Pitanje u vezi izbora mobitela

poruka: 12
|
čitano: 1.938
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Ovako da Vas na brzinu pitam i u ovoj temi NE ŽELIM svađu niti neke gluposti, dobacivanja i tako dalje i tako bliže. Znači ovako nikada nisam ni mislio da bi mogao posjedovati iPhone, ali eto imam priliku jeftinije dobiti iPhone (verziju javim poslije). Što mislite o njemu kao mobitelu. Ne o njegovoj cjeni, ne to što je od Apple-a itd. Nego baš o njemu. Signal, baterija, jailbrejkanje, aplikacije itd.

Molim Vas da ne spammate bezveze tu.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

iPhone nije mobitel ja bi to nazva mini pc što ustvari on i je što se tiče samog aparata neman nikakvih zamjerki imaš računalo u đepu ali meni ja ayP pre velik  za moj ukus ima još dobrih telefona  samo je to stvar ukusa a ako ti se sviđa iPhone uzmiga dobra je to škatula

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Ma nije meni zato. Nikad ga ne bih uzeo zbog cijene, ali sada ga imam dosta povoljno, a ne izdvaja mi se jako puno za desire/legend/hero ili neznam šta :D

EDIT: 3gs 16gb je

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.9.2010 21:34 (xDinichx).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Pitanje u vezi izbora mobitela
Pa koja je to cijena za koju ga kupuješ?
Iphone je po meni igračka kojom možeš zvati i slati poruke...
Aplikacija ima masu, Stevo pravi budale od korisnika ograničavanjem i izbacivanjem nekih funkcija, ali kažu da to JB rješava...
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
16 godina
neaktivan
Šef kaže...
Aplikacija ima masu, Stevo pravi budale od korisnika ograničavanjem i izbacivanjem nekih funkcija, ali kažu da to JB rješava...

Nemam pojma, ali znam da nije skupo :S To me moji hoće sutra za rođendan iznenaditi :P Inače namjeravam jailbrejkati. Pa me zanima kako se 3gs ponaša s iOS4 i koliko se teško taj os jailbrejka :D

16 godina
neaktivan
Šef kaže...

nemoj lagati,nisam ja takav Belji se

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
15 godina
neaktivan
xDinichx kaže...
Šef kaže...

Nemam pojma, ali znam da nije skupo :S To me moji hoće sutra za rođendan iznenaditi :P Inače namjeravam jailbrejkati. Pa me zanima kako se 3gs ponaša s iOS4 i koliko se teško taj os jailbrejka :D

iOS 4 će ti bez ikakvih problema raditi na 3GS-u.

Što se tiče jailbreaka, ukoliko kupuješ iPhone sa iOS-om 4.0 ili 4.0.1 jailbreak napraviš tako da se spojiš preko iPhonea na jednu stranicu i samo napraviš onu foru kao i 'slide to unlock'

Za iOS 4.1 isto imaš jailbreak samo mislim da za njega treba skinuti sn0wbreeze program.. nisam siguran, ali lagano provjeriš (Google, Youtube)

15 godina

4.1 samo stariji bootrom i 3g sa redsnowom za sada!

My Life Is A Very Serious Game...
16 godina
neaktivan

Evo mene opet... naime trebao sam ga već kupiti, ali komplikacije... i sada imam jedan ponuđen, ali ima garanciju u t-com-u i zaključan je na 098... Koliko ga je teško unlockati i jailbrejkati tako da ako se dogodi neki kvar da ga ja jednostavno vratim na prvobitne postavke bez ičega na njemu :D

Hvala na pomoći...

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
xDinichx kaže...

Evo mene opet... naime trebao sam ga već kupiti, ali komplikacije... i sada imam jedan ponuđen, ali ima garanciju u t-com-u i zaključan je na 098... Koliko ga je teško unlockati i jailbrejkati tako da ako se dogodi neki kvar da ga ja jednostavno vratim na prvobitne postavke bez ičega na njemu :D

Hvala na pomoći...

Gubiš garanciju...

16 godina
neaktivan

To i ja znam... ali šta nema neki način da se sve to poništi... da se unjailbrejka :D

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
xDinichx kaže...

To i ja znam... ali šta nema neki način da se sve to poništi... da se unjailbrejka :D

Ima način, evo link

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice