Naručeno, vidjet ću kad dođe.
Mob mi je legao od prvoga dana sviđa, bateriju je nakon 3god uništio svakodnevni hotspot, nadam se da će mu nova vratiti života.
Naručeno, vidjet ću kad dođe.
Mob mi je legao od prvoga dana sviđa, bateriju je nakon 3god uništio svakodnevni hotspot, nadam se da će mu nova vratiti života.
Valja li Motorola Edge 50 neo? Majci uzimam, dvoumim se između njega i A56. On je nešto jeftiniji i dođe sa više memorije i 512gb naspravm 128gb samsung. Ili možda poco x7 pro? I gdje najjeftinije naručiti kod nas, može i iz njemačke. Rabljeno ne dolazi u obzir.
Pozdrav ekipa!
Jucer dam si kupila Samsung A56 i nisam zadovoljna s njim. Do sada sam godinama imala Xiaomi i htjela sam promjenu, medutim ....
Koristim Dual sim i kad tipa hocu nekoga zvati ne pokazuje mi opciju s koje sim zelim da zovem, onda kad upalim lampu, nema opcije da ugasi lampu na tipki za zakljucavanje/gasenja mobitela, onda kad zelim Hotspot upaliti jednino nudi opciju paljenja hotspots ali mobilnih podataka a ne tipa Wifi-a itd.
Zar je moguce da toga svega Samsung nema? Dodem mi da ga jos danas prodam..
ima li motorola ovlašteni servis u HR?
Pozdrav ekipa!
Jucer dam si kupila Samsung A56 i nisam zadovoljna s njim. Do sada sam godinama imala Xiaomi i htjela sam promjenu, medutim ....
Koristim Dual sim i kad tipa hocu nekoga zvati ne pokazuje mi opciju s koje sim zelim da zovem, onda kad upalim lampu, nema opcije da ugasi lampu na tipki za zakljucavanje/gasenja mobitela, onda kad zelim Hotspot upaliti jednino nudi opciju paljenja hotspots ali mobilnih podataka a ne tipa Wifi-a itd.
Zar je moguce da toga svega Samsung nema? Dodem mi da ga jos danas prodam..
Imate Honor 200 na oglasima za 200-250 eur s garancijom. U tom rangu vjerojatno najbolji izbor još uvijek.