Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.471
|
čitano: 12.951.816
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
maks0806 kaže...

Mislim da je nexus 4 vs s4 mini totalni no brainer.

Btw taj mob apsolutno NIKAD ne šteka. 

Jel su ga dobro ispolirali :)

meni se na nexusu 4 ne svidja samo 1 stvar..virtualne navigacijske tipke...

14 godina
neaktivan
Ziga kaže...

meni se na nexusu 4 ne svidja samo 1 stvar..virtualne navigacijske tipke...

To je stvar navike, ja nakon navigacijskih se ne bi nikad vratia na uređaj sa tipkom, kad moram koristit iphone ili s4 ili stagod uzasno me nervira kad moram pritisnit tipku. Tako da vjerujem da je to stvar navike.

Live and let live.
15 godina
odjavljen
Pomoć pri odabiru mobitela

Mene kod N4 jedino nervira loša kamera, a navigacijske tipke su zakon! 

Galaxy S5570-Nokia X2-Nokia Asha 302-Galaxy S6500-HTC Desire Z-iPhone 4s-GSmart Rio R1-GSmart GS202-Prestigio 4500-Xperia S-Galaxy S2-Note I-GSmart Maya M1 v2-Galaxy S3-Xperia Z

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Malo blesavo pitanje, ali kakva je šansa da cijena Galaxy Nexusa i9250 padne ispod 1700 kn na EU/UK shopovima? Znam da je skoro nikakva, al opet...

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
THK kaže...

Malo blesavo pitanje, ali kakva je šansa da cijena Galaxy Nexusa i9250 padne ispod 1700 kn na EU/UK shopovima? Znam da je skoro nikakva, al opet...

Rađe ciljaj na Nexus 4... Prije će njegova cijena bit tolika...

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
15 godina

poz! treba mi je dna brzinska informacija. idem uzet note 2 i zanima me mogu li provjeriti jel mobitel rootan i koliko je star.. ima li neki kod za starost i neka app za root?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
antagonist kaže...

poz! treba mi je dna brzinska informacija. idem uzet note 2 i zanima me mogu li provjeriti jel mobitel rootan i koliko je star.. ima li neki kod za starost i neka app za root?

Samo ti provjeri u kakvom je stanju uređaj. Lako ga kasnije vratiš na sve tvorničko ako je i bio rootan. Fizičko stanje uređaja (ogrebotine, pokvareni dijelovi...) ćeš malo teže vratit na tvorničko.

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
16 godina

molim pomoć, dakle uzeo bi neki novi telefon u tele2 ponudi na produženje pretplate. dvoumim se između lg l7 II i samsung galaxy s4 mini. iskreno, dovoljno mi je sve šta nudi lg al neki dan sam se igro malo sa samsungom i mogu reć da mi je fenomenalan. budući a imam tarifu 75 na pretplatu od 2 godine za lg moram dodatno plaćat 50 kuna mjesećno dok za samsung 75 dodatno ali i 300 keša odmah tako da lg ispada 1000 a samsung 1500+300 na otplatu od 2 godine. dajte mi malo pomozite molim... 

0 0 hvala 0
15 godina
EchoOne kaže...
antagonist kaže...

Samo ti provjeri u kakvom je stanju uređaj. Lako ga kasnije vratiš na sve tvorničko ako je i bio rootan. Fizičko stanje uređaja (ogrebotine, pokvareni dijelovi...) ćeš malo teže vratit na tvorničko.

ok.. za root sam nasao root checker a sad me zanima i starot.. ne slazem se s tobom jer ako mob ima na sebi and. 4.3 i rootan je onda mi ta cinjenica znaci isto toliko kao i vanjski izgled posto garancija vise ne bi vrijedila..

14 godina
babac kaže...

molim pomoć, dakle uzeo bi neki novi telefon u tele2 ponudi na produženje pretplate. dvoumim se između lg l7 II i samsung galaxy s4 mini. iskreno, dovoljno mi je sve šta nudi lg al neki dan sam se igro malo sa samsungom i mogu reć da mi je fenomenalan. budući a imam tarifu 75 na pretplatu od 2 godine za lg moram dodatno plaćat 50 kuna mjesećno dok za samsung 75 dodatno ali i 300 keša odmah tako da lg ispada 1000 a samsung 1500+300 na otplatu od 2 godine. dajte mi malo pomozite molim... 

S4 mini je dosta bolji od L7, ali ako sto vidis i skuplji. Sad dali ti treba nesto bolje od lg-a ili ne, ne znam, ali ja bi ti u svakom slucaju preporucio da ides na s4 ako mozes. 

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s
16 godina

hvala... mislim ipak uzeti lg

Lp

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Posto trenutno nema Nexus-a 4 za kupiti u BiH u prodavnicama, zanima me koji bi mi preporucili kao zamjenu za njega:

1. LG Optimus G E975

2. Samsung Galaxy S3 LTE(u pitanju je verzija sa 2Gb RAM-a i podrskom za LTE, i ima quad core procesor)

3. Samsung Galaxy S4 mini

Po cijeni nema neke vece razlike medju njima.

Kod Nexus-a mi je velika prednost bila redovne nadogradnje OS-a, a sad me kod ovih interesuje kakva im je podrska na xda sa custom ROM-ovima i koji je kad se sve sabere i oduzme najbolji uredjaj od njih?

Za LG Optimus G sam procitao da kamera i nije bas ensto posebno pa me interesuje da li se sa nekim custom ROM-om moze popraviti kvaliteta?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

dobio sam ponudu da mijenjam iphone 4s star godinu i 2 mjeseca za samsung galaxy note kupljen u 11 mjesecu,u odlicnom stanju...

6 Mijenjati
5 Ne mijenjati

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
eagle05 kaže...

Posto trenutno nema Nexus-a 4 za kupiti u BiH u prodavnicama, zanima me koji bi mi preporucili kao zamjenu za njega:

1. LG Optimus G E975

2. Samsung Galaxy S3 LTE(u pitanju je verzija sa 2Gb RAM-a i podrskom za LTE, i ima quad core procesor)

Kod Nexus-a mi je velika prednost bila redovne nadogradnje OS-a, a sad me kod ovih interesuje kakva im je podrska na xda sa custom ROM-ovima i koji je kad se sve sabere i oduzme najbolji uredjaj od njih?

Za LG Optimus G sam procitao da kamera i nije bas ensto posebno pa me interesuje da li se sa nekim custom ROM-om moze popraviti kvaliteta?

Ja bi bez razmišljanja na S3 LTE... sad ovisi kakvi su tvoji prioriteti...

15 godina
odjavljen
eagle05 kaže...

1. LG Optimus G E975

S3 LTE, odličan HD ekran, jako dobra kamera, dobar hardver, slobodno uzmi nećeš pogriješiti

zanimatelj kaže...

dobio sam ponudu da mijenjam iphone 4s star godinu i 2 mjeseca za samsung galaxy note kupljen u 11 mjesecu,u odlicnom stanju...

Ne mijenjaj, Note prve generacije je najlošiji Note i totalno je neisplativ

Galaxy S5570-Nokia X2-Nokia Asha 302-Galaxy S6500-HTC Desire Z-iPhone 4s-GSmart Rio R1-GSmart GS202-Prestigio 4500-Xperia S-Galaxy S2-Note I-GSmart Maya M1 v2-Galaxy S3-Xperia Z
13 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...
eagle05 kaže...

1. LG Optimus G E975

S3 LTE, odličan HD ekran, jako dobra kamera, dobar hardver, slobodno uzmi nećeš pogriješiti

zanimatelj kaže...

Ne mijenjaj, Note prve generacije je najlošiji Note i totalno je neisplativ

Ma znam...necu mijenjat,ostavit cu si iphone ili ako dobijem ponudu za kakav bolji mob...
14 godina
odjavljen

Za iPhone 4S bez nadoplate nemožeš dobiti bolji mob.

1 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dobio sam vec 3 ponude za zamjenu za note 2,1 ponudu za galaxy s3 plavi(ja hocu bijeli) i za par s4 minija...najvjerojatnije cu ga mijenjat 6.3 za galaxy note 2...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Isplati li se Desire HD za 500Kn?

When I get sad I stop Being sad and be awesome instead. True Story.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Apsolutno ne. Ako ima previsok hboot gotovo nemoguće ga je rootat za noviji android ali je super dizajna velikog ekrana za te pare,naprosto ogavne kamere i baterije brzine rada itd

Ja bi uzeo smartov be smart za 600 nov u ducanu. Em ima jamstvo 4.2.2 android i dualcore procesor sa boljim gpuom

11000 sam na antutu dobio-više od s2

prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.2.2014 0:17 (maks0806).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Kakav je Galaxy S3 po pitanju brzine, da li šteka unutar OS-a? Planiram ga kupiti, postoji li bolji u istom cijenovnom rangu (2500 kn)?

Origin: Titanium_HR

0 0 hvala 0
17 godina

Njuškalo ili dućan?

Ako njuškalo - Xperia Z.

coffeeeffect.blogspot.com - mali blog sa recenzijama serija, filmova, igara
14 godina
neaktivan
Ivan77Ever kaže...

Kakav je Galaxy S3 po pitanju brzine, da li šteka unutar OS-a? Planiram ga kupiti, postoji li bolji u istom cijenovnom rangu (2500 kn)?

Ako je njuškalo, onda možeš i S4 naći za te novce.

Što se trgovine tiče, vjerojatno je S3 najbolji izbor..

Imaš još Nexus 4 možda za tako neke novce, trebao bi biti brži svakako, samo sa lošijom kamerom, bez izmjenjive baterije i bez microSD kartica...

15 godina
odjavljen
Imas Xperiu Z za 2200kn polovno.

Uzmi Galaxy S4 ako ti ne smeta los dizajn i kvaliteta izrade i amoled ekran. Ostalo je super
12 godina
neaktivan

Ne mogu se odlučit između Galaxy S3 i Nexus 4, kupovao bi novog u dućanu. Na prvom mjestu mi je fluidnost, mrzim štekanje i zastajkivanje. Ako nije problem predložite mi neki treći uređaj za svaki slučaj. Hvala {#}

18 Nexus 4
2 Galaxy S3
2 Neki treći
Origin: Titanium_HR
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.2.2014 20:30 (Ivan77Ever).

1 0 hvala 0
14 godina
Onda nemas sta puno razmisljat i uzimaj Nexusa.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s
15 godina
odjavljen
Po tom pitanju Nexus 4 je logican izbor, taj mobitel je olicenje brzine i fluidnosti
15 godina

pozdrav, može li mi tko preporučiti kakav mobitel do maximalno 1000 kuna od nekog poznatijeg proizođača.Imao sam tele2fon v1 kojem je riknula baterija pa sad nema nigdje da je se kupi(čak ni u zastupnika za tele2fon) pa ne bi opet riskiraao sa takvim proizođačima.Po mogučnosti da mob ima veči ekran jer sam često an netu

Who bolan cares
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.2.2014 15:24 (dejan1471).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Lumia 520.
16 godina
gamer34 kaže...
Lumia 520.

A neki s bljeskalicom?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice