Pomoć oko alarma

poruka: 5
|
čitano: 7.982
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Pomoć oko alarma
Imam LG optimuts L3 android gingaboard 2.3.6 i zanima me je li moguce da kad n avijem alarm i iskljucim mob da li se moze namjestit da se mob ukljuci kad treba alarm da zvoni, kao u obicnih telefona
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Pomoć oko alarma
Ibrahim kaže...
Imam LG optimuts L3 android gingaboard 2.3.6 i zanima me je li moguce da kad n avijem alarm i iskljucim mob da li se moze namjestit da se mob ukljuci kad treba alarm da zvoni, kao u obicnih telefona

ne.

BF3 FlamingKing
13 godina
neaktivan
Ibrahim kaže...

Ne može se tako napraviti. Ti si kupi budilicu. Iako se sječam da sam imao na starom mobitelu tako nešto, ali to su oni bez os-a. Uvijek sam ga gasio i zvonio je.

15 godina
neaktivan

nije stvar ima li os ili ne

neki smartphone os-evi to mogu

neki ne

android ne moze jer je napredan

There are only two races on this planet-the intelligent and the stupid.
13 godina
neaktivan

Ovi stari mobiteli nisu bili smartphone pa tako nisu ni imali os. Kod mog jednog takvog sam uredno gasio mobitel, a alarm bi zvonio. Jedino ako nema baterije onda nebi zvonio.

Kod smartphona ovisi koji os imaš. Da bi upalio mobitel ne trebaš imati ni SIM karticu u njemu. Froyo mislim da ima mogućnost da mobitel zvoni i kad je ugašen, ali nisam siguran.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice