Pozdrav, imam sada u mobitelu standardnu SIM karticu, a mobitel koji bih možda uzimao uskoro zahtjeva mini SIM. Mene zanima dali mogu zamjeniti u T-Centru ili negdje karticu? Tj. da mi prebace postojeći broj na mini sim karticu? Hvala.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
uobičajeno je par minuta/pola sata i nova kartica je aktivirana. Može samo biti problem koji centar, dali imaju na lageru.. ili npr vikendom.
Ako i nemaju uvik ti ostaju škare
Sami sebi smo najveci neprijatelji
....
Pozdrav,smijenli se izrezati cip sim kartice kada je rezem na nano velicinu,hvala
Pozdrav,smijenli se izrezati cip sim kartice kada je rezem na nano velicinu,hvala
Smije, ako nije ona prastara vrsta SIM kartice s velikom povrsinom kontakata (ali onda ces i sam skuzit da ju je nemoguce odrezat na tu velicinu)
visina mi odgovara ali bi trebao odrezati 1 mm širine i onaj rub dolje,naravno ako smijem
-a razlog obrade škarama? normalno je kod operatera zatražiti zamijenu... postupak od par minuta.
Vi niste rezali zlatnio dio(čip)ali ja bi trebao 1 mm odrezati i onu kosinu,zanima me dali smijem rezati zlatni dio
Imas za isprintat na a4 list s oznakama gdje rezat. Samo nakon printanja provjeri ravnalom je li ona crta stvarno 2 cm. http://www.iclarified.com/24489/printable-nanosim-and-microsim-cutting-guide-download
Mozes rezat kontakntu povrsinu jer cip nije na tom dijelu gdje trebas rezat.
Tak sam ja svoju 10 godina staru izrezao i radi, a isto imala vecu kontaktnu povrsinu.
@ihush: Ostaju stari brojevi telefona unutra. Jedino ako prekopiraju brojeve sa stare na novu, nije mi se islo saznat.
Nije mi jasno zasto tribas rizat "zlatni dio" ja sam ovo izmirija po "tvornicki" odrizanoj kartici.
Nebi ja riza zlatni dio poslusaj kolegu i odi do operatera da ti izda malu karticu.
I jos da kolegi odgovorin zasto skare a ne otic do operatera, jednostavno linost a i neda mi se cekat vjecni red u Sibenskom T-comu
Koja glupost od strane Tele2, u T- Comu je besplatno pa san opet bija lin otic.
Kod nas u t-centru režu oni, rezalicom.
Otiđem da zamjene kao svagdje kad covjek izbadi rezalicu, 15s i gotovo.
Kod nas u t-centru režu oni, rezalicom.
Otiđem da zamjene kao svagdje kad covjek izbadi rezalicu, 15s i gotovo.
Ha ha uradi sam taktika