Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.032
|
čitano: 12.509.195
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
Lord_Marko kaže...

joj ja cu poludit s tcentrima. Vec dva je*ena tjedna hodam po novi mobitel u Zabok. Najprije po nexusa, pa ga vise nemaju, pa po S2 ni njega vise nemaju, pa po one s, pa naravno i nega vise nemaju. I da bi sad nakraju ispalo Iphone 4s, ali zamislite sta!!! Ni njega vise nemaju....

Kao trebao doci prosli cetvrtak, pa onda u subotu i nista. Je*emu mater i tcomu i tmobileu!

Kaj sad napraviti? Ocu uzeti pretplatu, dosta mi bonova. Mobitel mi je na samrti (x10), gubi signal, resetirava se, baterija ak traje 4 sata...

ja bih pričekao sa kupnjom dok ne prođe siječanj.  Vidio sam njihove akcije za prosinac i siječanj i sve cake koje idu u ugovor su prebrutalno skupe. Vidi se da su čekali da ovce dođu kupovati poklone za klince preko blagdana.

Treba se pričekati veljača i onda pročitati što će tada pisati "malim slovima" u vezi specijalnih akcija bilo popusti za mlade ili prijelaz na pretplatu.

magistar prava (diplomu još nisam poderao)
17 godina

gle sve to stoji. uzmimo u obzir da za prjelaz na pretplatu s drugog provajdera dobivam 50%popusta.

znaci tarifa 300  je 150 kn i dobivam dosta jeftinije mob. to vrijedi 12mj i poslje toga se prebacim jednu nize koja je 175 kn opet prihvatljivo.

Imam 1gb prometa i nakon toga smanjenu brzinu, "neogranicene pozive" sto mi je dovoljno.

Ali mi je to potrebno sada posto mi je mobitel stvarno na samrti. spor, baterija kratko traje i dosta mi ga je vise.

16 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Ja sam odustao i od T-Mobilea i Tele2.

U Tele2 su mi rekli da bi trebao cekati malo manje od mjesec dana za Note 2, dok u T- mobileu nemaju pojma kad ce ga dobivati.

Vise mi se neda cekati, jer skoro pa mjesec dana trazim gdje ga ima za kupiti, na kraju sam odustao i sad si idem uzeti sivi S3, kupljen preko Njuškala :)

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Istekla mi je pretplata na vipu Sve za mene 400 -50% zauvijek (dakle 200kn). Iako se ta ponuda čini jako dobrom ne nalazim neki uređaj uređaj koji bi mi bio dovoljno dobar za što nižu cijenu.

Zato razmatram opciju da se odlučim za LG optimus 4x hd u tele2. Tamo bi pretplata bila 135kn + 2156 kn uređaj. Nadalje tele2 daje kupnju na 24 rate Amex bez kamata. Dakle, pretplata i mob bi bili 225 kn/mj.

Do sad sam korisnik iphone4. Važne karakteristike su mi veći ekran, solidna kamera, youtube, surfanje, face... Igrice ne igram.

Postoji li negdje približno dobar mob za sličnu cifru? Trebam li se ipak odlučiti za manje ekrane ali pouzdanije proizvođače? s2? xperia s? ili tešto treće..? Ili da skupljam lovu z s3 ili HOX?

0 0 hvala 0
14 godina
tanja123 kaže...

Istekla mi je pretplata na vipu Sve za mene 400 -50% zauvijek (dakle 200kn). Iako se ta ponuda čini jako dobrom ne nalazim neki uređaj uređaj koji bi mi bio dovoljno dobar za što nižu cijenu.

Zato razmatram opciju da se odlučim za LG optimus 4x hd u tele2. Tamo bi pretplata bila 135kn + 2156 kn uređaj. Nadalje tele2 daje kupnju na 24 rate Amex bez kamata. Dakle, pretplata i mob bi bili 225 kn/mj.

Do sad sam korisnik iphone4. Važne karakteristike su mi veći ekran, solidna kamera, youtube, surfanje, face... Igrice ne igram.

Postoji li negdje približno dobar mob za sličnu cifru? Trebam li se ipak odlučiti za manje ekrane ali pouzdanije proizvođače? s2? xperia s? ili tešto treće..? Ili da skupljam lovu z s3 ili HOX?

Obzirom već postoji HOX+, u travnju dolazi SGS IV, a nisi ni precizirala o koliko novca govorimo, uglavnom, moj je savjet, ili sada odmah SGS III/HOX+ ili čuvaj i štedi novac za SGS IV, jer po nekim moji istina subjektivnim dojmovima, to je nešto što je trenutno najbolje a dobavljivo i dizajnerski i software-iski odlično!

Novci su tvoji, tvoj ukus, potrebe a nadam se da su i mogućnosti tu nrgdje pored! Ako je tvoj favorit ipak LG, ako si ti sretna i zadovoljna, kupi LG, osim ako ne patiš na uredno podržavanje sa update-ima software-a, LG dosta zeza sa tim stvarima! 

ATJ Lučko
17 godina
16 godina

pozz ekipa!
sutra mi ističe pretplata na vipu i zanima me postoji li kakav popust na mob ako mislim produžiti ugovor na još dvije godine. hvala 

lol
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Fox Mulder kaže...

pozz ekipa!
sutra mi ističe pretplata na vipu i zanima me postoji li kakav popust na mob ako mislim produžiti ugovor na još dvije godine. hvala 

Najjači popusti su ti ustvari kada prelaziš iz jednog u drugi sustav operatera, gdje ti davaju popuste 50% na neku tarifu uz možda i neki mali popust na kupljen mob.

Makar sam ja osobno kupio svoj novi mob preko PBZ Maestro na 12 rata a imam trenutno pretplatu EXTRA total+ S za 125.00 kuna + radijska frekvencija, tebe bi recimo to izišlo sa nekom jačom tarifom u pola manjom u startu i još 4898.00 na 12 rata, zavisi koji mob kupuješ!

Kod VIP-a koliko ja znam, imaš samo 3% na gotovinsko plaćanje, a sa produženjem ugovora, baš nekako nisam siguran da će ti dati nešto neki popust, uopće!  

ATJ Lučko
16 godina
neaktivan

Dobiješ dobar popust, al ovisno o tarifi. U tarifi 200 dobiješ recimo HTC 8S za ~600kn, HTC 8X za ~2000kn, itd. itd.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina

molio bih preporuku za mobitel koji moze radit na Tele2 (095) bonove (dakle da ne uzimam nikakav paket/pretplatu vec si kupim bon od 50kn/100kn kad mi treba i aktiviram ga):

a) do 200 kn

b) do 400 kn

c) do 600 kn

unaprijed hvala

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.1.2013 10:54 (Igor Volkin).

0 0 hvala 0
17 godina

Bez internet paketa (pretplate) ti smartphone ne treba.

Glasam za opciju 200 kuna i kupiš bilo koji "starinski" uređaj u ponudi :-D

12 godina
neaktivan

Evo ak ima neka dusa koja se razumije i ima vremena treba mi da me saslusa i preporuci

Po prirodi sam skrt covjek iako otkako sam dobio posao pare nisu bas neki problem, imam vec 4 godine jedan te isti mobitel Nokia N95 i teskog se srca s njim rastajem jer se zbog starosti i loseg rukovanja raspada po savovima, posto mi je drag necu ga prodavat za sitnis po njuskalima vec cu ju uramit i stavit u vitrinu jer je provela samnom najbolje trenutke moje mladosti

Posto sam ovako sentimentalno vezan uz mobitel stalo mi je do tog da iz njega izvucem najbolje, npr ova N95 mi je bio best buy nekog tehnoloskog uredjaja u mom zivotu.

Zainteresiran sam za povoljan mobitel sa navedenim obiljezjima

1. Smartphone, po mogucnosti bar Android iako ne diskriminiram po operativnom sustavu ukoliko je uredjaj kvalitetan

2. VELIK EKRAN - apsolutni uvjet, svi androidi s fizickim tipkovnicama su preruzni a imam prste kao gorila, treba mi ogroman ekran, uzto jako sam cesto na internetu preko mobitela i potrebno mi je nesto sto mi nece pojest vid u iducih par godina

3. Fluidan - ne treba mi cetverojezgreni procesor, ne treba mi 2 gige rama ali mi treba mobitel na kojem necu cekati 5 sekundi da mi udje u iduci menu

Cijena mi nije previse bitna ali bi htio zadrzati do 1000kn kao polovni uredjaj preko oglasnika, ako postoji nesto skuplje za sto se zbilja isplati dat novce i uvjerite me da je to uistinu tako spreman sam dati i dosta vise uz uvjet da to toliko para i vrijedi, al listao sam vec sam i cini mi se da ima dosta uredjaja koji su sasvim solidni za male novce, mene samo zanima koji je najisplativiji

Hvala unaprijed na pomoci i paznji

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
amati kaže...

Za te pare neces dobit nesta posebno,ali ako ides na sto veci ekran,mislim da je HTC HD2 za tebe.I ja trazim tako nesta slicno,ali ovaj je prespor za mene.Mislim da bi se trebao rastegnut jos malo pa da dobijes sve sto trebas.Mislim,ovo nije spor mob,jos uvijek je dobar,ali morao bi se poigrati sa romovima i tim,ovaj HTC je jedini koji moze imat i windowse i android,pa cak ima jedna zezancija sa iOS-om....ima 4.3 incha ekran,1ghz proc,pola gige rama itd.Uspoređuje se sa iPhoneom 4.Ovaj se nađe za 800kn pa ustedis malo.Ako ides na 4 inča ekran,dobio bi po meni puno bolje,nexus s,galaxy s i sl.Ako imas jos neka pitanja mos mi u PP poslat.

P.S. Dobrodošao na forum! {#}

A.X.E. The AwEsoMenESs
14 godina
AxeAwesome kaže...
amati kaže...

Za te pare neces dobit nesta posebno,ali ako ides na sto veci ekran,mislim da je HTC HD2 za tebe.I ja trazim tako nesta slicno,ali ovaj je prespor za mene.Mislim da bi se trebao rastegnut jos malo pa da dobijes sve sto trebas.Mislim,ovo nije spor mob,jos uvijek je dobar,ali morao bi se poigrati sa romovima i tim,ovaj HTC je jedini koji moze imat i windowse i android,pa cak ima jedna zezancija sa iOS-om....ima 4.3 incha ekran,1ghz proc,pola gige rama itd.Uspoređuje se sa iPhoneom 4.Ovaj se nađe za 800kn pa ustedis malo.Ako ides na 4 inča ekran,dobio bi po meni puno bolje,nexus s,galaxy s i sl.Ako imas jos neka pitanja mos mi u PP poslat.

Da se i ja nadovežem, sa svojim iz svojeg kuta viđenjem!

Postavio si tri uvjeta, ali nisi zadovoljio sa jednim mojim uočenim razlogom, a on glasi, što ćeš raditi sa mobom, nešto a la facebook, twitter, mailanje, slikanje, snimanje, ili nešto veće, teže, obzirom si naveo da si prije bio vlasnik NOKIA-a N95, koji bez uvrede može vrlo malo što današnji smartphone-i danas mogu u odnosu na NOKIA-u generalno!

Tražiš smartphone po moućnosti na Android OS-u, velik ekran, fluidan, a ne zanimaju te kako kažeš četverojezgreni procesor, dvije gige rama, hmmmmmm, malo teže za izbor, da si makar suzio izbor oko nekog imena brenda!

Ja bih recimo preporučio ovako, nevezano za brendove, navodim ih svakog po nekoliko;

HTC; EVO 3D, Desire HD, Sensation XE,

Samsung; Galaxy S II

SONY; subjektivan dojam je meni loš, tako da baš i ne bi o njima,

LG; je po mojem isključivo osobni izbor, ja ga preskačem do sada,

MOTOROLA; kod nas slabo zastupljena za sada, servisiranje upitno,

Kažeš da bi povoljno do 1000.00 kuna da se zadržiš, u redu, ali po mojem, to ti je tek najskuplja kupovina. Digni se malo višlje sa cijenom, kupiti ćeš sigurno bolje, novije, jače, ukupno gledajući i kvalitetnije svakako!

P.P.S. Welcome on board dude {#} !!!!

ATJ Lučko
16 godina
Korny1603987 kaže...

Bez internet paketa (pretplate) ti smartphone ne treba.

Glasam za opciju 200 kuna i kupiš bilo koji "starinski" uređaj u ponudi :-D

internet paket=/=pretplata

Svi operateri imaju dobre pakete za internet i na prepaidu(ja sam na bonbonu i za 30kn imam 2GB...)

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
12 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
AxeAwesome kaže...
amati kaže...

Da se i ja nadovežem, sa svojim iz svojeg kuta viđenjem!

Postavio si tri uvjeta, ali nisi zadovoljio sa jednim mojim uočenim razlogom, a on glasi, što ćeš raditi sa mobom, nešto a la facebook, twitter, mailanje, slikanje, snimanje, ili nešto veće, teže, obzirom si naveo da si prije bio vlasnik NOKIA-a N95, koji bez uvrede može vrlo malo što današnji smartphone-i danas mogu u odnosu na NOKIA-u generalno!

Tražiš smartphone po moućnosti na Android OS-u, velik ekran, fluidan, a ne zanimaju te kako kažeš četverojezgreni procesor, dvije gige rama, hmmmmmm, malo teže za izbor, da si makar suzio izbor oko nekog imena brenda!

Ja bih recimo preporučio ovako, nevezano za brendove, navodim ih svakog po nekoliko;

HTC; EVO 3D, Desire HD, Sensation XE,

Samsung; Galaxy S II

SONY; subjektivan dojam je meni loš, tako da baš i ne bi o njima,

LG; je po mojem isključivo osobni izbor, ja ga preskačem do sada,

MOTOROLA; kod nas slabo zastupljena za sada, servisiranje upitno,

Kažeš da bi povoljno do 1000.00 kuna da se zadržiš, u redu, ali po mojem, to ti je tek najskuplja kupovina. Digni se malo višlje sa cijenom, kupiti ćeš sigurno bolje, novije, jače, ukupno gledajući i kvalitetnije svakako!

P.P.S. Welcome on board dude {#} !!!!

pardon, bio sam seljak i zaboravio sam mozda i najbitnije

putujem dosta vlakom, cca 6 sati tjedno, tako da mi treba za internet i multimediju(glazba i video) primarno, igrice me ne zanimaju, kamera mi ne treba, ne koristim facebook ni twitter, primarno koristim google talk, nemam potrebe za savrsenim mobitelom, ova N95-ica mi je bila dovoljna dok ju nisam morao pocet punit dvaput dnevno i dok nisam izgrebao svaki inch ekrana, shvacam da su ovi noviji mobiteli definitvno 5 klasa iznad symbiana al stvar je u tom sto je meni i symbian bio skoro dovoljan al sam da su brzi i funkcionalniji, znaci nisu mi toliko bitne performanse koliko mi je bitno da je praktican za koristenje tj velik i jednostavan i da je pregledan

14 godina

Zanima me koji je best buy smartphone do 500kn preko njuskala ? Ajde dobro moze i za 600... 
Iphone 3gs?

16 godina
dinos3 kaže...

Zanima me koji je best buy smartphone do 500kn preko njuskala ? Ajde dobro moze i za 600... 
Iphone 3gs?

Ako ga nađeš za toliko, definitivno.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
17 godina

samo da izvjestim da sam danas bio u tcentru u zaboku i konacno podpisao ugovor za prijenos broja i uzeo 4s koji mi stize u petak ili ponedjeljak...

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Vecer {#}

Sestru zanima, po koliko se moze naci nova i zapakirana Sony Xperia S (Sa oglasnika). Gledao sam cijene ali to su sve sarene, pa me zanima od koliko do koliko, se krecu, nekoristene i zapakirane. Hvala {#}

Ukrali ste mi jedinu zvijezdu. Drzava me krade, Vi me kradete. Sramite se!
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.1.2013 4:02 (Karlovac_047).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Karlovac_047 kaže...

Vecer {#}

Sestru zanima, po koliko se moze naci nova i zapakirana Sony Xperia S (Sa oglasnika). Gledao sam cijene ali to su sve sarene, pa me zanima od koliko do koliko, se krecu, nekoristene i zapakirane. Hvala {#}

Za 2200kn se nađe nova,zapakirana sa jamstvom..Slicna je kao Galaxy S2,malo bolja zbog HD ekrana.

A.X.E. The AwEsoMenESs
17 godina

nađe se i nešto slabija xperia P za 1700-1800 kuna na njuskalu.

13 godina
Karlovac_047 kaže...

Vecer {#}

Ja sam našao Xperiu S, skroz novu sa garancijom u Tele 2

Platio 1900 kuna

Ubi bene, ibi patria.
13 godina
neaktivan
Korny1603987 kaže...

nađe se i nešto slabija xperia P za 1700-1800 kuna na njuskalu.

nešto dosta slabija bez HD ekrana i jos 100 stvari

A.X.E. The AwEsoMenESs
15 godina
neaktivan

Pozdrav.Trebao bih danas u vip-u kupiti mob na pretplatu.Tražim neki jeftiniji,znači ništa specijalno:internet,pozivi,poruke...Suzio sam izbor na ova 3 modela pa bih vas molio da mi pomognete u trilemi.

ZTE BLADE 3

HTC WINDOWS 8

HUAWEI P1(malo je skuplji)

Mob.nije za mene već za ženu tako da i to uzmete u obzir.

mašić
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mačakzg kaže...

HTC WINDOWS 8

Koji?

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan

HTC Windows phone 8 s

mašić
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Mitsuoka kaže...
mačakzg kaže...

HTC WINDOWS 8

Kojiiiiiiiiiiiii???????!!!!!!!!!

A ja bi se okladiio da je kolega imao na umu HTC W8S {#} !!!!

ATJ Lučko
15 godina
neaktivan
mačakzg kaže...

HTC Windows phone 8 s

Uzmi 8s.

0 ZTE blade III
20 HTC 8S
5 Huawei ascend P1
De gustibus non est disputandum.
12 godina
neaktivan

pomoć molim

edit: zapravo uzeo bih htc odmah al me strah ove nepromjenjive baterije, ne želim da za godinu dana moram novi mobitel uzmat radi gluposti.

šta vi mislite o tome?

2 Samsung Galaxy SIII mini - 500
16 Windows Phone 8S by HTC -100kn
1 Sony Xperia J - 100kn
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.1.2013 18:42 (xDISORDERx).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice