Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.045
|
čitano: 12.543.830
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
kikily1997 kaže...

Može jedno pitanje...zna li netko gdje se mogu nabaviti oni stari mobiteli sa antenama na izvlačenje ?? :)
Nešto tipa ovakvih mobitela: Motorola Micro TAC GSM, Mitsubishi Trium, Nokia 5110, Ericsson T10...
Puno vam hvalaa :D 

Jesi trazio po oglasnicima?

17 godina
KKristijan kaže...

Desire Z ima i 800Mhz proc :/

Koliko je stvarno loš taj ekran,možda usporedba s nekom xperiom,jer imam LOL x8-icu

Taj 800 mhz proc je duplo jaci (necu pretjerivat) od onog u mini pro, a ekran je definitivno bolji neg na x8...u svemu je bolji od mini pro

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. 3.8.2011. godine, u 11:41, napisao sam svoj 10.000-ti post.
14 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

Pa desire Z bih mogao kupiti,ali samo preko njuškala s obzirom na cijenu.

Kako misliš da je taj proc dvaputa jači od xperijinog?(inače skroz je dobar mob ali sam ga odmah odhebao jer ima <1Ghz)

po čemu?

griješiti je ljudski al je osjećaj božanski
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.9.2011 19:36 (KKristijan).

0 0 hvala 0
16 godina

Desire z 800 MHz Scorpion processor

Xperia mini 1GHz Scorpion processor

Ajd objasni kako je procesor na manje Mhz duplo brži od istog procesora na više Mhz

16 godina
neaktivan

200mHz manje vas neće ubit. Taj 800mHz procesor je jači od 1GHz na Desireu. Ako netko misli da je to malo, uz malo tweakanja se može overclockirat. Ali, kažem vam, to nije malo i nije loš procesor.

Ja bih svakako uzeo DesireZ

.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

slažem se sa šefom, ja bi na tvom mjestu uzeo Desire HD =)

Vrane nebom šestare
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
mario1990 kaže...
kikily1997 kaže...

Može jedno pitanje...zna li netko gdje se mogu nabaviti oni stari mobiteli sa antenama na izvlačenje ?? :)
Nešto tipa ovakvih mobitela: Motorola Micro TAC GSM, Mitsubishi Trium, Nokia 5110, Ericsson T10...
Puno vam hvalaa :D 

Jesi trazio po oglasnicima?

Ma nego šta sam...ali nema nigdjeee :(((( imao sam prije jednu motorolu sličnu ovome eriksonu ali sam je prodao a sad oću takav nekakav mobitel :(

:))))
14 godina
Šef kaže...

200mHz manje vas neće ubit. Taj 800mHz procesor je jači od 1GHz na Desireu. Ako netko misli da je to malo, uz malo tweakanja se može overclockirat. Ali, kažem vam, to nije malo i nije loš procesor.

.

Ne želim se pravit pametan,ali kako je to moguće?

16 godina
neaktivan
KKristijan kaže...
Šef kaže...

.

Ne želim se pravit pametan,ali kako je to moguće?

Isto kao što su i7/i5 procesori na 2.0 GHz jači od Pentiuma na 3GHz...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
ti KKristijan ni sam ne znas sto bi uzeo! daj budi sretan sto ti uopce ljudi zele pomoc! odi ucit i prestani nas sve tu zezat. jedan dan bi SE, drugi dan Ajfon treci nesto drugo. daj se odluci vec jednom i gotovo!
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
14 godina

Ispričavam se {#}

Ali ne bih sad struso 2 soma u nesto sto cu koristit 2 godine i da mi bude nedovoljno.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

sta kazete na motorolu defy...jel se isplati kupiti sada, makar ima 800MHz procesor?

oce doc 2.3 android sluzbeno za nju?

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
strbi kaže...

sta kazete na motorolu defy...jel se isplati kupiti sada, makar ima 800MHz procesor?

oce doc 2.3 android sluzbeno za nju?

Isplati se preko oglasnika uzet, telefon je i vise nego solidan.

a za andorid 2.3 ne znam.

14 godina
neaktivan

znaci nije spor i to? dobro je to sto je dosta velik ekran i otproran na udarce {#}

najvise bi mi sluzio za internet i tu i tamo koju igru...

da vidio sam ima po 1700kn novih zapakiranih

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Probaj i razmisliti malo o Samsung Omnii 7, naravno ukoliko te zanima WP7. Sve ovisi o tebi što želiš.

Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude: http://www.youtube.com/watch?v=ydQdtdJ5WVo
14 godina
neaktivan

android, nisam jos imao WP7...jel valja WP7, vidim da po specifikacijama omnia je odlicna, ali nezz ni sam...jel ima WP7 ove aplikacije ko na androidu?

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.9.2011 12:55 (strbi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
strbi kaže...

jel valja WP7, vidim da po specifikacijama omnia je odlicna, ali nezz ni sam...jel ima WP7 ove aplikacije ko na androidu?

Omnia 7 je odlican mob.. {#} WP7 ima aplikacije ne koliko android al bit ce ih, za sad ima oko 30.000 dostupnih aplikacija.

- zanimljiva vijest za windows 8 i WP

14 godina
neaktivan

jel ima fruit ninju i te neke poznate igre :D lol...da odlican je

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Rabljeni HTC Wildfire za 900 kn... jel se isplati?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
betmen kaže...

Isplati se... ali sve zavisi u kakvom je stanju

15 godina
protjeran
betmen kaže...

Ustedi jos malo i kupi posteni smartphone. Wildfire je smece od uredjaja (spor, koma ekran, koma kamera, koma baterija...).

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.9.2011 14:09 (ansha).
16 godina
neaktivan

Evo gledam ponudu VIP-a, jer imam pravo na popust kod njih,  i za 100 kn više mogu dobiti skroz nov Wildfire S. Tako da odustajem od ovog rabljenog.

Što kažete na Wildfire S za 999 kn? Možete mi preporučiti nešto otprilike slično njemu, pa da usporedim cijene.

Ovo će mi biti prvi smartphone pa ne tražim nešto najbolje.

0 0 hvala 0
15 godina
ansha, meni je cudno da mu nisi preporucio Ajfon! Obicni Wildfire nije smece od mobitela, vec je to mobitel namijenjen nezahtjevnim korisnicima. S druge strane, Wildfire S je druga prica, noviji model, vise rama i novi sense. Veoma je brz. Probao sam i jedan i drugi i ovaj noviji ti je svakako bolje uzeti. Lijepo radi, a posto je tebi to prvi smartphone, mislim da je Wildfire S i vise nego odlican telefon za tebe.
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude: http://www.youtube.com/watch?v=ydQdtdJ5WVo
14 godina

Hoce li biti WP8 za omniju

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
jurica_m kaže...
ansha, meni je cudno da mu nisi preporucio Ajfon! Obicni Wildfire nije smece od mobitela, vec je to mobitel namijenjen nezahtjevnim korisnicima. S druge strane, Wildfire S je druga prica, noviji model, vise rama i novi sense. Veoma je brz. Probao sam i jedan i drugi i ovaj noviji ti je svakako bolje uzeti. Lijepo radi, a posto je tebi to prvi smartphone, mislim da je Wildfire S i vise nego odlican telefon za tebe.

Hvala. Možeš li mi preporučiti par mobitela koji su slični Wildfire S-u (po dimenzijama i mogućnostima), a da su slične ili niže cijene?

17 godina
KKristijan kaže...

Hoce li biti WP8 za omniju

LOL pa to nije ni najavljeno jos...jos ima dobrih 3-4 godine za to..

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. 3.8.2011. godine, u 11:41, napisao sam svoj 10.000-ti post.
17 godina
betmen kaže...
jurica_m kaže...

Hvala. Možeš li mi preporučiti par mobitela koji su slični Wildfire S-u (po dimenzijama i mogućnostima), a da su slične ili niže cijene?

Nexus One....s time da ako ga nades povoljno :)

http://www.gsmarena.com/results.php3?sName=&idMaker=0&idAvailability=0&YearAnnounced=0&nPriceLow=0&nPriceHigh=250&idCurrency=0&idFormFactor=0&idDualSIM=0&idQwerty=0&HeightMax=0&WidthMax=0&ThicknessMax=0&WeightMax=0&idOS=11&nminCPUMHz=0&nCPUCores=0&nminRAMMB=0&nminInternalStorageMB=0&idExpansionCard=0&idDisplay=0&nminDisplayX=0&nminDisplayY=0&nmaxDisplayX=0&nmaxDisplayY=0&fminDisplaySize=2.8&fmaxDisplaySize=3.4&nPixelDensity=0&idDisplayTech=0&idTouchscreen=0&idAccelerometer=0&id35mm=0&idCamera=0&idCameraFlash=0&idVideoRecorder=0&idSecondaryCamera=0&idGPS=1&bWLAN=1&bEDGE=0&bGPRS=0&idBluetooth=0&bIR=0&bEmail=0&bWAP=0&bJava=0&idRadio=0&bMMS=0&idRingtones=0&sColor=&StandBy=0&TalkTime=0&sFreeText=

14 godina

Dobro odluka je pala,vise vas necu gnjavit.

Xperia Neo :)

0 0 hvala 0
17 godina

lol gnjavis nas o omniai i onda odaberes neo hahahahahah
sam da ti kazem nes o neo, jako je kompliciran, meni se bootloopao svaki put u fastbootu koji je obavezan, ocito tele2 ne dopusta nesto jer je njihov kernel gore...
moj bratic je imao defy, kupio ga na dan kad i ja...prvo je govorio sra*e ovo ono, jucer mi dode kod bake sa htc sensation i SE neo i kaze da je moj defy na CM7 RC1.5 brzi nego njegov dual core sensation...toliko o tome..
sad ce neko rec svako svog konja hvali, ali u ovom slucaju to nije istina....

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.9.2011 19:22 (Mitch).
14 godina
Mitch kaže...

lol gnjavis nas o omniai i onda odaberes neo hahahahahah
sam da ti kazem nes o neo, jako je kompliciran, meni se bootloopao svaki put u fastbootu koji je obavezan, ocito tele2 ne dopusta nesto jer je njihov kernel gore...
moj bratic je imao defy, kupio ga na dan kad i ja...prvo je govorio sra*e ovo ono, jucer mi dode kod bake sa htc sensation i SE neo i kaze da je moj defy na CM7 RC1.5 brzi nego njegov dual core sensation...toliko o tome..
sad ce neko rec svako svog konja hvali, ali u ovom slucaju to nije istina....

a kad bi stavio CM7 na sensation?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice