- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
@Gamer34 Pa kupio bih neki mobitel do 350 KM
@Gamer34 Pa kupio bih neki mobitel do 350 KM
Moto G je dobar mobitel tj. specifikacije su dobre, ali mi se ne svidja dizajn mobitela i ne svidja mi se losa kamera, tako da me i ne privlaci bas previse
Ako mozete dati jos neki prijedlog, znaci nesto do 350 KM
Sta mislite da ima li neki LG optimus fin za tu cijenu ? I da li se isplati dati 365 KM za LG G2 mini gledajuci na njegove specifikacije i ostalo?
Odlucih se za moto g. Gdje bi mi bilo najjeftinije narucit?

Pozz neki dan kupio htc one x 32gb preko njuskala (htio sam uzeti s3) i mogu vam reci da me je mobitel preporodio ,prije sam imao lg 4x ali sada sam odusevljen za 1100kn best buy i sa s3 nemos pogrjesiti...

Pozz neki dan kupio htc one x 32gb preko njuskala (htio sam uzeti s3) i mogu vam reci da me je mobitel preporodio ,prije sam imao lg 4x ali sada sam odusevljen za 1100kn best buy i sa s3 nemos pogrjesiti...
Kad s 4X-a pređeš na bilo šta drugo, moraš bit oduševljen.
Imao sam 4X, bio je dobar prvih par dana.
samo da kazem da sam narucio tablet preko mobicity.co.uk (tablet za koji je pisalo da je u stocku i da je dostava odmah), da bi se nakon placanja ispostavilo da ipak nije u stocku i da moraju cekati da njima dodje tablet u skladiste pa da ga posalju meni
od placanja je proslo vec tjedan dana i tablet i dalje nisu dobili niti poslali
na ticket se vise ni ne javljaju
koliko citam po netu, dosta ljudi ima slicne probleme
toliko o mobicity..
edit
ne kontam cemu downvoteovi
rijec je o portalu s kojeg dosta ljudi narucuje mobitele (dobio sam preporuku za taj portal s ovog foruma lol)
samo sam htio podjeliti svoja iskustva sa navedenom trgovinom, da se netko drugi ne bi iznenadio
ali ako je vama laganje na njihovom portalu (kao i izbjegavanje customera) OK onda super za vas ^^
Hrvatski mentalitet, sve bi jako jeftino, odmah, kvalitetno... Djeco draga, kolko para tolko muzike, ako vam se neda čekati kupite u nekom hrvatskom dućanu, dajte više para i točka.
samo da kazem da sam narucio tablet preko mobicity.co.uk (tablet za koji je pisalo da je u stocku i da je dostava odmah), da bi se nakon placanja ispostavilo da ipak nije u stocku i da moraju cekati da njima dodje tablet u skladiste pa da ga posalju meni
toliko o mobicity..
Počni plakati kad ti ga ne pošalju za 20 dana. A dotad ih pilaj po mailu.
Hrvatski mentalitet, sve bi jako jeftino, odmah, kvalitetno... Djeco draga, kolko para tolko muzike, ako vam se neda čekati kupite u nekom hrvatskom dućanu, dajte više para i točka.
hrvatski mentalitet? prije bih rekao zdravo razumski europski mentalitet
ako na stranici proizvoda stoji veliki zeleni natpis da je proizvod IN STOCK (ready for sipping) onda ocekujem da necu morati cekati tjedan dana da njima taj proizvod dodje u njihovo skladiste i tek onda mi ga posalju
u europi se ovakve stvari ozbiljno shvacaju (radio sam za jednu vecu firmu sa sjedistem u svicarskoj - svaki put kad bi bio neki problem, morala je firma odmah placati penale) i takve stvari ne bi trebale biti dozvoljene (lazno oglasavanje)
tako da da, naravno da bih sve odmah ako pise da se salje odmah
da mi ne muljaju
i platio sam taj tablet dosta para tako da bi trebalo biti i dosta muzike
ili samo sto nas tu hebu u zdrav mozak bi trebalo biti OK da nas hebu i svi ostali?
Hrvatski mentalitet, sve bi jako jeftino, odmah, kvalitetno...
Cudi me da niko nece skupo a lose majku mu....
Može preporuka moba do 3k kn?
Mora bit odma dostupan,jer mi je hitno. (novi,ne rabljeni,bez ugovora,otkljucan na sve)
Smrad od HTC One V otišao sam od sebe,zaključo ga dok išao u hlad,počeo se grijat i prdnul.
Andorid ftw,po mogučnosti 4.4 (nemora po stocku,ali da se može upgradeat bez roota).
Od 4-5",što bolja kamera i što više rama.
Galaxy S4, LG G3 (3200 kn), Nexus 5...
EDIT: Nisam vidio da si napisao 4-5", G3 je 5.5"
Može preporuka moba do 3k kn?
Mora bit odma dostupan,jer mi je hitno. (novi,ne rabljeni,bez ugovora,otkljucan na sve)
Smrad od HTC One V otišao sam od sebe,zaključo ga dok išao u hlad,počeo se grijat i prdnul.
Andorid ftw,po mogučnosti 4.4 (nemora po stocku,ali da se može upgradeat bez roota).
Od 4-5",što bolja kamera i što više rama.
Trgovina ili njuskalo? Iz trgovine je najbolji Nexus 5 ili LG G2.
toliko o mobicity..
edit
ne kontam cemu downvoteovi
rijec je o portalu s kojeg dosta ljudi narucuje mobitele (dobio sam preporuku za taj portal s ovog foruma lol)
samo sam htio podjeliti svoja iskustva sa navedenom trgovinom, da se netko drugi ne bi iznenadio
ali ako je vama laganje na njihovom portalu (kao i izbjegavanje customera) OK onda super za vas ^^
ako si plaćao preko paypala možeš dobit povrat nakon 40 dana ako ne pošalju. ja sam čekao 10-ak dana da bude in-stock i još 3-4 da stigne dhl-om.
s obzirom da nisam platio shiping, pdv niti carinu čekao bih ga i dva mjeseca, jer su telefoni 20% jeftiniji nego igdje na webu
Trgovina.
Znači izgleda da će nexus 5 past.
Prst u oko mi je njegova baterija,ali dobro.

Neću rootat,pošto ima 4.4,tako da.....
Gameru,
vidim da ga ti imaš,pa jel mi možeš napisat koji dojam imaš o njemu?
i mane i vrline.
Neću rootat,pošto ima 4.4,tako da.....
Gameru,
vidim da ga ti imaš,pa jel mi možeš napisat koji dojam imaš o njemu?
i mane i vrline.
http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/nexus-5/197893.aspx Prelistaj malo. Uglavnom je ekipa prezadovoljna.
Skoro 2 godine na ovom forumu i to mi nije palo na pamet.
VELIKO HVALA!
G2... Kakav nexus 5 ako moze g2 piknut.
Ima bolji ekran,kameru,knock on,ir port i fora softverske opcije.
Nexus je nexus dobar all rounder ali stock je brate mili dosadan a covjek ne zeli rootati
I kod nas na njuskalu je g2 oko 2k kn dok nexusa 5 nema ispod 2500 sa hrv jamstvom.
U Smartsonu je g2 2999 dok je nexus 5 ja mislim 3399
https://www.svijet-medija.hr/art/mobitel-smartphone-lg-google-nexus-5-16gb-crni/52568
Ne zanima mene 32GB,ne mogu ni 8 GB SD karticu napunit.
(gledam 16 GB verziju)

Idem ja na petardu.
Mislio sam se od početka,ali bi me svašta kočilo.
Hvala svima,prebacujem se u temu za Nexus petardu :D
n5 je krnji lg g2 , stavi cm rom na lg g2 i dobis isto ko i n5 al bolje :D
Help.
Mama me živcira sa svojim glupim mobitelom do te mjere da mi dođe da ga bacim u zid. Pokvaren joj je zvučnik,pa se moram derati da me čuje,a mobitel je star ko isusov magarac.
Kupio bih joj mobitel na tipke. Čisto za pozive i poruke. Da baš nije najveće smeće.
Rang: do 700kn max.