Motorola Edge 40 preko njuskala ima po toj cijeni sa bežičnim punjenjem
Pomoć pri odabiru mobitela
- poruka: 38.723
- |
- čitano: 11.435.300
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jedino baterija nije nešto famozno na toj motoroli (po recenziji na gsm areni), a čovjek baš to traži.
Jedino baterija nije nešto famozno na toj motoroli (po recenziji na gsm areni), a čovjek baš to traži.
Ma ok, ne očekujem ja 2 dana da traje, već ono klasika da od jutra do večeri zdura bez da moram punit.
Trenutno imam s9+ (jedno 5g.star) i od kako sam spojio mi band 7, bluetooth ko da cucla bateriju kak blesav...
Tak da, nisam ništa prezahtjevan korisnik, može svakako u tom cijenovnom rangu i nekaj polovnog, meni ne smeta (vidim da se s21 da pronać za tu lovu, ali čitajuči o njihovom pregrijavanju i bateriji, nekak me odbija).
Za motorolu sam isto čitao svašta, neko veli dobra baterija, netko veli loša, da malo štekaju s updejtima itd itd.
vidim da se s21 da pronać za tu lovu, ali čitajuči o njihovom pregrijavanju i bateriji, nekak me odbija).
s21 serija je na Europskom tržištu s Exynos procesorom, osim FE modela koji je Snapdragon, pa onda eventualno ciljaj njega. moj se ne grije osim na brzom punjenju. ne igram zahtjevne igre.
Po meni ultra ima jebeni pomak u kamerama zbog bolesnog zooma i to mi vrijedi 100e vise ali kad je takva kockasta, ko to moze u dzepu nosim ne znam..
osim kamere i S pen-a vjerojatno ima poboljšanja ispod haube u smislu da adaptivni refresh rate može pasti na 1fps umjesto 20 (karikiram, ne znam napamet brojke), možda bolje hlađenje i mrvicu veću bateriju pa je i SOT bolji, ali za izgled se slažem - Note modeli su mi uvijek bili nezgrapni, pa i ružni, a nova ultra je njihov nasljednik. S21 ultra je donekle bila ok.
pozdrav ljudi, molio bih vas pomoć u vidu preporuke i eventualnog iskustva...ugl. tražim novi telefon, neki okvirni zadani parametri su da nije skuplji od 300E (ili tu negdje) da ima 5G i minimalno 6GB RAM-a...naletio sam u instaru na motorolu moto g84 sa 12GB RAM-a i cijenom od 299E pa mi se zasad to čini kao najrealnija opcija...ima li tko iskustva s tim telefonom i ima li još negdje kod nas neka slična ponuda? unaprijed se zahvaljujem na odgovorima...ugodan dan želim svima
Trenutno akcija u t-comu na Xiaomi 13T 6 eura mjesečno plus tarifa 24 mjeseca... Mob te izađe cca 150 eura...
pozdrav ljudi, molio bih vas pomoć u vidu preporuke i eventualnog iskustva...ugl. tražim novi telefon, neki okvirni zadani parametri su da nije skuplji od 300E (ili tu negdje) da ima 5G i minimalno 6GB RAM-a...naletio sam u instaru na motorolu moto g84 sa 12GB RAM-a i cijenom od 299E pa mi se zasad to čini kao najrealnija opcija...ima li tko iskustva s tim telefonom i ima li još negdje kod nas neka slična ponuda? unaprijed se zahvaljujem na odgovorima...ugodan dan želim svima
Ja sam kupio ženi taj G84 prije 3 tjedna i skroz je zadovoljna. Istina, ona nije baš neki zahtjevni korisnik. Za ovo malo što sam ga ja imao u rukama, meni se isto čini ok za te novce.
Instar ima i 5% popusta za plaćanje internet bankarstvom pa uštediš još 15 € ako ti je to opcija, a nije zanemarivo ni što dobiješ punjač uz njega.
Mob dođe cca.150 eura i još cca. 400+ eura baciš u te 2 godine na previsoku pretplatu...
Mob dođe cca.150 eura i još cca. 400+ eura baciš u te 2 godine na previsoku pretplatu...
Slažem se da su ponude operatera loše, ali i to mu je jedna od opcija... a možda čovjek već koristi sličnu tarifu, nikad ne znaš... A i G84 koju spominje nije uopće loša opcija (ako nije hard core gamer)...
Pa u svakom slučaju moraš imati neku tarifu za mob.
Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje se isplati dati za previsoku tarifu.
Znači bolje ovo nego npr. Moto G84 i 10€ mjesečno bon
kako si došao do te računice? Gdje se to dobije 20GB i 5000 min/sms-ova za puno manje od 23 eura?
po meni je ovo odlična ponuda, a s obzirom da je rasprodana očito i drugi tako misle.
Ovako sam došao do te računice.
Plaćam u bonbonu 35 giga, 4000 minuta i 500 smsova nekih 10ak eura mjesečno.
U Tcomu je to L tarifa koja dođe 28,56 eura mjesečno. Znači nekih 18 više nego što nudi "konkurencija".
Stavio sam da je 17 eura više nego konkurencija.
17 eura x 24 mjeseca je 408 eura.
Sve 5, da odmah odgovorim i ostalima. Nekima je to možda jedini način za kupiti mobitel ili već plaćaju toliku pretplatu, ali po meni je to preskupo.
P.s. to što su tcom tarife/mobiteli rasprodani, ne znači da je to super, nego da ljudi nisu dovoljno informirani ili nemaju novaca pa moraju potpisivati dvogodišnje robije da bi kupili iole solidan mobitel.
Bravo hardcoree, apsolutno se slažem. Plus što sada u bonbonu dobiješ sve duplo sljedećih godinu dana....
U Tcomu je to L tarifa koja dođe 28,56 eura mjesečno. Znači nekih 18 više nego što nudi "konkurencija".
Sve 5, da odmah odgovorim i ostalima. Nekima je to možda jedini način za kupiti mobitel ili već plaćaju toliku pretplatu, ali po meni je to preskupo.
P.s. to što su tcom tarife/mobiteli rasprodani, ne znači da je to super, nego da ljudi nisu dovoljno informirani ili nemaju novaca pa moraju potpisivati dvogodišnje robije da bi kupili iole solidan mobitel.
kako si dobio tu ponudu za 10 eura?
meni izbaci 16.50 eura sa svim popustima na pretplatu. na bonove je sve trenutno duplo kako je vepar napisao, ali je i tarifa (14GB, 4000min, 500 SMS sve puta dva) onda 19.50 eura.
po tome je t-com L tarifa skuplja 12.06 eura mjesečno, 289.44 eura u dvije godine.
mob te košta 159.60 eura.
ukupno je to 845.04 eura.
na bonbonu pretplata za dvije godine 396 eura + 520 eura koliko taj mob dođe u trgovini, gledao sam nižu cijenu u provjerenoj trgovini. ukupno je to 916 eura ili 70.96 eura skuplje nego kod t-coma.
znam da se može loviti taj mob na njuskalu, ali ovo je kad se uspoređuje trgovine.
ako idemo na manju M tarifu onda je razlika još veća u korist t-coma. tada je pretplata 552 eura + 173 eura za mobitel kod t-coma ukupno 725 eura, a kod bonbona je pretplata 324 eura + 520 eura za mobitel ukupno 844 eura. t-com je u prednosti 119 eura.
Bravo hardcoree, apsolutno se slažem. Plus što sada u bonbonu dobiješ sve duplo sljedećih godinu dana....
na bonove, ali onda je pretplata i daleko skuplja.
Iskreno, meni ni jedna ta tarifa nema smisla osim unlimited.
Iskreno, meni ni jedna ta tarifa nema smisla osim unlimited.
Al previše love je
Jako velika kombinacija uz promociju. Nazovi službu za korisnike i raspitataj se. Nadam se da je još dostupna. Ne pišem ovo kao dio nekakve rasprave, nego kao savjet/preporuku odlične i jeftine tarife.
P.s.
Nema smisla računati dalje ako ti je u startu "moja tarifa" 16,50 ili 19 eura mjesečno, a meni je 10 eura.
Imam pitanje u vezi promocije u kojoj se pri kupnji S23 dobije s21 fe na poklon.
Kazu da se preko samsung members treba registrirati na S23 i tamo se prijaviti za tu promociju da bi se dobio S21 fe na poklon. Zanima me jel to jedini nacin za dobiti s21 fe?
Jer sad se desava da ljudi prodaju s23 i na poklon daju s21 fe, no jel postoji mogucnost da su oni vec sebe nekako prijavili za s21 fe?
Drugo pitanje je kad otprilike stize taj s21 fe?
Svi oni se prijave preko tog uređaja i onda u oglasu navedu "otvorena kutija radi provjere", "korišten par sati"...
Ili nov, zapakiran, a kad ga dođeš kupiti reći će joj klinac mi otvorio samo da ga vidi...
Nemoj se tu ničemu nadati.
Ako išta, Ultra je pala ispod 900 eura što je top
meni izbaci 16.50 eura sa svim popustima na pretplatu. na bonove je sve trenutno duplo kako je vepar napisao, ali je i tarifa (14GB, 4000min, 500 SMS sve puta dva) onda 19.50 eura.
po tome je t-com L tarifa skuplja 12.06 eura mjesečno, 289.44 eura u dvije godine.
na bonbonu pretplata za dvije godine 396 eura + 520 eura koliko taj mob dođe u trgovini, gledao sam nižu cijenu u provjerenoj trgovini. ukupno je to 916 eura ili 70.96 eura skuplje nego kod t-coma.
znam da se može loviti taj mob na njuskalu, ali ovo je kad se uspoređuje trgovine.
ako idemo na manju M tarifu onda je razlika još veća u korist t-coma. tada je pretplata 552 eura + 173 eura za mobitel kod t-coma ukupno 725 eura, a kod bonbona je pretplata 324 eura + 520 eura za mobitel ukupno 844 eura. t-com je u prednosti 119 eura.
Kolega ti je objasnio za svoju tarifu. Ja imam za 14,19 eura na bonbon pretplati uz duplo sve 110GB, 8000 minuta i 1000 poruka....Zašto bi plaćao preko 30 eura na T-comu Unlimited?
Jako velika kombinacija uz promociju. Nazovi službu za korisnike i raspitataj se. Nadam se da je još dostupna. Ne pišem ovo kao dio nekakve rasprave, nego kao savjet/preporuku odlične i jeftine tarife.
P.s.
Nema smisla računati dalje ako ti je u startu "moja tarifa" 16,50 ili 19 eura mjesečno, a meni je 10 eura.
ok, meni ne treba imam jako puno pretplata kod A1 preko firme, ali ako nekome bude zanimljivo neka zove. djeluje kao odlična ponuda.
ta promocija je na 12, 24mj.? što kad istekne?
Kolega ti je objasnio za svoju tarifu. Ja imam za 14,19 eura na bonbon pretplati uz duplo sve 110GB, 8000 minuta i 1000 poruka....Zašto bi plaćao preko 30 eura na T-comu Unlimited?
razumljivo. samo je li to i dalje dostupno novim korisnicima i što kad istekne promocija? ako je to nešto što ste ulovili na nekakvoj promociji i više ne postoji onda nažalost nema smisla diskutirati o tome. ako vrijedi i dalje onda super, vjerojatno najbolja tarifa trenutno raspoloživa.
tu vam je taj poseban cijenik kombinacija pod točkom 4.8 za bonbon pretplatu, inače su poskupili od 28.9, prije je bila jako velika kombinacija 70kn a sada je 84,31kn
Evo upravo mi je stigao račun. Malo su digli cijenu. Sad mi je došao za 10. mjesec 11,38 eura. Još uvijek 150% jeftinije od tcom tarifa...
Može aktivirati svatko još uvijek i traje 2 godine. Sve je na linku gore koji je stavio kolega, a za ostalo nazovite službu za korisnike.
Da ne idem totalno off. Ima li netko iskustva sa Realme gt 5?
ja imam ovu srednju jako velika tarifa 35gb nju su 2 eura digli ali ok imaju pogodnost sve uduplano iducih 12 mj. tako da imam 70gb a i sve nepotrošeno se prenosi u iduci mj.
ako imas ovu najvecu tarifu uz sve duplo trebao bi imati 130gb...
tu vam je taj poseban cijenik kombinacija pod točkom 4.8 za bonbon pretplatu, inače su poskupili od 28.9, prije je bila jako velika kombinacija 70kn a sada je 84,31kn
ako sam dobro shvatio za nove korisnike vrijedi samo točka 5.1
"9,95 EUR / 75,00 kn s PDV za Veliku kombinaciju, 11,95 EUR / 90,00 kn s PDV za Jako veliku kombinaciju te 15,93 EUR / 120,00 kn s PDV za Jako jako veliku kombinaciju. Korisnik može koristiti pogodnost najviše 24 mjeseca od aktivacije pogodnosti ili do promjene usluge, odnosno isključenja."
znači vraćamo se na računicu koju sam ranije stavio kao usporedbu sa t-comom. Jasno mi je da vi koji ste ulovili po 10 eura pretplatu ste na konju, ali novima to trenutno nije moguće.
da ali po većoj cijeni. nakon dvije godine treba prebaciti broj kod drugog operatera pa se vratiti nazad, ali pitanje je što će u tom trenu bonbon imati u ponudi, možda bude bolja ponuda, a možda i lošija.
tko je uhvatio tu jako jako veliku po 10 eura je super prošao. i dalje su povoljniji od drugih i po 16 eura, ali kad se gleda i mobitel koji t-com nudi onda je tu razlika puno manja i ide u korist t-coma.
ako imas ovu najvecu tarifu uz sve duplo trebao bi imati 130gb...
Baš gledam bonbon aplikaciju, 130GB je stvarno (65+65)...