neaktivan
DommY kaže...
chaselol kaže...

Sony.

Vrhunska kamera.

A oce li stekat nakon nekog vremena kao npr Sony Xperia E? (ima je sestra i pocela je stekat nakon nekih mjesec dva koristenja).

hoce, jer je android

mozda ne kao xperia e, al hoce

12 godina
DommY kaže...

ja ti imam huawei ascend y300 i mobitel je tesko sranje, jako šteka do te mjere da mi se sve zna zamrznuti i onda bi ga najradije tr*snuo u zid, nakrcan je tvornički sa glupostima od aplikacija, jedino pozitivno kod tog mobitela je njegova kvalitetna izrada ostalo je sr*nje, ekran je ok ako ga gledas izravno ali vec pod kutevima gubi na vidljivosti.

sve mi se cini da cu preci na wp8 phone. 

12 godina
odjavljen

Pozdrav,
evo trebala bi pomoc i vaše misljenje ako netko ima neke od navedenih... sto je bolje, lošije itd. od sljedecih modela

1. ALCATEL One Touch Idol 6030D 1400 kn

2. MODECOM Xino Z46 X4 (neki novi poljski prica se da je ok, 1300 kn)

3. PRESTIGIO MultiPhone 5455 DUO 1200 kn

(karakteristike su pod linkom)

Ako netko ima nesto drugo i zna da je bolje/kvalitetnijem, a da je unutar ovog cjenovnog rangu neka slobodno napiše.
Unaprijed zahvaljujem. {#}

0 ALCATEL One Touch Idol 6030D
1 MODECOM Xino Z46 X4
0 PRESTIGIO MultiPhone 5455 DUO

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Ne kužim zašto bi Android trebao štekati nakon 2 mjeseca. Moj M8 radi flawless od početka i do sada, kao što je i Z radila. 

3 0 hvala 0
13 godina
chaselol kaže...

Sony.

Vrhunska kamera.

Kamera od m2 je popljuvana u svakom reviewu xD

16 godina
neaktivan
roby27 kaže...

ja ti imam huawei ascend y300 i mobitel je tesko sranje, jako šteka do te mjere da mi se sve zna zamrznuti i onda bi ga najradije tr*snuo u zid, nakrcan je tvornički sa glupostima od aplikacija, jedino pozitivno kod tog mobitela je njegova kvalitetna izrada ostalo je sr*nje, ekran je ok ako ga gledas izravno ali vec pod kutevima gubi na vidljivosti.

WP jest dobar, brz, ali su im manjak neke aplikacije koje se prave samo za android i ios, a sto se tice ugla gledanja, Lumia 630 razvaljuje, ne crni ekran iz kojeg god ugla ga pogledam, kao što to radi moj monitor.

Ako imaš neke aplikacije koje ti baš trebaju, javi da provjerim je li imaju na WP8.1, jer vjerovatno ako se pravi ta i ta aplikacija, da se pravi za sve WP8 mobitele, bez obzira na rezoluciju.

http://www.speedtest.net/result/3149309179.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
12 godina
neaktivan
TheMenstalist kaže...

Najbolje što se može naći do 1400 Kn, važno je samo da je novi i dostupan u Hrvatskoj.

BUMP!

Ako sam ti pomogao stisni HVALA ! LP! :)
15 godina

Imas ti dosta aplikacija za wp ko na androidu ali kvaliteta tih aplikacija je na razini onoga sto je bilo na androidu prije 2 godine, nemas postene youtube aplikacije osim metro tube-a ali on ti ne prikazuje watch history stoga mi je polu-upotrebljiv, facebook aplikacija tesko smece, ne prikazuje slike u komentarima, fali puno opcija kojih imas na verziji za android i ios(tako je sa svim aplikacijama, jednostavno imaju najosnovije a dodatne opcije u aplikacijama ko na androidu jednostavno nisu ubacili), preko browsera facebook prikazuje pola slike a pola kao da izreze, vec dugo je taj bug prisutan, messenger isto smece, fali jos par godina da bi to bilo kak se spada, instagram je kolko tolko ok, za sve te aplikacije kad se prvi put prijavljujes preko npr. facebooka(instagram, messenger, bilo koja druga aplikacija na koju se mozes registrirat facebookom ili mailom) trazi te da upisujes e-mail i sifru dok na androidu automatski povuce te podatke i sam te prijavi, o tome pricam zasto ne naprave kak se spada, zasto zaostaju u takvim stvarima, naprave dobar sustav koji ne lagga a aplikacije su k*rac...nemas postene aplikacije za slusat muziku( dosad nisam nasao ni jednu koja ima EQ), najstabilnija mi je sluzbena od MS-a ali nije nesto bajna, ove ostale imaju dosta bugova i niko ih nece popravljat, accu weather vec par mjeseci ne dobiva update a na wp 8.1 se rusi odma cim udes, spori su ko puzevi sa izdavanjem nekakvih azuriranja za aplikacije, sjecam se na androidu pa to je max 2 tjedna trajalo za update aplikacije ako je zezao neki bug, ali eto kolko ga mrzis zbog takvih stvari tolko ga i volis zbog stabilnosti sustava, super kamere, odlicne navigacije, sporije trosi bateriju i tak...WP nije savrsen OS ali kad bi imao aplikacije na razini androida(usporedujem stalno s androidom jer sam prije mjesec dana presao na WP) onda bi bio taman, ovako nezz, moze proc kod nekoga kome nije nista bitno osim te stabilnosti a opet nije tolko zatvoren sustav kao iOS

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.10.2014 15:07 (domac5).
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
TheMenstalist kaže...
TheMenstalist kaže...

Najbolje što se može naći do 1400 Kn, važno je samo da je novi i dostupan u Hrvatskoj.

BUMP!

Probaj na njuski piknut xperiu m2. Imas novih zapakiranih 1300kn na njuski sa svim papirima

16 godina
neaktivan

Facebook aplikacija jest smece, ja kada sam vidio da ne mogu dodati fotografiju u komentar, odmah sam odustao od nje i ulazim preko browsera gdje mogu da ubacim fotografiju u komentar, a za messanger sam pročitao dosta toga, da prihvacanjem i instaliranjem aplikacije nema šta se ne prihvati, zato sam je i izbrisao, a tačno je da preko browsera ne prikazuje cijele fotografije, osim onih koje su shaerovane preko nekog drugog servisa, one koje su uploadovane na facebook ne prikazuje čitave.
Za accu weather ne znam, ne pratim bas vremensku prognozu, a za youtube koristim "YouTube HD"  program, gledam, downloadujem klipove u HD-u i slično, on pokazuje watch history.
Instagram ne koristim.

Standardna aplikacija za glazbu nema EQ, to sam baš sada vidio, imaju shuffle i repeat, a EQ nemaju, dok se sluša preko mobitela to baš i nije potrebno jer svako povećavanje uništaje zvučnik, a kada se priključi na externe zvučnike, to je već druga priča.
Baterija jest poprilično dobra, 2-3 dana sa normalnim korištenjem(malo facebook, malo youtube, malo surfanje), s tim da održavam razinu osvjetljenosti ekrana što je niže moguće, i po noći smanjim osvjetljenost na najniži razinu, a o brzini ne treba ni govoriti, brzi je od većine androida istih ili sličnih specifikacija

http://www.speedtest.net/result/3149309179.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.10.2014 15:57 (Haker_x).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Gledao sam i lumie 625 i 630 te asus zenfone 5 (verzija s 1Gb rama)

Ako sam ti pomogao stisni HVALA ! LP! :)

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
TheMenstalist kaže...

Gledao sam i lumie 625 i 630 te asus zenfone 5 (verzija s 1Gb rama)

Ja se mislim nešto između ovih 1. ALCATEL One Touch Idol 6030D , MODECOM Xino Z46 X4 (neki novi poljski)

i PRESTIGIO MultiPhone 5455 DUO

15 godina
neaktivan
domac5 kaže...

youtube hd kao sto je kolega rekao

facebook ne koristim toliko, steta sto su odvojili messenger

za muziku je default skroz ok, eq imas u postavkama

al realno ako ti treba eq, kupi bolje sluse

accuweather ne koristim nego default msn weather, radi bez problema

eto toliko, a koristim wp tjedan dana

drugo, sto meni treba, se naslo bez problema

torrent, smb explorer, video player, citac stripova,...

cak i sve debilne drustvene mreze koje moji idiotski pomodni prijatelji koriste

a usporedujuci s vecinom ljudi s androidima, imam vise aplikacija sad

nego ce oni ikad imati. jednostavno vecini ljudi ne treba toliko

al za prekinit poziv im treba 15puta lupnit end {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.10.2014 16:21 (apoteka).
15 godina
apoteka kaže...
domac5 kaže...

za muziku je default skroz ok, eq imas u postavkama

al realno ako ti treba eq, kupi bolje sluse

accuweather ne koristim nego default msn weather, radi bez problema

imam ali 7 band EQ a ja sam dosad imao namjesteni 10 band, bas mi je zvuk bio brutala na power amp playeru a tu jbg mogu samo uzet neki vec namjesteni bass bost a to nije ni blizu onome sto sam imao prije al neka necu im tolko zamjerat...

ma nije meni do accuweathera i ja koristim default msn aplikaciju za to sad ali uzeo sam accuweather kao primjer, da je neka druga aplikacija u tako losem stanju mislim da bi mi mladost prosla dok dode update

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
16 godina
neaktivan
apoteka kaže...

al za prekinit poziv im treba 15puta lupnit end {#}

Ja jucer slucajno pritisnuo i poceo zvati nekoga, onda pritisnem windows "tipku" pa mi to minimiziralo, čujem ja da zvoni ali kako da prekinem i vidim na vrhu ekrana notifikacija, kliknem i onda prekinem prije nego mi se ta osoba javila haha

Odavno nisam vidio bolji zadnji bumper, naručivao sam prijateljima zadnje zastitne oklope za vise mobitela, ali nisam vidio ni približno sličan ovome, ovaj kada sam vidio, osvojio me.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.10.2014 16:53 (Haker_x).
13 godina
roby27 kaže...

Ja isto imam y300 u kuci, nakon sto sam stavio custom rom telefon leti. Friziraj malo telefon

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.10.2014 16:57 (chaselol).
14 godina

Pošto mi nitko nije odgovorio u prošlom pitanju, napravit ću anketu. Znači trebam KVALITETAN telefon, izradom i materijalima ( metal/staklo ima prednost ), nema neko posebno novčano ograničenje, ali lupat novac bzvz ne planiram, U obzir dolazi SVE od iphonea ( osim novog 1000e za mob neplaniram dat nikako ) do drugih telefona pa i kinzi ako bi ih negdje povoljno mogo naručit. Možda bi išo na Iphone 5 kad bi ga uspio negdje nać novog zapakovanog s dosta memorije 32/64gb jer mi je praktičan manji ekran a kvalitetan je po pitanju izrade.

3 IPhone 5/4
5 M7/M8
3 Xperia Z,Z1,Z2
13 LG G2/G3
1 Ostalo (navedite u odgovoru)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

M8 ili Z2, probaj kupi, točka.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Je li sigurno odavde kupovat i je li mozda neko sa foruma uzeo http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-LG-G2-D802-4G-LTE-Quad-Core-32GB-13MP-Android-Mobile-Phone-Black-Unlocked-/281435055233?pt=UK_Mobile_Phones&hash=item4186d62481 ili da se okrenem njuskalu i dodam jos 500kn. Hvala unaprijed.

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
buterino kaže...

Je li sigurno odavde kupovat i je li mozda neko sa foruma uzeo http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-LG-G2-D802-4G-LTE-Quad-Core-32GB-13MP-Android-Mobile-Phone-Black-Unlocked-/281435055233?pt=UK_Mobile_Phones&hash=item4186d62481 ili da se okrenem njuskalu i dodam jos 500kn. Hvala unaprijed.

Pa vidiš da od 1789 trgovanja (prodaja/kupovina) ima 99.5%, što je solidno, tako da možeš kupiti.

15 godina
neaktivan
Deawood kaže...
buterino kaže...

Pa vidiš da od 1789 trgovanja (prodaja/kupovina) ima 99.5%, što je solidno, tako da možeš kupiti.

Uz ovo dobijem 1 godinu garancije. Jesu li onda garancija i servis priznati u Hrvatskoj i je li na ovo placam kakvu carinu ili pdv..

14 godina
odjavljen
buterino kaže...
Deawood kaže...
buterino kaže...

Uz ovo dobijem 1 godinu garancije. Jesu li onda garancija i servis priznati u Hrvatskoj i je li na ovo placam kakvu carinu ili pdv..

Vjerojatno šalješ natrag k njemu pa plaćaš poštarinu. Ne plaćaš jer je iz Velike Britanije.

16 godina
Deawood kaže...
buterino kaže...
Deawood kaže...
buterino kaže...

Vjerojatno šalješ natrag k njemu pa plaćaš poštarinu. Ne plaćaš jer je iz Velike Britanije.

Kaj se ne plača pdv na ovo? piše item location:Hong kong{#}

14 godina
odjavljen

Onda se ne isplati, plaća se PDV 

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice