jel itko narucivao ista sa ove stranice,mislim uzet note 3 pa se pitam koliko je pouzdana?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
HTC Desire 500 ili Samsung Galaxy Core Plus? Cijene su identične, a specifikacije dosta slične. Nekak mi se više HTC sviđa.
HTC Desire 500 ili Samsung Galaxy Core Plus? Cijene su identične, a specifikacije dosta slične. Nekak mi se više HTC sviđa.
Po meni je HTC bolji !
Imam dilemu između ovih modela.
Galaxy S5
Galaxy Note3
LG G2
XPERIA Z2(Zašto je još nema na tržištu?)
HTC M8
Trenutno imam GalaxyS4
Bitno mi je da baterija traje što duže,kamera bolja od one na S4,svakako da stane u džep
te dobar izlaz za slušalice.
Hvala!
g2 ili note3. g2 je kompaktniji i ima OIS, a mana mu je nedostatak sd utora
koju ce cijenu imati na njuskalu s4 akoju s5 u 9 mjesecu ?
g2 ili note3. g2 je kompaktniji i ima OIS, a mana mu je nedostatak sd utora
ili pak Xperia Z2 koje doduse jos nema na trzistu kod nas, ali ima sve sto je covjek naveo
bolje da nju priceka ako mu je vec u planu za kupovinu, nego da kupuje neke druge telefone koje nece opravdati njegova ocekivanja
s4 će biti 1856 kuna
s5 će biti po 2985 kuna
koju ce cijenu imati na njuskalu s4 akoju s5 u 9 mjesecu ?
otprilike onu koju su u 9. mj prošle godine imali s3 i s4 - a nije se previše mijenjala do prije tjedan dana
Izgleda da od Z2 ništa..Šteta jer mi se zbilja svidio.
Nakraju mi se izbor svodi između
Galaxy-a S5 ili Notea3.
Obadva uređaja su novi.
N3 je jeftiniji 100kn.
Stvarno mi je težak odabir.
Još gore jer ga planiram imati do izlaska sljedečeg flagshipa(S6..)
Inače ekipa kud stavite N3,dali vam stane u džep od traperica?
Zasto nista od z2
Jer su zeznuli s isporukom modela.
Pa nije sigurno dali stiže u Svibnju ili tek u Srpnju.
Svaki portal kaže drugačije.
Iako mobitel je vrh..
Čak su i ekran poboljšali.
Zbog toga imam na raspolaganju S5 ili N3..
HTC M8 je također otpao u startu zbog toga jer em je ružan,lošija kamera,zdepast..
Također molim da ko glasa nek i komentira,makar u PP
| 3 | NOTE3 |
|---|---|
| 8 | Galaxy S5 |
| 15 | Xperia Z2(ako je bude) |
Iako mobitel je vrh..
HTC M8 je također otpao u startu zbog toga jer em je ružan,lošija kamera,zdepast..
mobiteli su strava i nema najboljeg... Ljubitelj htc-a ce ti preporucit simens, ljubitelj samsunga ce vijerovatno glasat za sagem a sonyljupci ce biti na strani alcatela.... ;)
Ljudi sta kazete jel valja ovo ?
http://www.ebay.com/itm/5-0-3G-android-4-2-2-Quad-Core-CPU-2GB-RAM-memoria-de-4GB-desbloqueado-/251482891686?pt=ES_Tel%C3%A9fonos_m%C3%B3viles&hash=item3a8d8c65a6
Svida mi se zbog rama jer znam da androiud treba a 2 gb je ok.
Mob mislim koristit za zvat,fejs,skype,web i slusanje muzike
Ja mislim da je okej za 100 eura ?
evo nesto o
EDIT: salje se iz Spanjolske sto znaci NEMA CARINE ?!?!
Iako mobitel je vrh..
Zbog bolje kamere i jace baterije ja bi uzeo Z2.
Jos mi se ne svida ova Samsungova politika ogranicenja sustava sa Knoxom.
S5 ima nesto brzi procesor, no to ne mozes osjetiti u radu.
Da li ću se zeznuti ako sad uzmem Lumia 920? Planiram ga koristiti neke 2-3 godine. Nadam se da je dovoljno jak i brz za današnje potrebe (facebook,twitter,muzika,poneka igrica..)
naspram ostalih (android) prebrz ;)
meni je isto zapeo za oko,ispred 925 mi je.Al cekam da vidim sta ce biti kad dode 930 i dal cu se nekak moci ogrebat za njega.
iskreno po meni neces fulat,samo mi reci di ga mislis kupovat, oglasnik ili ? jer gledam nema ih vise uopce u slobodnoj prodaji
930 kad iziđe će mi biti preskup pa njega neću. 925 ima 16 gb(duplo manje) memorije i ne razlikuje se mnogo od 920.
Ja ću kupiti u jednoj prodavnici,univerzalno. Iz Bosne sam, pa ne vjerujem da dostavljaju izvan
za par mjeseci cu kupiti s4 ili s5 razlika u cijeni ce biti oko 100 eura mozda malo vise pa me zanima da li se uopce isplati uzimati s5 ili je bolje uzeti s4 ?
da po meni isto vise se isaplti 920 neg 925.AH steta,kod nas nigdje osim po oglasnicima nazalost :/
Što mislite o ZTE Blade V vs. Galaxy S3 mini?
Izuzetno je teško odlučiti se odnosno pronaći neki kompletan uređaj u ovom cjenovnom rangu, za poludit.
Gledajući ZTE, quad core je ogromna prednost, giga rama također ali kamera je kompletna koma i ima samo 4GB interne memorije.
Samsung mi je ipak nekako samsung, 16GB memorije, AMOLED, solidna kamerica, dvojezgreni procesor na gigaherc ako se ne varam.
Par stotina kuna razlike (ZTE jeftiniji).
Nikako pronaći mobitel...
EDIT:
Gledam i ZTE Blade Q, Alcatel One pop c7 (ili kako već - imaju užasne dezignacije modela) i još hrpu njih...
svi se vrte od cca. 1000 do 1300 HRK no uredno svaki ima neku prednost ili nedostatak po mom osobnom mišljenju naspram drugih.
Prvo i osnovno, gledam mob s više od 512 RAM-a jer znam iz prve ruke koliko to usporeno i neupotrebljivo zna biti.
S druge strane, štancaju mobitele s tih 512 RAM-a i četverojezgrenim procesorima pa sad ti budi pametan..
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s- ostao Nexus 5
Izuzetno je teško odlučiti se odnosno pronaći neki kompletan uređaj u ovom cjenovnom rangu, za poludit.
Gledajući ZTE, quad core je ogromna prednost, giga rama također ali kamera je kompletna koma i ima samo 4GB interne memorije.
Samsung mi je ipak nekako samsung, 16GB memorije, AMOLED, solidna kamerica, dvojezgreni procesor na gigaherc ako se ne varam.
Ima puno boljih alternativa, Lumia 520 ili jos bolje Moto G.
cca. max 1300 HRK
Ima puno boljih alternativa, Lumia 520 ili jos bolje Moto G.
Nebi ipak na kraju na WP (ne kupujem za sebe), Moto G treba izvana uzimati, nema izmjenjivu bateriju (nisam mogao vjerovati) i čak ne dolazi
ni s punjačem.
Van toga, odličan mobitel.
Dodatak, što više gledam ovaj Blade Q, više mi se sviđa.
Moto G je valja 3 puta bolji od svega kaj si naveo.
21. stoljece je, kupnja preko interneta odnosno servisa kao sto je paypal je jednako sigurna kao i kupnja u ducanu.
Broj punjaca za Android je ekvivalentan broju jabuka koje se prodaju na placu, imas ih di hoces po smjesnim cijenama
Necu nista imati od tvog odabira, niti meni ide u dzep, niti iz dzepa, al kad se kupuje mobitel onda se kupuje kvalitetno. Zasto kupiti Golf II(Blade Q), a isto toliko dodje i golf IV ili cak i V(Moto G).
Moto G je valja 3 puta bolji od svega kaj si naveo.
21. stoljece je, kupnja preko interneta odnosno servisa kao sto je paypal je jednako sigurna kao i kupnja u ducanu.
Broj punjaca za Android je ekvivalentan broju jabuka koje se prodaju na placu, imas ih di hoces po smjesnim cijenama
Necu nista imati od tvog odabira, niti meni ide u dzep, niti iz dzepa, al kad se kupuje mobitel onda se kupuje kvalitetno. Zasto kupiti Golf II(Blade Q), a isto toliko dodje i golf IV ili cak i V(Moto G).
Konkretno rečeno, kod Motorole mi apsolutno ne paše nemogućnost izmjene baterije i nemogućnost umetanja odnosno ne postojanje SD slota za karticu.
Morao bi ići na 16GB verziju sve i da se odlučim jer je 8GB minus system smješno malo za današnje potrebe uz takav mobitel, barem meni.
Van toga uređaj može biti zvijer ali je za moje potrebe deal-breaker.
Također, pay pal koristim godinama i apsolutno mi nije problem naručiti izvana no isto tako ću mirne duše
uzeti lišiji mob koji mogu u (nevjerojatnom) slučaju kvara ili neispravnosti putem Overseasa vratiti natrag kroz par dana.
Osobno imam SIII i prezadovoljan sam a ovaj uređaj (ZTE Q) uzimam za drugu osobu tako da mi se čini sasvim OK.
Svejedno, hvala na savjetu, kao što možeš viditi i po stisnutom gumbu 
Pozdrav, zanima me koji je najjači i najbolji android do 2000 kn? Gledao sam http://www.edigital.hr/Pametni_telefoni/Prestigio_MultiPhone_7600_Duo_Dual_SIM_pametni_telefon_Black_(Android)-p53257.html , taj mi se čini nekako najjači, nije mi važno da je mob marka, važno mi je da ima super jake performanse. Nije problem malo dići budžet
. Ili je možda ovaj zte bolji http://www.gsmarena.com/zte_grand_s-5240.php?
moze preporuka za 1400 kn ... sa HR garancijom 24 mj. preferiram bonbon ili tmobile . Ova dva dolje su u bonbonu...
| 9 | htc desire 500 |
|---|---|
| 1 | samsung galaxy core plus |
“Choose your battles wisely. Life is too short to spend it on warring. Fight only the most, most, most important ones, let the rest go.”
Pozdrav, zanima me koji je najjači i najbolji android do 2000 kn? Gledao sam http://www.edigital.hr/Pametni_telefoni/Prestigio_MultiPhone_7600_Duo_Dual_SIM_pametni_telefon_Black_(Android)-p53257.html , taj mi se čini nekako najjači, nije mi važno da je mob marka, važno mi je da ima super jake performanse. Nije problem malo dići budžet
. Ili je možda ovaj zte bolji http://www.gsmarena.com/zte_grand_s-5240.php?
Sony Xperia Z/Nexus 5.